Προς το περιεχόμενο

Αγορά Υπολογιστή έως 950 ευρώ!!

Brunos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα!

Έχοντας διαβάσει τα εκατοντάδες threads που υπάρχουν με παρόμοια θέματα,ζητώ και εγώ την πολύτιμη βοήθειά σας για την αγορά υπολογιστή αξίας 950 ευρώ !,το πολύ 1000..Οχι παραπάνω!!

Με έχει πρήξει βλέπετε ο μικρός μου αδερφός να του πάρω καινούργιο υπολογιστή γιατί δεν τον βολεύει ο 7ετίας που έχω..

Σε αυτό το ποσό να υπολογίσετε και οθόνη καθώς και αυθεντικά Windows 7 Pro!! (δεν μπορώ να τα βρω αλλιώς...;);))

Να σας τονίσω ότι δεν παίζει φανατικά παιχνίδια που και που κανα PRO ή RPG παιχνίδια..

Και επίσης η αγορά του υπολογιστή να γίνει από ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί μόνο αυτό το μαγαζί εμπιστεύομαι στην Πάτρα κα8ώς και γιατί ξέρω άτομα που δουλεύουν εκεί!

Επίσης η αγορά 8α ειναι τοις μετρητοίς!!Οχι δόσεις!

Έκανα μια πρόχειρη σύνθεση και θέλω τις γνώμες σας!!

Λοιπόν:

ΘΗΚΗ : CoolerMaster Elite 333 Black Case (RC-333-KKN1-GP) 27 ευρώ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: Chieftec A-135 Series PSU 450W (APS-450S) 50,80 ευρώ

ΜΗΤΡΙΚΗ: : Gigabyte MA785GT-UD3H (AM3, DDR3, VGA) 91,40 ευρώ

ΜΝΗΜΗ: : Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333 (2 x 2GB, PC3-10666, 9-9-9-24, CMV4GX3M2A1333C9 ) 115 ευρώ

HDD: Western Digital Caviar Black WD7501AALS 750GB HDD (32MB Cache, 7200RPM, Sata II) 89 ευρώ

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: Sapphire 5670 VGA (PCI-Express, 1GB) 121,91 ευρώ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: : AMD Phenom II X4 925 (AM3, 2.8GHz, Cache 6MP, Box ) 138,20 ευρώ

ΟΘΟΝΗ: LG E2040S-PN LED Monitor 20'' 150,99 ευρώ

software: Microsoft Windows 7 Pro Ελληνικά Upgrade Retail 135 ευρώ

Optical drivers: LG GH22NS40 Black DVD-RW + / - (Sata, Bulk) 19,59 ευρώ

και OEM FD1139H Black Floppy Drive 3.5" (IDE) 3,51 ευρώ

(χρησιμοποιεί δισκέτες ο μικρός...)

και τέλος αυτό.... Microsoft Wired Desktop 600 Keyboard 29,40 ευρω

Συνολική αξία 971 euro..

Δεν έβαλα μόνο ηχεία...(Θέλω 2.1)

Αυτά μέχρι τώρα..

Και 1 σημαντική ερώτηση: Για το internet χρησιμοποίω το modem FastGem 800!! γνωρίζει κανείς αν είναι συμβατό με τα windows 7;;Αν όχι ποιό πρέπει να πάρω;;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τουλάχιστον αν μπορείς να πάρεις την οθόνη απο άλλου και φυσικά αυτήν

O xώρος που υπάρχει για την οθόνη είναι σχετικά μικρός και χωρά μόνο οθόνη των 20'' δυστυχώς :cry:..με το ζόρι 21''..

και η αγορά μόνο απο Πλαίσιο...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρόταση αυτή Rafail...Για ηχεία 2.1 έχεις να μου προτείνεισ κάτι;;

Μήπως μπορείς να μου πεις,αν ξέρεις,για το modem που ρωταω;;

Ασχετο: Μου έχεις βάλει 2 φορές την Θήκη...:-)

---------- Προσθήκη στις 18:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:36 ----------

Φίλε brunos12 διόρθωσε τα links γιατί δεν δουλεύουν.

Eπειδή δεν ξέρω τι έπα8αν τα link,τα εγραψα:-D:-D:-D

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την πρόταση αυτή Rafail...Για ηχεία 2.1 έχεις να μου προτείνεισ κάτι;;

Μήπως μπορείς να μου πεις,αν ξέρεις,για το modem που ρωταω;;

Ασχετο: Μου έχεις βάλει 2 φορές την Θήκη...:-)

κάτι παθαίνει το site και το βάζει μόνο του το έχει ξανά κάνει πολλές φορές :mad::mad::mad:

για το modem δεν χρειάζεται να βάλεις σε θύρα pci express έχει η μητρική

Δημοσ.
κάτι παθαίνει το site και το βάζει μόνο του το έχει ξανά κάνει πολλές φορές :mad::mad::mad:

για το modem δεν χρειάζεται να βάλεις σε θύρα pci express έχει η μητρική

διλαδή αν δεν βάλω modem (αυτό που μου έδωσαν για το conn-x) δεν θα χάνω ταχύτητα αν χρησιμοποιώ αυτό που έχει η μητρική;;:whistle::whistle:

Υγ:Πάω σε γάμο τώρα...Θα τα πούμε αύριο!

Δημοσ.
διλαδή αν δεν βάλω modem (αυτό που μου έδωσαν για το conn-x) δεν θα χάνω ταχύτητα αν χρησιμοποιώ αυτό που έχει η μητρική;;:whistle::whistle:

Υγ:Πάω σε γάμο τώρα...Θα τα πούμε αύριο!

για το modem router λες η για την κάρτα δικτύου?

Δημοσ.
για το modem router λες η για την κάρτα δικτύου?

επειδή είμαι λίγο γκάου σε αυτά τα θέματα...Όταν πήρα το conn-x μου έδωσαν αυτό το modem..SAGEM Fast 800..

Για να συνεχίσω να έχω ιντερνετ με το new pc πρέπει να πάρω άλλο modem;;Γιατί αυτό που έχω δεν υποστηρίζει τα windows 7..εκτος και αν λειτουργήσει με το XP Mode..

Yγ: Ο γάμος γινεται στην Πατρα rafail....Συγνώμη,μα δεν μπορούσα να σου στείλω pm..:lol:

---------- Προσθήκη στις 18:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ----------

τα win 7 βρες τα απο θειο.. μην δωσεις τζαμπα λεφτα

Δεν έχω κάποιο θείο....:cry::cry::cry::cry:

Δυστυχώς..

Δημοσ.

αυτό που λες είναι το modem του conn-x δεν έχει καμία σχέση με το pc εσύ το μόνο που κάνεις είναι να συνδέσεις το καλώδιο από το modem στο pc

Δεν έχω κάποιο θείο....

Δυστυχώς..

όταν λέει θειο εννοεί τα fr@@eeeee:lol::lol::lol:

Δημοσ.
αυτό που λες είναι το modem του conn-x δεν έχει καμία σχέση με το pc εσύ το μόνο που κάνεις είναι να συνδέσεις το καλώδιο από το modem στο pc

αχα..ναι αλλά το modem (το συγκεκριμένο)δεν χρειάζεται και drivers για τα win 7;;Δεν υπάρχουν!!

Γι'αυτό και ρωτάω τι να κάνω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...