Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , μετακομίζω στα Γιάννενα να μείνω εκεί για να έχω το κεφάλι μου ήρεμο από τους γονείς μου γιατί δίνω πανελλαδικές δεύτερη χρονιά και θέλω να τα καταφέρω , θα μένω με την κοπελιά μου , λοιπόν ας μπω στο θέμα , το ενοίκιο στο σπίτι είναι 350Ε , αν ζητήσω να μείνω και εγώ από την σπιτονοικοκυρά θα ζητήσει τα διπλάσια λεφτά ; Κάτι τέτοιο μου έχουν πει άλλοι που το έκαναν , ότι είναι ανά άτομο ... Και τα έχω πάρει λίγο στην κράνα γιατί μου την σπάνε κάτι τέτοιες γυφτιές !!!

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρεπει να το πεις στην σπιτονοικοκυρα οτι θα πας να μεινεις και εσυ? πηγαινε σαν επισκεπτης και μεινε. δεν απαγορευεται αποσο ξερω. το τι θα ζητησει η σπιτονοικοκυρα εξαρταται αποκλειστικα απο αυτην.

συμβολαιο ενοικιασης δεν εχει κανει η φιλη σου?

Δημοσ.
  tzizzz είπε:
πρεπει να το πεις στην σπιτονοικοκυρα οτι θα πας να μεινεις και εσυ? πηγαινε σαν επισκεπτης και μεινε. δεν απαγορευεται αποσο ξερω. το τι θα ζητησει η σπιτονοικοκυρα εξαρταται αποκλειστικα απο αυτην.

συμβολαιο ενοικιασης δεν εχει κανει η φιλη σου?

δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα , τώρα θα το κλείσουμε , ε ναι σαν επισκέπτης θα μείνω , αλλά αν κάνει κανένα ντου αυτή η σκύλα , η κωλόγρια ;

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να διαβάζεις σπίτι σου και να ανεβαίνεις στο τσαμπέ που και που να φυστικώνεις να ξεδίνεις και να επιστρέφεις. Απλά μαθηματικά. ΧΑ!

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν αυτα.Ειναι γεγονος οτι τα σπιτια εξω ειναι ακριβοτερα απο Αθηνα και ας εισαι σε κανα σκ@τοχωρι αλλα να νοικιαζει "με το ατομο" ε οχι.

Φανταζεσαι να ερχονται οι φιλοι σου να αραξετε και να τους ζηταει εισοδο 20 ευρω?χαχα

Μην ανησυχεις.

Δεν ειναι "γυφτια" ειναι εκμεταλλευση.:o Φοιτητης γαρ...

Δημοσ.
  slygeo87 είπε:
Εγώ θα σου πρότεινα να διαβάζεις σπίτι σου και να ανεβαίνεις στο τσαμπέ που και που να φυστικώνεις να ξεδίνεις και να επιστρέφεις. Απλά μαθηματικά. ΧΑ!

ελα ας ειμαστε πιο σεμνοι παρακαλω πολυ , και κατα δευτερον να ξεφυγω απο εδω θελω...

---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:18 ----------

SteveAngello είπε:
Δεν υπαρχουν αυτα.Ειναι γεγονος οτι τα σπιτια εξω ειναι ακριβοτερα απο Αθηνα και ας εισαι σε κανα σκ@τοχωρι αλλα να νοικιαζει "με το ατομο" ε οχι.

Φανταζεσαι να ερχονται οι φιλοι σου να αραξετε και να τους ζηταει εισοδο 20 ευρω?χαχα

Μην ανησυχεις.

Δεν ειναι "γυφτια" ειναι εκμεταλλευση.:o Φοιτητης γαρ...

Καραγυφτιά είναι αλλά τέλος πάντων...Ευχαριστώ πολύ πάντως !!!

---------- Προσθήκη στις 20:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:18 ----------

bluesattack είπε:
Εμενα μου φαινεται παραλογο. :X Τι λεει ο νομος ακριβως ?

Δεν ξέρω κάποιον νόμο που να λέει κάτι σχετικό , μ@λ@κίες του κάθε ενοικιαστή είναι αυτές !!! Αντε μην την σκοτώσω και το πάρω τσάμπα ! χαχα

Δημοσ.

