Προς το περιεχόμενο

Επέκταση εγγύησης

marios_geo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα HP εδώ και 2.5 χρόνια, το οποίο το πήρα με επέκατση εγγύσης (συνολικά 3 χρόνια).

Το δούλεψα πάρα πολύ και δεν έχει πάθει τίποτα.

Θέλω να πάρω νέο laptop, αλλά μένω στις ΗΠΑ, και κάποια στιγμή θα γυρίσω Ελλάδα.

Το πρόβλημα είναι ότι Sony και HP δίνουν 1 χρόνο διεθνή εγγύση, αλλά η επέκταση ισχύει μόνο για Αμερική. Dell και ASUS έχουν διεθνή.

Τι γνώμη έχεται, είναι σημαντική η επέκταση εγγύσης? Να επειμείνω ή όχι?

Δημοσ.

Έχω ένα HP εδώ και 2.5 χρόνια, το οποίο το πήρα με επέκατση εγγύσης (συνολικά 3 χρόνια).

Το δούλεψα πάρα πολύ και δεν έχει πάθει τίποτα.

Θέλω να πάρω νέο laptop, αλλά μένω στις ΗΠΑ, και κάποια στιγμή θα γυρίσω Ελλάδα.

Το πρόβλημα είναι ότι Sony και HP δίνουν 1 χρόνο διεθνή εγγύση, αλλά η επέκταση ισχύει μόνο για Αμερική. Dell και ASUS έχουν διεθνή.

Τι γνώμη έχεται, είναι σημαντική η επέκταση εγγύσης? Να επειμείνω ή όχι?

Δημοσ.

Και η Toshiba έχει διεθνής εγγύηση. Αν θέλεις όμως 3 χρόνια εγγύηση θα πρέπει να αγοράσεις την επέκταση από την Αμερική

Δημοσ.

Και η Toshiba έχει διεθνής εγγύηση. Αν θέλεις όμως 3 χρόνια εγγύηση θα πρέπει να αγοράσεις την επέκταση από την Αμερική

Δημοσ.

η τοσιμπα ελλαδας μου ειχε πει πως η επεκταση εγγυησης απο αμερικη δεν ισχυει ελλαδα...δεν ξερω ομως.

γενικα καλυτερα στειλε ενα email σε οποιες εταιριες σε ενδιαφερουν και ρωτησες τους.

για εμενα ειναι πολυ σημαντικη η επεκτΑση εγγυησης.παρε αν μπορεις

Δημοσ.

η τοσιμπα ελλαδας μου ειχε πει πως η επεκταση εγγυησης απο αμερικη δεν ισχυει ελλαδα...δεν ξερω ομως.

γενικα καλυτερα στειλε ενα email σε οποιες εταιριες σε ενδιαφερουν και ρωτησες τους.

Δημοσ.

Η εγγύηση της Toshiba είναι διεθνής. Αυτός που στο είπε από την ideal στο είπε λάθος.

Ξέρω την γραμμή της ideal και σίγουρα δεν είναι αυτή.

Πρόσφατα επισκευάσαμε μάλιστα ενα NB305 αγορασμένο από Αμερική

Δημοσ.

Η εγγύηση της Toshiba είναι διεθνής. Αυτός που στο είπε από την ideal στο είπε λάθος.

Ξέρω την γραμμή της ideal και σίγουρα δεν είναι αυτή.

Πρόσφατα επισκευάσαμε μάλιστα ενα NB305 αγορασμένο από Αμερική

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...