Brunos12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 όταν λέει θειο εννοεί τα fr@@eeeee:lol::lol: και που να βρω τα fr@@eeee;;;; :shock: ---------- Προσθήκη στις 19:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:05 ---------- το modem που αναφερεις δεν ειναι συμβατο με winodws 7 και τι πρέπει να κάνω εγώ;;Να κόψω το internet;;
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 το cd του είχε μέσα στο κουτί με το modem του conn-x νομιζω δεν ειναι αναγκαστικό να το κάνεις
Brunos12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 εννοείς το cd του είχε μέσα στο κουτί με το modem του conn-x και πάλι το modem αθτο δεν είναι συμβατό με τα win7...:cry::cry::cry: Ti να κάνω;;;
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 και πάλι το modem αθτο δεν είναι συμβατό με τα win7...:cry::cry::cry:Ti να κάνω;;; νομίζω δεν είναι αναγκαστικό να το κάνεις εγκατάσταση
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Το Sagem F@ST 800 εμενα μου δουλευει μια χαρα σε windows 7 ultimate x64, κατεβασe driver απο εδω , αυτον που λεει Windows XP/VISTA (32 bit & 64 bit) και το μονο προβλημα ειναι οτι οποτε βγαζεις το καλωδιο χωρις ασφαλη καταργηση πεταει bsod.
Brunos12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 νομίζω δεν είναι αναγκαστικό να το κάνεις εγκατάσταση δηλαδή να το συνδέσω (χύμα στο κύμα) και να περιμένω να μπω στο internet;;Υποτίθεται πως μπαίνω στο net με κωδικούς... Γι'αυτό και ρωτάω.. Τεσπά..Την κάνω τώρα γιατί η νύφη 8α πάει πριν απο μένα στην εκκλησία!!! Και περιμένω και άλλες γνώμες για την σύνθεση του pc και για το Modem (που με καίει...) ---------- Προσθήκη στις 19:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:14 ---------- Το Sagem F@ST 800 εμενα μου δουλευει μια χαρα σε windows 7 ultimate x64, κατεβασe driver απο εδω , αυτον που λεει Windows XP/VISTA(32 bit & 64 bit) και το μονο προβλημα ειναι οτι οποτε βγαζεις το καλωδιο χωρις ασφαλη καταργηση πεταει bsod. ειναι σίγουρο;;ΘΑΥΜΑ!!ΘΑΥΜΑ!!! γιατί πρόβλημα;; Τεσπα..εγω δεν βγάζω καλώδια και τέτοια..οταν το εγκαταστήσω μένει εκει...δεν κουνίεται... ΥΓ: Για ποιο καλώδιο λες;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Λεω το usb που παει απο το modem στον υπολογιστη, αν δεν το πειραζεις οπως λες, δεν νομιζω να εχεις πρόβλημα. (Τι σύνδεση έχεις;;; γιατι αν εισαι στα 24 νομιζω σου στελνει τζαμπα ο ΟΤΕσ ενα modem που βγαζει ενα usb και ενα ethernet . Αμα δεν βαριεσαι παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις. )
halawtu Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Τι usb modem εν ετει 2010? Παρε ένα ethernet router να έχεις την ψυχική σου ηρεμία.
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 εγώ πάλη νομίζω ότι έχει και ethernet θύρα και όπως λέει και ο halawtu Παρε ένα ethernet router να έχεις την ψυχική σου ηρεμία.
vasilisga Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 το συγκεκριμενο εχει μονο συνδεση με usb... ειναι απο τα πρωτα που εδινε ο ΟΤΕ οταν ειχε βγει το adsl... δυο φιλοι μου που το ειχαν και εγκατεστησαν τα 7, μιλησαν με ΟΤΕ και τους ειπαν οτι δεν ειναι συμβατα με τα 7, παραπανω λεπτομεριες δεν γνωριζω...
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 αν πει στον ΟΤΕ να του δώσει ένα modem δεν θα του δώσουν;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 το συγκεκριμενο εχει μονο συνδεση με usb... ειναι απο τα πρωτα που εδινε ο ΟΤΕ οταν ειχε βγει το adsl... δυο φιλοι μου που το ειχαν και εγκατεστησαν τα 7, μιλησαν με ΟΤΕ και τους ειπαν οτι δεν ειναι συμβατα με τα 7, παραπανω λεπτομεριες δεν γνωριζω... χμμ με βαζεις σε σκεψεις..... μην καψω τον Brunos12 θα το δοκιμασω τωρα και θα σας πω.
vasilisga Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 αν πει στον ΟΤΕ να του δώσει ένα modem δεν θα του δώσουν;;;; οχι γιατι αυτο ζητησαν και οι φιλοι μου... τους ειπαν οτι εχει περασει ενας χρονος απο την αγορα της συνδεσης, οπου και καλα υπαρχει μια εγγυηση στο modem και αναγκαστηκαν να αγορασουν αλλο με 30ε με drivers απο xp/vista δεν γνωριζω τι γινεται, εγω απλα σας μεταφερω την εμπειρια απο τους φιλους μου
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 χμμ με βαζεις σε σκεψεις..... μην καψω τον Brunos12 θα το δοκιμασω τωρα και θα σας πω. Τζίφος,δεν δουλευει. Παίζει να έκανα λάθος και να το είχα δουλέψει με τα vista, οχι τα 7. Συγνώμη :rolleyes:
caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ( http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200010292 + aftermarket cooler μήπως; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.