Καθήστε ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο. Εσείς δηλαδή τα ίδια θα ζητούσατε από μια κοπελίτσα που μπορεί να έφερνε που και που κάνα φίλο της να αράξει και τα ίδια από 2,3,5 άτομα; Στην τελική υπάρχει συμβόλαιο που αναγράφεται ποιος είναι ο ενοικιαστής και γενικά η γραία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί κάθετα να μείνει κάποιος εκεί ή να μείνει υπό όρους. Δικό της σπίτι είναι. Αν εσείς νοικιάζατε σε ένα γκομενάκι ένα σπίτι και σας έφερνε έναν μαντράχαλο και σας έλεγε "θα μείνει και αυτός στο σπίτι ΣΟΥ" που σκατά ξέρεις εσύ τι είναι αυτός και τι ρόλο βαράει; Σπίτι νοικιάζεις, όχι σκατά.

Δημοσ.

μου αρεσει που ακομα δεν εχεις μιλησει με την ιδιοκτητρια αλλα ειναι σκυλα και κωλογρια...

0

παντως εδω αγγλια οταν νοικιαζεις κατι, εισαι ιδιοκτητης οσο αναφερει το συμβολαιο, και ο ιδιοκτητης του σπιτιου δεν μπορει να μπει μεσα χωρις να εχει παρει αδεια απο σενα.

Δημοσ.
  Lucifer είπε:
Καθήστε ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο. Εσείς δηλαδή τα ίδια θα ζητούσατε από μια κοπελίτσα που μπορεί να έφερνε που και που κάνα φίλο της να αράξει και τα ίδια από 2,3,5 άτομα; Στην τελική υπάρχει συμβόλαιο που αναγράφεται ποιος είναι ο ενοικιαστής και γενικά η γραία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί κάθετα να μείνει κάποιος εκεί ή να μείνει υπό όρους. Δικό της σπίτι είναι. Αν εσείς νοικιάζατε σε ένα γκομενάκι ένα σπίτι και σας έφερνε έναν μαντράχαλο και σας έλεγε "θα μείνει και αυτός στο σπίτι ΣΟΥ" που σκατά ξέρεις εσύ τι είναι αυτός και τι ρόλο βαράει; Σπίτι νοικιάζεις, όχι σκατά.

Λογικα ολα αυτα, το θεμα ειναι ο νομος τι λεει.

Εγω οσα συμβολαια ενοικιασης εχω υπογραψει κανενα δεν λεει οτι δεν μπορεις να φερεις ατομο να κατοικησει.

Δημοσ.
  Lucifer είπε:

ναι ετσι παει

το πιθανοτερο ειναι να μην σε πετυχει η σπιτονοικοκυρα, αλλα σε ενα χρονο που ξερεις.. το σωστο ειναι να της μιλησετε και το πολυ πολυ να τσονταρεις ενα μικρο ποσο και εσυ απο μερους σου. κανα κατοσταρικο εξτρα δλδ. δε νομιζω να σας το απαγορεψει να πας να μεινεις αλλα πιθανο ειναι να ζητησει το κατι παραπανω. ειδικα απο την στιγμη που δεν εχει και συμβολαιο η φιλη σου

Δημοσ.
  MiDi_MiLiZ είπε:
Λογικα ολα αυτα, το θεμα ειναι ο νομος τι λεει.

Εγω οσα συμβολαια ενοικιασης εχω υπογραψει κανενα δεν λεει οτι δεν μπορεις να φερεις ατομο να κατοικησει.

Ναι, φαντάζομαι αυτό καλύπτεται στο σημείο που αναφέρεται ΕΝΑ όνομα ενοικιαστή.

Δημοσ.
  Lucifer είπε:
Ναι, φαντάζομαι αυτό καλύπτεται στο σημείο που αναφέρεται ΕΝΑ όνομα ενοικιαστή.

Και με τη γκομενα να πας να νοικιασεις σπιτι 1 ονομα θα φαινεται ως ενοικιαστης.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που στο ενοικιαζει με συμβολαιο το σπιτι ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Αυτο σημαινει οτι ο ιδιοκτητης εχει δικαιωμα να κανει τον προβλεπομενο απο τον νομο μηνιαιο ελεγχο για τυχον ζημιες και τελος. Σε λιγο θα διαβασω οτι θα μπαινει ο ιδιοκτητης με αντιγραφα κλειδιων την ωρα που κοιμασαι να ελεγξει εαν εισαι μονος η με παρεα. ΕΛΕΟΣ

Το συμβολαιο μπορει να λεει ποσοι θα μενουν αλλα για να κανει κατι θα πρεπει να το αποδειξει στο δικαστηριο. Εσυ απλα θα μεινεις με την κοπελα σου, εαν ποτε ερωτηθειτε θα πειτε και οι δυο οτι εισαι απλα επισκεπτης. Δεν υπαρχει κανενας νομος να σου απαγορευει να δεις την κοπελα σου (η να κοιμηθες μαζι της, η να δειτε τηλεοραση κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...