Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 για αυτό λέω ΑΝ ισχύει τελικά αυτό για δέκτη εννοώ αυτόν που έδωσαν για το 1080i που προβάλουν τώρα, ότι αν χρειάζεται διαφορετικός για το 1080p θα πέσει κράξιμο πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talidipa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 για αυτό λέω ΑΝ ισχύει τελικά αυτό για δέκτη εννοώ αυτόν που έδωσαν για το 1080i που προβάλουν τώρα, ότι αν χρειάζεται διαφορετικός για το 1080p θα πέσει κράξιμο πάλι Ποια η διαφορά του i από το p? Πάντως η τόσο γρήγορη αναβάθμιση είναι κάτι θετικό. Ας μην είμαστε μονίμως με το δάχτυλο στην σκανδάλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ποια γρήγορη αναβάθμιση? δεν είναι σίγουρο ότι θα προβάλουν 1080p και η αναβάθμιση σε HD άργησε μερικά χρόνια... η διαφορά στο 1080i με το 1080p είναι... http://en.wikipedia.org/wiki/1080i & http://en.wikipedia.org/wiki/1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Με το δακτυλο στη σκανδαλη ειμαστε για τις τιμες, και οχι για το οτι εκαναν αναβαθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στην περόνη θες να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα οσο ζω ελπιζω, και πιστευω οτι καποια μερα ισως να ειμαι ακομη ζωντανος και να δω και δευτερη πλατφορμα στον ελληνικο χωρο, που ισως παλι, να ριξει τις τιμες. Ο οτες ηδη κανει εκπομπες στον hellas sat και αν ειμαστε τυχεροι σε 50-100 χρονια ισως ξεκινησει Περα απο την πλακα, ειμαστε τελειως αχρηστοι. Να εχουμε δικο μας δορυφορο (που μπορουμε και να τον πιασουμε ακομη και με 30-40cm πιατο), και να τον εχουμε να καθεται αχρηστο τοσα χρονια, και φετος αποφασισε ο ιδιος ο οτες να στειλει πανω δοκιμαστικη εικονα (τωρα, το connx θα'ναι; κατι νεο θα'ναι, θα σε γελασω). Ακομη και τη νοβα θε επρεπε να βαλουν πανω, και να νοικιασουν με μειωμενη τιμη, και να ανγκαζουν τη νοβα να παιξει πιο χαμηλα στις τιμες (κρατικος δορυφορος ειναι, ας το εκανε σε μορφη επιδοτησης και καλα). Αλλα τι λεω τωρα, παλι ονειρευομαι στο γραφειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talidipa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή μπορείς να γράψεις ένα κανάλι και να το δεις μετά;; Αυτό το απάντησε κανείς? 1 μηνα σχεδόν έχω νόβα και ακόμα δεν έχω μαθει πως λειτουργεί. Thresh να πω την αλήθεια βαριέμαι να διαβάσω αυτά που μου παραθέτεις. Μήπως μπορείς να μου πεις 1-2 πράγματα απλά και γρήγορα γιατί πολλά θα διαβάσω και λίγα θα καταλάβω. Τhx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το απάντησε κανείς? 1 μηνα σχεδόν έχω νόβα και ακόμα δεν έχω μαθει πως λειτουργεί. Thresh να πω την αλήθεια βαριέμαι να διαβάσω αυτά που μου παραθέτεις. Μήπως μπορείς να μου πεις 1-2 πράγματα απλά και γρήγορα γιατί πολλά θα διαβάσω και λίγα θα καταλάβω. Τhx Αν το μηχάνημα είναι personal video recorder (PVR) τότε και μόνο τότε (εκτός και αν έχεις επιπλέον εξοπλισμό) μπορείς να γράψεις και να δεις μετά. 1080i interlaced Δηλαδή σου πετάει δυο μισές εικόνες για το κάθε καρέ με αποτέλεσμα να κάνεις την δουλειά σου με λιγότερα λεφτά (ποιο φτηνός εξοπλισμός) αλλά να τρέμει η εικόνα. 1080p progressive Κάθε καρέ είναι ένα ολόκληρο καρέ με αποτέλεσμα την ποιο σταθερή εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 και με λιγότερο bandwidth για την ακρίβεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfyridiss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Γιατι μόνο τα συγκεκριμένα κανάλια να τα κάνει όλα ετσι. http://karistoscity.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Για το θέμα τις Premier League που θα δείχνει μόνο 2 αγώνες κάθε Σ/Κ τι κάνουμε??? Απαιτώ όπως πληρώνω +9ευρώ για το ANNEX M 2mbit upload να γίνει μείωση ή κάτι άλλο... γιατί Premier League ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 έχει την σούπερ λίγδα...αυτό το σώζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argirisparxas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Aν το κανουν 20 ευρω τον μηνα ( full πακετο),τοτε μαλλον θα βαλω NOVA. Με 20 ευρώ full πακέτο το μήνα η Νόβα το μόνο που θα μπορούσε να δείξει θα ήταν παιδικά και τα ελεύθερα. Καλή η προσθήκη πάντως των καναλιών σε βασικά προγράμματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα