Προς το περιεχόμενο

Η Nova εγκαινιάζει κανάλια υψηλής ευκρίνειας

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

για αυτό λέω ΑΝ ισχύει τελικά αυτό :o

για δέκτη εννοώ αυτόν που έδωσαν για το 1080i που προβάλουν τώρα, ότι αν χρειάζεται διαφορετικός για το 1080p θα πέσει κράξιμο πάλι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για αυτό λέω ΑΝ ισχύει τελικά αυτό :o

για δέκτη εννοώ αυτόν που έδωσαν για το 1080i που προβάλουν τώρα, ότι αν χρειάζεται διαφορετικός για το 1080p θα πέσει κράξιμο πάλι :P

Ποια η διαφορά του i από το p?

Πάντως η τόσο γρήγορη αναβάθμιση είναι κάτι θετικό. Ας μην είμαστε μονίμως με το δάχτυλο στην σκανδάλη!

• Super Moderators

ποια γρήγορη αναβάθμιση? δεν είναι σίγουρο ότι θα προβάλουν 1080p και η αναβάθμιση σε HD άργησε μερικά χρόνια...

η διαφορά στο 1080i με το 1080p είναι... http://en.wikipedia.org/wiki/1080i & http://en.wikipedia.org/wiki/1080p

Μπα οσο ζω ελπιζω, και πιστευω οτι καποια μερα ισως να ειμαι ακομη ζωντανος και να δω και δευτερη πλατφορμα στον ελληνικο χωρο, που ισως παλι, να ριξει τις τιμες. Ο οτες ηδη κανει εκπομπες στον hellas sat και αν ειμαστε τυχεροι σε 50-100 χρονια ισως ξεκινησει :-)

Περα απο την πλακα, ειμαστε τελειως αχρηστοι. Να εχουμε δικο μας δορυφορο (που μπορουμε και να τον πιασουμε ακομη και με 30-40cm πιατο), και να τον εχουμε να καθεται αχρηστο τοσα χρονια, και φετος αποφασισε ο ιδιος ο οτες να στειλει πανω δοκιμαστικη εικονα (τωρα, το connx θα'ναι; κατι νεο θα'ναι, θα σε γελασω).

Ακομη και τη νοβα θε επρεπε να βαλουν πανω, και να νοικιασουν με μειωμενη τιμη, και να ανγκαζουν τη νοβα να παιξει πιο χαμηλα στις τιμες (κρατικος δορυφορος ειναι, ας το εκανε σε μορφη επιδοτησης και καλα).

Αλλα τι λεω τωρα, παλι ονειρευομαι στο γραφειο...

Δηλαδή μπορείς να γράψεις ένα κανάλι και να το δεις μετά;;

Αυτό το απάντησε κανείς? 1 μηνα σχεδόν έχω νόβα και ακόμα δεν έχω μαθει πως λειτουργεί.

Thresh να πω την αλήθεια βαριέμαι να διαβάσω αυτά που μου παραθέτεις. Μήπως μπορείς να μου πεις 1-2 πράγματα απλά και γρήγορα γιατί πολλά θα διαβάσω και λίγα θα καταλάβω. Τhx

Αυτό το απάντησε κανείς? 1 μηνα σχεδόν έχω νόβα και ακόμα δεν έχω μαθει πως λειτουργεί.

Thresh να πω την αλήθεια βαριέμαι να διαβάσω αυτά που μου παραθέτεις. Μήπως μπορείς να μου πεις 1-2 πράγματα απλά και γρήγορα γιατί πολλά θα διαβάσω και λίγα θα καταλάβω. Τhx

Αν το μηχάνημα είναι personal video recorder (PVR) τότε και μόνο τότε (εκτός και αν έχεις επιπλέον εξοπλισμό) μπορείς να γράψεις και να δεις μετά.

1080i interlaced

Δηλαδή σου πετάει δυο μισές εικόνες για το κάθε καρέ με αποτέλεσμα να κάνεις την δουλειά σου με λιγότερα λεφτά (ποιο φτηνός εξοπλισμός) αλλά να τρέμει η εικόνα.

1080p progressive

Κάθε καρέ είναι ένα ολόκληρο καρέ με αποτέλεσμα την ποιο σταθερή εικόνα.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Για το θέμα τις Premier League που θα δείχνει μόνο 2 αγώνες κάθε Σ/Κ τι κάνουμε??? Απαιτώ όπως πληρώνω +9ευρώ για το ANNEX M 2mbit upload να γίνει μείωση ή κάτι άλλο... γιατί Premier League ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ...

Aν το κανουν 20 ευρω τον μηνα ( full πακετο),τοτε μαλλον θα βαλω NOVA.

Με 20 ευρώ full πακέτο το μήνα η Νόβα το μόνο που θα μπορούσε να δείξει θα ήταν παιδικά και τα ελεύθερα. Καλή η προσθήκη πάντως των καναλιών σε βασικά προγράμματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...