jemadux Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 εχω ακριβως το ιδιο πυρηνα που του ubuntu στο οποιον τα εφε ενεργοποιουνται αυτοματα .... πως θα το κανω να δουλεψει στο debian ? εχω gnome αλλα προσπαθησα παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 δηλαδή τις οδηγίες εδώ τις δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 οχι ακομα επειδη κανω update και εγινε πριν 1μιση ωρα για να κατεβασω τα πακετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 οχι ακομα επειδη κανω update και εγινε πριν 1μιση ωρα για να κατεβασω τα πακετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα! Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες στο debian wiki, εγκατέστησα τα πακέτα για gnome και έχω το εξής xorg.conf > # nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig # nvidia-xconfig: version 1.0 (randy@juliet2) Fri Sep 5 15:03:39 PDT 2008 Section "ServerLayout" Identifier "Layout0" Screen 0 "Screen0" 0 0 InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard" InputDevice "Mouse0" "CorePointer" EndSection Section "Files" RgbPath "/usr/X11R6/lib/X11/rgb" EndSection Section "Module" Load "dbe" Load "extmod" Load "type1" Load "freetype" Load "glx" EndSection Section "InputDevice" # generated from default Identifier "Mouse0" Driver "mouse" Option "Protocol" "auto" Option "Device" "/dev/psaux" Option "Emulate3Buttons" "no" Option "ZAxisMapping" "4 5" EndSection Section "InputDevice" # generated from default Identifier "Keyboard0" Driver "keyboard" EndSection Section "Monitor" Identifier "Monitor0" VendorName "Unknown" ModelName "Unknown" HorizSync 30.0 - 110.0 VertRefresh 50.0 - 150.0 Option "DPMS" EndSection Section "Device" Identifier "Device0" Driver "nvidia" VendorName "NVIDIA Corporation" Option "XAANoOffscreenPixmaps" "true" Option "AllowGLXWithComposite" "true" EndSection Section "Screen" Identifier "Screen0" Device "Device0" Monitor "Monitor0" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Depth 24 EndSubSection Option "AddARGBGLXVisuals" "True" EndSection Section "Extensions" Option "Composite" "enable" EndSection Όταν δίνω compiz --replace παίρνω το εξής feia@debian:~$ compiz --replace Backend : ini Integration : true Profile : default Adding plugins Initializing core options...done Initializing move options...done Initializing resize options...done Initializing place options...done Initializing decoration options...done και μένει εκεί. Δέ θα έπρεπε να τερματιστεί η εντολή μετά απο κάποιο διάστημα; Κάνει ένα σπάσιμο η οθόνη και ενεργοποιούνται κάποια εφέ στα εικονίδια της μπάρας. Είναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 ναι φυσιολογικό είναι (αν δουλεύουν τα εφέ). αφού το δοκίμασες και σου δουλεύουν όλα, βάλτο να το τρέχει μόνο του όταν ξεκινάει το gnome: system->preferences->start up applications Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 δεν εχω nvidia ati εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.