Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν επιμένω γιατί δεν ξέρω τη νομοθεσία εδώ.

Δανία πάντως ξέρω πως θα μου κάνανε τη σούφρα να αν δεν αμολούσαμε κορώνες στη γριά πριν βρω άλλο σπίτι να μείνω.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν επιμένω γιατί δεν ξέρω τη νομοθεσία εδώ.

Δανία πάντως ξέρω πως θα μου κάνανε τη σούφρα να αν δεν αμολούσαμε κορώνες στη γριά πριν βρω άλλο σπίτι να μείνω.

Λούσιφερ, το ξανασκέφτηκα και λες παπαριές. Τι πα να πει "δεν ξέρεις τη νομοθεσία". Όπως είναι όρος συμβολαίου η μηνιαία καταβολή του ενοικίου με επιπτώσεις την έξωση αν δε το κάνεις, έτσι είναι και η τήρηση των λοιπών όρων.

Δημοσ.
Λούσιφερ, το ξανασκέφτηκα και λες παπαριές. Τι πα να πει "δεν ξέρεις τη νομοθεσία". Όπως είναι όρος συμβολαίου η μηνιαία καταβολή του ενοικίου με επιπτώσεις την έξωση αν δε το κάνεις, έτσι είναι και η τήρηση των λοιπών όρων.

Σπαμαρεις απο αναγκη; Δεν εχεις παρεες να πας καμια βολτα;

Δημοσ.

Περισσοτεροι ενοικοι σημαινουν περισσοτερη φθορα στο σπιτι. με αυτη τη λογικη μπορει να ζητησει μια μικρη αυξηση στο ενοικιο (σε καμια περιπτωση διπλασιο)

βεβαια ολα αυτα ΑΝ της το πειτε.

Δημοσ.
Καθήστε ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο. Εσείς δηλαδή τα ίδια θα ζητούσατε από μια κοπελίτσα που μπορεί να έφερνε που και που κάνα φίλο της να αράξει και τα ίδια από 2,3,5 άτομα; Στην τελική υπάρχει συμβόλαιο που αναγράφεται ποιος είναι ο ενοικιαστής και γενικά η γραία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί κάθετα να μείνει κάποιος εκεί ή να μείνει υπό όρους. Δικό της σπίτι είναι. Αν εσείς νοικιάζατε σε ένα γκομενάκι ένα σπίτι και σας έφερνε έναν μαντράχαλο και σας έλεγε "θα μείνει και αυτός στο σπίτι ΣΟΥ" που σκατά ξέρεις εσύ τι είναι αυτός και τι ρόλο βαράει; Σπίτι νοικιάζεις, όχι σκατά.

Αλλο 2, αλλο 5.Δλδ με αυτη την λογικη εσυ συμφωνεις στο 350ε ενας 700ε δυο?

Εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι θα κοιμαται ο καθε ασχετος ενω εσυ το νοικιασες σε ενα συγκεκριμενο ατομο.Υποθετικα μιλαμε ομως, το παιδι δεν εχει κανει συμβολαιο.

Αυτο το να μπαινοβγανει καθε τρεις και λιγο και να βαραει κουδουνια στο σπιτι δεν εχει δικαιωμα να το κανει αλλα οπως ξερουμε συμβαινει...

Δημοσ.

Έτσι όπως την βλέπω την κατάσταση, εσύ και μόνος σου να νοίκιαζες, ενοίκιο για 2 άτομα θα σου ζητούσα...

Δημοσ.

Δε συμφωνώ με τον διπλασιασμό της τιμής σε καμία περίπτωση. Συμφωνώ με την αύξησή της όμως.

Είναι η ίδια λογική (σχεδόν) που έχουν τα δίκλινα και μονόκλινα στα ξενοδοχεία, μπορεί στην ενοικίαση να πληρώνεις εσύ ο ίδιος την κατανάλωση νερού κτλ και να μην παίζει ρόλο για τον ιδιοκτήτη πόσοι είστε, αλλά πρώτον, φθορές που αυξάνονται (έχει κατοικίδιο; καπνίζει; παίζει ντραμς; θα κρεμάσει σάκο του μποξ; αν μεθάει;) και δεύτερον και κύριον, ο ιδιοκτήτης δεν είναι ο τύπος που έδωσε το στάβλο στην Παναγία και τον Ιωσήφ, λεφτά θέλει να βγάλει. Και αν παρέχει κάτι σε 2 άτομα, θα θέλει να βγάλει και από τους 2. Ηθικά και επιχειρηματικά όμως, ο διπλασιασμός είναι απαράδεκτος.

Φίλιππε, γελάω λίγο. Αλλά να, έτσι όπως με βλέπεις, θα δεχόσουν να μείνω μαζί με κάποιον που του νοίκιαζες σπίτι;;;

Δημοσ.

αμα της πειτε οτι θα μεινετε δυο ατομα αντι για ενα, στανταρ θα σας χρεωσει παραπανω. οχι τα διπλα, αλλα οπως ειπα πιο πριν ενα 100+ το κοβω

Δημοσ.

Γιατί να ζητήσεις από τη σπιτονοικοκυρά να μείνεις; Το συμβόλαιο έχει γίνει, η κοπελιά σου έχει υπογράψει για χ χρονικό διάστημα και χ ποσό. Αυτό έχω την εντύπωση ότι δεν αλλάζει, σωστά;

Εκτός κι αν... ζητήσει αναπροσαρμογή συμβολαίου επειδή η κοπελιά σου θα φιλοξενεί ένα άτομο για χ χρονικό διάστημα;

Δημοσ.

Μα πως θα δει η αγαπητή (κωλό)γρια πως είναι 2 άτομα στο σπίτι;Εκτός αν είναι τόσο κατίνα να έρχεται να χτυπά το κουδούνι σε άσχετες στιγμές ή αν μένει δίπλα, απλά θα πηγαίνεις μιά βόλτα το τετράγωνο όταν είναι να έρθει, για να πάρει το νοίκι ας πούμε.

Είπα βλακεία;:X

Δημοσ.
αμα της πειτε οτι θα μεινετε δυο ατομα αντι για ενα, στανταρ θα σας χρεωσει παραπανω. οχι τα διπλα, αλλα οπως ειπα πιο πριν ενα 100+ το κοβω

Αμα ειναι απο 350 να παει 450 + , να παει να μπιπ η γκαρσονιερα (που υποθετω οτι θα ειναι ) και ας πανε να νοικιασουν κανα τριαρι καλυτερα , που νοικαζονται και ευκολοτερα απο τα φοιτητοσπιτα .Στο φιναλε, φιναλε...:lol: . Ακου 100 αρι...ουυυ :devil:

Δημοσ.

Μα γιατί πρέπει να ανέβει ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ γίνει το συμβόλαιο;

Κάτι δεν καταλαβαίνω, είμαι σίγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...