Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μηνυμα δν επιτρεπεται η προσβαση

G10rgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, προσφατα ειχα κανει μια βλακια στο δισκο μου και δεν ητανε bootable αλλα δεν ειχε χασει τα αρχεια του και επειδη αυτα τα αρχεια τα χρειαζομαι, για να αποφυγω το φορματ και τα χασω τα αρχεια μου, να αγορασω καινουργιο δισκο ωστε να κανω φορματ στον καινουργιο να ανοιξω τον παλιο και να παρω τα αρχεια μου. Εδω ομως ειναι το κολλημα... Ειχα βαλει στις ρυθμισεις του χρηστη στον παλιο μου δισκο πιο παλια τα εγγραφα μου να ειναι απορρητα και τωρα οταν παω να ανοιξω στον παλιο μου δισκο μεσα στο documents and settings να ανοιξω τα εγγραφα μου (δηλαδη του χρηστη μου (Administrator)) για να παρω τα αρχεια μου, μου λεει Δεν επιτρεπεται η προσβαση. Παιδια βοηθεια τα χρειαζομαι τα αρχεια μπορειτε να μου πειτε ενα τροπο να το παρακαμψω και να εχω προσβαση στα αρχεια μου;

Δημοσ.

Να βοηθήσουμε, δεν λέω, αλλά όχι έτσι...

Για τον φίλο με το πρόβλημα... Για κοίτα λίγο και εδώ μήπως κάνεις κάτι... Εκεί που λέει "Ανάληψη κατοχής φακέλου".

Δημοσ.

οκ οταν κατεβασεις το iso μεσα απο το disk management των Windows κανε active τον δισκο του pc και θα σαι οκ λογικα

αν δεν εχει γινει κατι αλλο στα windows..

---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:04 ----------

Να βοηθήσουμε, δεν λέω, αλλά όχι έτσι...

Για τον φίλο με το πρόβλημα... Για κοίτα λίγο και εδώ μήπως κάνεις κάτι...

τελικα ειμαι εναντια στον κανονισμο η...αν ναι παρακαλω να σβηστουν τα links

..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...