Hal9000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Οι πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας στη χώρα μας θα γίνουν πραγματικότητα μέσα από το συνδρομητικό πακέτο του Nova. Η πρώτη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας θα είναι ο φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Αμερικής ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου στις 19:00. Από τη 1 Σεπτεμβρίου, η Nova θα προσθέσει στο μπουκέτο καναλιών της πλατφόρμας της 3 HD κανάλια και πιο συγκεκριμένα το novacinema HD, το novasports HD και Eurosport HD. Στο novacinema HD θα προβάλλονται ταινίες από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood πάντα σε υψηλή ευκρίνεια. Το novasports HD θα προβάλει τουλάχιστον 2 αγώνες της Superleague σε κάθε αγωνιστική όπως επίσης αγώνες από Premier League, Champions League, Uefa Europa League και επιλεγμένους αγώνες NBA, Βόλεϊ, Πόλο κ.α Τέλος το Eurosport HD θα μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ όπως Australian Open, US Open, Tour de France, Sony Ericsson WTA Tout, ATP Tour, Superbike World Championshop, Golf κ.α Για την θέαση των νέων καναλιών απαιτείται ο αποκωδικοποιητής Nova Box HD 831 ο οποίος διατίθεται στην τιμή των 129€ μέσω των καταστημάτων Forthnet και άλλων συνεργατών της εταιρείας. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι κανένας άλλος δέκτης High Definition δεν θα είναι σε θέση να αναπαράγει τα νέα κανάλια. Η χρέωση των HD καναλιών είναι €4,99 για τους νέους συνδρομητές με τους 2 πρώτους μήνες δώρο και 12 μήνες δώρο για τους υφιστάμενους συνδρομητές. Site: Δελτίο Τύπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan34 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 βρε τι κανει ο ανταγωνισμοs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winzig Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 απορια.. που τον ειδες τον ανταγωνισμο, εκτος κι αν το λες ειρωνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kopelaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Σωστό κι αυτό ανταγωνισμός ουσιαστικός δεν υπάρχει. Εκτός από τους τζαμπατζήδες που δεν θέλουν πολύ απλά να πληρώνουν την NOVA και κάθονται και βλέπουν τα δωρεάν κανάλια. Πάντως πιστεύω ότι η NOVA ότι πρέπει να κάνει καλύτερα πακέτα για όλους. Δεν πρόκειτε να χάσει με τόσους που είναι ήδη πελάτες της και τους άλλους τόσους που θα το ξανασκεφτούν(λόγω των καλών πακέτων) και θα γίνουν συνδρομητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glamprou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Σιγά το πραγμα εδώ και πολύ καιρό τα βασικα πακέτα στην ευρώπη έχουν hd κανάλια. Και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η νόβα πότε... μονοπώλιο βλέπεις... έτσι μόνο δουλεύουν τα πάντα σε αυτή την χώρα γι αυτό και ψάχνουν όλοι να κλέψουν και όχι να αγοράσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planelover Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ωραία αυτά τα κανάλια αλλά ρε παιδιά, στο site λέει ότι αυτός ο αποκωδικοποιητής ο hd δεν κάνει recording όπως ο άλλος ο PVR...