localy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 θελω να κανω ghost ενα δισκο τον οποιο τον εχω χωρησει σε δυο κομματια,ενα το c: και ενα το d: θελω να κανω ghost το c: σε ενα δισκο ποθ κραταω τα ghosts ,θα επιλεξω paritition to image??? μεσα απο το norton ghost bootable cd???
isay Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ας συγκρίνουμε τις επιλογές: 1.Partition to image 2.Disk to image Εσένα τι σου φαίνεται πιο λογικό για την περίπτωση σου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Καντο οχι απο το boot cd αλλα μεσα απο τα windows μς το προγραμμα.Ειναι πολυ πιο απλο.
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Καντο οχι απο το boot cd αλλα μεσα απο τα windows μς το προγραμμα.Ειναι πολυ πιο απλο. Ναι μέχρι να χαλάσει η εγκατάσταση (τον windows)και πάψει να φορτώνει τα windows,μετά χτυπιέσαι να βρεις τρόπο να ξεκινήσεις το pc και να τρέξεις το ghost.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ναι μέχρι να χαλάσει η εγκατάσταση (τον windows)και πάψει να φορτώνει τα windows,μετά χτυπιέσαι να βρεις τρόπο να ξεκινήσεις το pc και να τρέξεις το ghost. Για αυτη και μονο την περιπτωση χρησιμοποιω το boot cd του προγραμματος.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Χρησιμοποιησε το ghost που ειναι στο Hiren's BootCD και εισαι οκ, ουτε εγκαταστασεις ουτε τιποτα.
localy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Χρησιμοποιησε το ghost που ειναι στο Hiren's BootCD και εισαι οκ, ουτε εγκαταστασεις ουτε τιποτα. αυτο εκανα φορτωσα το norton ghost απο εκει και εκανα partition to image και ειμαι οκ.
N3M3SiS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Βασικα μπορεις να κανεις το backup σου απο τα win κανονικα και αν ποτε σου δημιουργηθει προβλημα και δεν μπορεις καν να μπεις στα win τοτε με το boot cd του ghost μπαινεις και φορτωνεις το image σου κανονικα. Οπουδηποτε και να βρισκεται.. To boot cd του 14 που χρησιμοποιω εδω και καμποσο καιρο εχει μεχρι και file explorer. Ετσι σε περιπτωση κρασαρισματος οχι μονο φορτωνεις το image σου οπου και αν βρισκεται αυτο ( δεν φανταζομαι να βρισκεται στον ιδιο δισκο που κανεις backup...) και ακομα καλυτερα παιρνεις και επι τοπου (μεσω του explorer) backup - copy - move οτι αρχεια θελεις και βρισκονται στον υπολογιστη σου ( σε αλλο δισκο, σε flash, σε εξωτερικο κλπ). Πολυ βολικο, πολυ ευχρηστο και μου εχει λυσει τα χερια / σωσει απειρες φορες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Βασικα μπορεις να κανεις το backup σου απο τα win κανονικα και αν ποτε σου δημιουργηθει προβλημα και δεν μπορεις καν να μπεις στα win τοτε με το boot cd του ghost μπαινεις και φορτωνεις το image σου κανονικα. Οπουδηποτε και να βρισκεται.. To boot cd του 14 που χρησιμοποιω εδω και καμποσο καιρο εχει μεχρι και file explorer. Ετσι σε περιπτωση κρασαρισματος οχι μονο φορτωνεις το image σου οπου και αν βρισκεται αυτο ( δεν φανταζομαι να βρισκεται στον ιδιο δισκο που κανεις backup...) και ακομα καλυτερα παιρνεις και επι τοπου (μεσω του explorer) backup - copy - move οτι αρχεια θελεις και βρισκονται στον υπολογιστη σου ( σε αλλο δισκο, σε flash, σε εξωτερικο κλπ). Πολυ βολικο, πολυ ευχρηστο και μου εχει λυσει τα χερια / σωσει απειρες φορες. Ετσι ακριβως.Format Μονο σε μεγαλη αλλαγη hardware.Πληροφοριακα υπαρχει και η εκδοση 15.
N3M3SiS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Ετσι ακριβως.Format Μονο σε μεγαλη αλλαγη hardware.Πληροφοριακα υπαρχει και η εκδοση 15. yup, αλλα εχω την ταση αν βρω κατι απο το θείο να δουλευει σωστα, αν δεν ειναι κατι που θελει update συνεχως κλπ, δεν αλλαζω εκδοση. Γιατι κ αυτη η norton με τα update μας εχει τρομαξει λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.