Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά, έχω τον Canon 3200F και μόλις αποφάσισα να εγκαταστήσω τα ελληνικά Windows 7 Ultimate x64 διαπίστωσα μετα μεγάλης μου λίπης, πως τα Windows δέν τον αναγνώρισαν και ούτε κάποιον οδηγό μπόρεσανε να κατεβάσουνε, λέω εντάξει τραβάω για την υποστήριξη της canon για να κατεβάσω τον σωστό οδηγό, δυστυχώς και η Canon τίποτα, για τον 3200 μόνο 32bit οδηγό έχει, 64bit οδηγός πουθενά -τί να πώ, ωραία υποστήριξη έχει στο προϊόν της- (τον σαρωτή τον αγόρασα το 2004 και μετά απο λίγα χρόνια τον εγκατέλειψε η μαμά εταιρία) δοκίμασα να εγκαταστήσω τους 64bit οδηγούς, απο μεταγενέστερα μοντέλα (4200F, 5200F και άλλα) αλλα διστυχώς τίποτα (κατα την εγκατάσταση αναγνώριζανε οτι ήταν το μοντέλο 3200F και δέν συνέχιζανε.

Κατέβασα και προγράμματα που ψάχουν οδηγούς για το υλικό σου αλλα τζίφος και απο κεί, τίποτα.

Όσο και να έψαξα δέν βρήκα κάποια λύση, μήπως γίνεται με κάποιον τρόπο να περάσω τον 32bit οδηγό στο 64bit λειτουργικό ;;

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει (θα του ήμουν εξαιρετικά ευγνόμων) ;;

.αμω το σόϊ σου Canon.

Δημοσ.

Γειά χαρά, έχω τον Canon 3200F και μόλις αποφάσισα να εγκαταστήσω τα ελληνικά Windows 7 Ultimate x64 διαπίστωσα μετα μεγάλης μου λίπης, πως τα Windows δέν τον αναγνώρισαν και ούτε κάποιον οδηγό μπόρεσανε να κατεβάσουνε, λέω εντάξει τραβάω για την υποστήριξη της canon για να κατεβάσω τον σωστό οδηγό, δυστυχώς και η Canon τίποτα, για τον 3200 μόνο 32bit οδηγό έχει, 64bit οδηγός πουθενά -τί να πώ, ωραία υποστήριξη έχει στο προϊόν της- (τον σαρωτή τον αγόρασα το 2004 και μετά απο λίγα χρόνια τον εγκατέλειψε η μαμά εταιρία) δοκίμασα να εγκαταστήσω τους 64bit οδηγούς, απο μεταγενέστερα μοντέλα (4200F, 5200F και άλλα) αλλα διστυχώς τίποτα (κατα την εγκατάσταση αναγνώριζανε οτι ήταν το μοντέλο 3200F και δέν συνέχιζανε.

Κατέβασα και προγράμματα που ψάχουν οδηγούς για το υλικό σου αλλα τζίφος και απο κεί, τίποτα.

Όσο και να έψαξα δέν βρήκα κάποια λύση, μήπως γίνεται με κάποιον τρόπο να περάσω τον 32bit οδηγό στο 64bit λειτουργικό ;;

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει (θα του ήμουν εξαιρετικά ευγνόμων) ;;

.αμω το σόϊ σου Canon.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες, χαράς ευαγγέλια, μπορεί η Canon να έχει φτήσει το 'παιδί της' αλλα η MS υποστηρίζει πλέον τον σαρωτή μου για τα 64bitα συστήματα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά χαρά. Επειδή κι εγώ έχω ξεμείνει μ' έναν 3200F σε 64bit, τι ακριβώς έκανες και λειτούργησε? Στο link που παραθέτεις μιλάει για Not compatible.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φίλε τί να σου πώ,

Πρίν 2 μήνες που έγραφα το μήνυμα η σελίδα της MS έγραφε Compatible με 64bit.

Τί στο καλό έκαανε, πήρε πίσω την συμβατότητα ;;

Την επόμενη εβδομάδα που θα κατέβω Μεσολόγγι, έλεγα απο XP να πήγαινα σε 7 64bit,

τώρα θα δούμε, ελπίζω να ισχύει το compatible που είχε παλιά η σελίδα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

φίλε καλησπέρα με ενδιαφέρει και εμένα να κάνω το scanner της canon να δουλεψει στα windows 7 ultimate που εχω, κατι μου εβγαζε για compatibility install στις προτινομενες λυσεις αλλα δεν εβγαλα ακρη τι να κανω, εσύ το έχεις κάνει να δουλεύει? ελλεινή η canon το scanner δουλέυει μέχρι και windows 8 32bit αλλα σε x64 ουτε καν σε vista η xp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...