andunio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Και που λέτε ξυπναώ σήμερα το πρώι ( 4:50) και κοιτάω περιχαρής το κινητό μου γιατί βλέπω μήνυμα.Να σημειωθεί οτι εχω iphone δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να εχει σημασία στην ιστορία μ.Και διαβάζω το μήνυμα από αριθμό που δεν ξέρω και φαίνεται και περίεργος ΤΑΜΑΛΑ...ο αριθμός ειναι ο +989350472936 που αργότερα βρήκα οτι είναι απο το Ιραν.... Το μήνυμα είχε ως εξής : Τhis is the thing which the LORD hath commanded, gather of it every man according to his eating, an omer fore every man, according to the number of your persons Οταν το πρωτοδίαβασα δεν έβγαλα άκρη αλλα μερικά κλικ αργοτερα ειχα βρει στο Αγιο Γκουκλ οτι αυτό το κομμάτι ειναι απο την Έξοδο 16:16-18...τρέχα γύρευε...Btw τον αριθμό μ δεν τον γράφω όπου ναναι για την ακρίβεια σχεδόν πουθενα στο ιντερνετ... Τι Φάση ρε αδελφια..; να αγχοθω;
freedubus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Καμιά πρώην θά 'ναι. Δε φαντάζεσαι τι στέλνουν όταν μεθάνε.
carlmikaze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ξεφορτώσου αμέσως το i-phone. Δεν φταίει ο αριθμός, πρόκειται για ένα παράξενο feature που ενεργοποιείται αυτόματα μόλις πρωτοβάλεις τον PUK επειδή ξέχασες το PIN. Θυμήσου, έβαλες ποτέ τoν PUK;
PavelX Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ναι ξεφορτώσου το. Θα σου πω ακριβώς σε ποιο σημείο να το πετάξεις. ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ!
BladeRunner Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 δεν θελω να σε τρομαξω αλλα λεγεται οτι πολλα iphone πριν βγουν στην παραγωγη περνανε απο τελετες μαυρης μαγειας. για αυτο και πολλοι κολλανε με αυτο ενω δεν αξιζει ουτε το 1/10 απο το android.
kk1991 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 κοιτα μην αγχωνεσαι εχω αντιμετωπισει παρομοια κατασταση.δωσε μου το iphone οσο πιο γρηγορα γινετε.αλλιως πολυ φοβαμε οτι θα σε επιστραρευσουν στον Ιρανικο στρατο.μην αγχωθεις θα διασφαλισω τη καταστροφη του. ποσο καιρο το εχεις;τι χρωμα ειναι;(θα με βοηθησουν στην αντιμετωπιση του προβληματος)
nickarmy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 σπαμ ... αν είναι μόνο ένα μην ανησυχείς αν δεις δεύτερο για πήγαινε προς το προξενείο της αμερικής ....
Zenor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Πάει... μάλλον έμπλεξες σε σπείρα με σπουργίτια
pappous_soulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Βασικά είναι υποψήφιος να γίνει μέλος του διαόλου.
iGoPod Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 πεταξετο αμεσως!!!!!! μπροστα απο το τενις κλαμπ χαλανδριου στις 7 αμα μενεις αλλου στειλτο μου να το πεταξω εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.