Προς το περιεχόμενο

Εμφανιστηκαν αφαιρουμενοι δισκοι απο το πουθενα

WaNk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, λοιπον, εκανα εγκατασταση κατι πραγματα της sony (αν και δεν εχει σημασία γατι το ειχα παθει και σε παλιο pc) σε windows ultimate x64. και ξαφνικα, βγηκαν ολοι αυτοι οι δισκοι στον υπολογιστή μου :

347vfie.jpg

Εκανα και επαναφορά συστήματος, και δεν εγινε τιποτα. Τι να κανω για να φυγουν ????

Δημοσ.
Προφανως ο φορητος σου εχει ενσωματωμενο Card Reader σωστα ?

Desktop ειναι, αλλα ναι, του εχω βαλει card reader.

Δημοσ.

Ε γιαυτο εχεις τοσους αφαιρουμενους δισκους, ειναι το card reader σου και οπως βλεπεις ειναι "διαφανη" δλδ αφου δεν εχεις βαλει καρτα δεν εντοπιζουν χωριτηκοτητες.

Δημοσ.
Ε γιαυτο εχεις τοσους αφαιρουμενους δισκους, ειναι το card reader σου και οπως βλεπεις ειναι "διαφανη" δλδ αφου δεν εχεις βαλει καρτα δεν εντοπιζουν χωριτηκοτητες.

ναι, αλλα γιατι τοσο καιρο δν τους εδειχνε και τους εδειξε τρ ??????

Δημοσ.

και εγώ το ίδιο έχω στο κατεβαστιρι είναι αυτό που είπε ο φίλος Nik.K μπορείς να τα εξαφάνισης διαδικασία( κάτω δεξιά στην μπάρα έχει ένα εικονίδιο που λέγεται ασφαλείς λειτουργιά συσκευών πατά εκεί και αποσυνδέσετε τα αν βάλεις κάρτα θα εμφανιστή ξανά)

Δημοσ.
πιθανόν να έγινε κάποιο update και τωρα να τους εντόπισε

οφφ αλλα απο που το wallpaper

ειναι συλλογη που εκανα εγω :)

http://web.gamato.me/entry.php?i=10383&p=

---------- Προσθήκη στις 18:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:39 ----------

και εγώ το ίδιο έχω στο κατεβαστιρι είναι αυτό που είπε ο φίλος Nik.K μπορείς να τα εξαφάνισης διαδικασία( κάτω δεξιά στην μπάρα έχει ένα εικονίδιο που λέγεται ασφαλείς λειτουργιά συσκευών πατά εκεί και αποσυνδέσετε τα αν βάλεις κάρτα θα εμφανιστή ξανά)

:/ δεν μου τους δειχνει ουτε εκει

@Νικ.Κ τι εννοεις ????

Δημοσ.
Δεν λες στην αρχη πως εγκατεστησες κατι πραγματα της SONY ??????

ναι, ηταν ενα CD με προγραμματα απο την φωτογραφικη μου

Δημοσ.

δοκίμασε να βάλεις κάποια memory και αν λειτουργεί εντάξη δεν θα πεθάνεις ... (αν δεν λειτουργεί ίσως είναι οτιδήποτε...) , ευχαριστώ για τισ πικ

Δημοσ.
δοκίμασε να βάλεις κάποια memory και αν λειτουργεί εντάξη δεν θα πεθάνεις ... (αν δεν λειτουργεί ίσως είναι οτιδήποτε...) , ευχαριστώ για τισ πικ

οκα ty !!! tpt :P

Δημοσ.
Ε ναι μπορει να μπηκαν και οι drivers του Card Reader καπως απο το CD...Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

To pc ειναι καινουργιο, και του εβαλα CD πρωτη φορα σημερα. Μπορει να παιζει ρολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...