τι βλακεία είναι πάλι αυτό; δηλαδή ένα μηχάνημα που να τα κάνει και τα δύο δεν υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Σχετικά με τον ανταγωνισμό, τον επόμενο μήνα θα έχουμε ανακοινώσεις για το Connx TV του ΟΤΕ μέσα από τον δορυφόρο Hellas Sat. Όπως όλα δείχνουν, θα προσφέρει και αυτό το πακέτο hd κανάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo58 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Πληροφοριες αν υπαρχει ''παντρεμα'' της καρτας με τον αποκωδικοποιητη εχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 εγω προσωπικα το θεωρω κοροιδια να πληρωνεις 60+ε τον μηνα και μετα να βγαινουν και να σου λενε, θες HD, πληρωσε αλλα 130 σε αποκοδικωποιητη που προσφερει μονο η nova +5ε ακομη το μηνα... ε ενταξει ρε παιδια το εχουμε ξεφτυλισει το θεμα τηλεοραση, αμα φτασουμε σε σημειο να πληρωνουμε 100ε τον μηνα για να βλεπουμε τηλεοραση, χαθηκαμε... φυσικα δεν ειναι αναγκαστικο για κανεναν, αλλα θεωρω οτι οι τιμες ειναι ηδη πολυ υψηλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Πληροφοριες αν υπαρχει ''παντρεμα'' της καρτας με τον αποκωδικοποιητη εχουμε? μονο παντρεμα θα υπαρχει....δυστυχως.και δεν θα δουλευει σε αλλο δεκτη εκτος απο της νοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo58 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 μονο παντρεμα θα υπαρχει....δυστυχως.και δεν θα δουλευει σε αλλο δεκτη εκτος απο της νοβα. Λογικο ηταν θα μου πεις.... αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια.... Επειδη το δελτιο τυπου δεν λεει τιποτα..... ειναι σιγουρα και PVR (δηλαδη περα απο σκληρο δισκο και δυνατοτητα να βλεπουν 2 διαφορετικα καναλια ταυτοχρονα)? Ενδιαφερεται ενας φιλος μου ο οποιος το χουν μονιμα οικογενειακως οποτε δεν θα το χαλασει το παντρεμα κτλ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 λοιπον,οντας συνδρομητης στην ακατανομαστη εδω και πολλα χρονια και εχοντας τον pvr 3000 για να βλεπει και η αδερφη μου στο διαμερισμα της,πηρα τηλεφωνακι γιατι ενδιαφερομαι για την υπηρεσια. δυστυχως,hd pvr θα βγει τον οκτωβριο,μεχρι τοτε θα εχει βγει μονο ο απλος και κλασσικα πρεπει να πληρωσουμε και 150-180 ευρω για τον νεο pvr. ουτε καν... προσπερναω με ελαφρα πηδηματακια. ας μας εδιναν τον pvr τσαμπα και ας μας κανανε ξερω εγω συμβολαιο υποχρεωτικο για 2 χρονια με 5 ευρω το μηνα... αλλα 200 ευρω βαλε βγαλε συν 5 ευρω τον μηνα συν ολα οσα εχω δωσει απο το 1999.... δεν σφαξανε. τα κατεβαζω σε hd 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Παραμένει πανάκριβη η νοβα, πρεπει να ρίξει τις τιμές της. Και αν δε το κάνει εντάξει η καφετερια να ναι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Πέρα απο το παντρεμα με τους καινουριους,καμία παλια συνδρομη δεν θα μπορει να αναβαθμιστει σε HD αν δεν αγορασθει ο δέκτης της κυρίας. και λέω εγω εχω δωσει για τον dm800 500 ευρω για να εχω πραγματικο μηχανημα με σκληρο δισκο για εγγραφες και πολλά άλλα.Γιατι να με υποχρεωσουν να πάρω το δικο τους (δεν τον χαρακτηριζω τον δεκτη ηλιθιοτητα γιατι δεν τον εχω δει αλλά αν ειναι σαν τους άλλους πατατασατ που σε καθε διακοπη ρευματος ή βγαλσιματος απο την πριζα χανει τα πάντα όλα) που σιγουρα ποιοτικα δεν εχει καμια μα καμια σχεση; Περιμενουμε το connx μηπως δουμε πραγματικη δορυφορικη tv οπως βλέπουν σε ολη την ευρωπη. Πάντως δοκιμαστικα στον Hellasat εχει αρκετα αξιόλογα καναλια (κλειδωμενα βεβαια) το connx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ετσι μπραβο....αντε να δουμε λιγο ανταγωνισμο να σφιξουν τα κωλαρακια. η πιο ακριβη και η πιο αθλια δορυφορικη στην ευρωπη...κατορθωμα,οχι αστεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα