Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο Stock House Bazaar 21-28/8

Kappas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι η δυνατότητα που έχει το πλαίσιο για μαζικές παραγγελίες του δίνει τη δυνατότητα να πετυχαίνει πολύ καλύτερες τιμές από τους προμηθευτές και το επιπλέον κέρδος αντισταθμίζει άνετα τα αυξημένα λειτουργικά κόστη. Μια χαρά μπορείς να πεις ότι αισχροκερδεί όταν παίζει 20 και 25% παραπάνω από το φθηνότερο "μικρό" στο σκρουτζ. Και αυτό συμβαίνει σε αρκετά προϊόντα.

Να ξαναλεμε τα ιδια? Εστω ενα Α προιον.

Το πλαισιο πουλαει αυτο το Α προιον 25% ακριβοτερο απο το Χ καταστημα. Δεκτον.

Παιρνω ενα Β προιον απο το Χ καταστημα και βλεπω οτι το πλαισιο το πουλαει φθηνοτερα.

Γιατι λοιπον να αισχροκερδει μονο το πλαισιο, για το ακριβοτερο προιον του και οχι το αλλο καταστημα ας πουμε?

Κομμάτι από το ποστ σου πάντως θα μπορούσε άνετα να μπει στο σαιτ του πλαισίου σαν διαφήμηση:P

Απλα περιμενω να μου πεις αν ειναι ψεμα κατι αποσα λεω, αν ειναι παραπληροφορηση η αν δεν ισχυει κατι.

Εγω ας πουμε σας ειπα καπου οτι κανετε διαφημιση στα αλλα καταστηματα ή δυσφημιση στο πλαισιο? Συζητηση κανουμε και οπως αναφερετε εσεις καποια πλεονεκτηματα του Χ καταστηματος ετσι σας αντιπαραθετω καποια πλεονεκτηματα κι εγω του πλαισιου. Οχι ομως για να το διαφημισω, αλλα για να καταλαβετε οτι το πλαισιο εχει αυξημενα λειτουργικα εξοδα σε σχεση με ενα μικρο καταστημα γιατι προσφερει πολυ περισσοτερες υπηρεσιες.

Και επειδη τιποτα δεν ειναι τσαμπα, ναι αυτες οι επιπλεον υπηρεσιες (πχ aftersales, προσωπικο, υποκαταστηματα ανα την Ελλαδα, ετοιμοπαραδοτο στοκ κλπ) μεταπηδουν στην τελικη τιμη των προιοντων.

Να σημειωσω εδω οτι δεν ειμαι σταθερος πελατης του πλαισιου, καθως αναλωνω παντα πριν απο μια μεγαλη αγορα χρονο σε ερευνα.

Λοιπόν βαρέθηκα σου έδειξα τόσα λινκ μη φοβάσαι δεν προκειται να χάσεις τη δουλειά σου.

Ανεργος μπορω να σου σκαναρω και το καρτελακι του ΟΑΕΔ εαν θες, μιας και στο ειπα και σ επροηγουμενο ποστ και επιμενεις σε αυτο το γαιτανακι.

Αλλα και στο πλαισιο να δουλευα, δεν ενδυναμωνεις την πειθω σου και δεν αποδυναμωνεις την θεση μου στη συζητηση, με τετοια επιχειρηματα. Δεν παιζει κανενα ρολο αν δουλευω στο πλαισιο. Αυτα που γραφω αν μπορεις να τα διαψευσεις εχει καλως, αν οχι δεν χρειαζεται να επικαλεισαι τη φαντασια σου για την επαγγελματικη μου ιδιοτητα και τα κινητρα μου να αντιπαρερχομαι καποιες υπερβολες που διαβαζω εδω μεσα.

Anyway επειδη εγω flame δεν εχω κανει στην κουβεντα μου και επειδη σε καθε απαντηση που λαμβανω απο σενα αντιμετωπιζω προσωπικες επιθεσεις, μην αναρωτηθεις για ποιο λογο δε θα απαντησω σε επομενο ποστ σου. Καλη συνεχεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

παρ 'οτι ακριβο μου χουν δωσει πιστωτικο 1 μηνα μετα την αγορα για DVD με προβλημα. Δε με στειλανε σερβις κλπ.

Γενικα το Πλαισιο ενδεικνυται για "πειραματικες" αγορες .

Πάω Πλαίσιο, απασχολώ τον υπάλληλο μισή ώρα για μια τηλεόραση, την βλέπω(χαρακτηριστικά - ποιότητα κλπ), φεύγω επιστρέφω σπίτι και μέσω internet αγοράζω απο pc1-eshop-plus4u(= ένα μαγαζάκι) κ.α. το ίδιο προϊόν με 10 ευρώ φθηνότερα. Στη συνέχεια τα χώνω στο Πλαίσιο γιατί είναι ακριβότερο κατα 10 ευρώ και "αισχροκερδεί" χωρίς να με νοιάζει ότι δουλεύουν αρκετοί υπάλληλοι για μένα (πωλητές και όχι μόνο τηλεφωνητές). Ας μην τα χώνουμε στο Πλαίσιο γιατί αυτή είναι μια πραγματικότητα που συμβαίνει. Για μένα αυτό το μαγαζάκι είναι μακράν το καλύτερο σε όλα και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος άλλος έχει άλλη άποψη (δικαίωμά του)...

Πάω Πλαίσιο, απασχολώ τον υπάλληλο μισή ώρα για μια τηλεόραση, την βλέπω(χαρακτηριστικά - ποιότητα κλπ), φεύγω επιστρέφω σπίτι και μέσω internet αγοράζω απο pc1-eshop-plus4u(= ένα μαγαζάκι) κ.α. το ίδιο προϊόν με 10 ευρώ φθηνότερα. Στη συνέχεια τα χώνω στο Πλαίσιο γιατί είναι ακριβότερο κατα 10 ευρώ και "αισχροκερδεί" χωρίς να με νοιάζει ότι δουλεύουν αρκετοί υπάλληλοι για μένα (πωλητές και όχι μόνο τηλεφωνητές). Ας μην τα χώνουμε στο Πλαίσιο γιατί αυτή είναι μια πραγματικότητα που συμβαίνει. Για μένα αυτό το μαγαζάκι είναι μακράν το καλύτερο σε όλα και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος άλλος έχει άλλη άποψη (δικαίωμά του)...

και για μενα θα ηταν μακραν το καλυτερο μαγαζακι :X

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=4437590

Όταν δεν σε ενδιαφέρουν οι απόψεις των άλλων, μην λες τη δική σου.

Η άποψή σου τώρα δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

Νομίζω ότι κάτι παρανοήθηκε, με ενδιαφέρουν οι απόψεις των άλλων αλλά δεν θέλω να επιβάλω σε κανένα την άποψη μου.

Ας χαμηλώσουμε λίγο τους τόνους...

Διαβάζω διάφορα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι μας έχουμε μία άποψη για το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο!

Οι περισσότεροι λένε πολλές αλήθειες αλλά στάνταρ efo355 είσαι υπερβολικός και τα λες όλα μονόπλευρα!

Αν το ψάξεις καλύτερα θα δεις ότι σε σύνολο προϊόντων το Πλαίσιο ΔΕΝ είναι ακριβό αλλά είναι σε μια μέση κατάσταση και είναι σίγουρα πιο φθηνό από διάφορες ΜΕΓΑΛΕΣ αλυσίδες μαγαζιών!

Όπως είπαν και πολλοί......σε κάποια μπορεί να είναι πιο φθηνό σε κάποια πιο ακριβό!Επίσης άλλη εξυπηρέτηση έχεις σε ένα μαγαζί και άλλο σε άλλη και ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ είναι το after sales κάτι το οποίο σε αρκετά "φθηνά" μαγαζιά είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!Άσε που καμιά φορά είναι και ταλαιπωρία!

Από την στιγμή που μια επιχείρηση έχει τόσους υπαλλήλους,τόσα μαγαζιά,τόσα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα,e-shop,αρκετά άμεσο after sales service κ.α. άρα ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ είναι να μην μπορεί να έχει τις κατώτατες τιμές που υπάρχουν στην αγορά!Μπορεί όμως να έχει σε κάποιο προϊόν την φθηνότερη ή πολύ κοντά στην φθηνότερη!

Για αυτό μην είσαι τόσο απόλυτος!Ζύγισε τα υπερ και τα κατά,δες τα δεδομένα και θα καταλάβεις ότι είσαι λάθος σε κάποια θέματα!

κάποτε λέγαμε θα ανοίξουν οι αλυσίδες και θα έχουν τρομερες τιμές και δεν θα επιβιώσουν τα μικρά καταστήματα σκεπτόμενοι ότι η αλυσίδα λόγω του όγκου των παραγγελιών μπορεί να πετύχει πολύ φθηνότερη τιμή.

Και τώρα έρχεσαι και μου λες ότι δεν μπορεί η αλυσίδα να ανταγωνιστεί το μικρό μαγαζί. Πω πω τι τραβάει η καημένη αλυσίδα με κάτι εκατομμύρια ευρώ τζίρο.

20 - 25 % διαφορά στην τιμή από την φθηνότερη είναι χαώδης διαφορά ειδικά όσο αυξάνεται το ποσό.

400 ευρώ δε τα λες και κοντά στην φθηνότερη ούτε όμως και τα 100 ευρώ.

Κοντά στην φθηνή τιμή θα πεις για διαφορές των 20 άντε 30 ευρώ.

---------- Προσθήκη στις 10:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:45 ----------

Παιρνω ενα Β προιον απο το Χ καταστημα και βλεπω οτι το πλαισιο το πουλαει φθηνοτερα.

Γιατι λοιπον να αισχροκερδει μονο το πλαισιο, για το ακριβοτερο προιον του και οχι το αλλο καταστημα ας πουμε?

Απλα περιμενω να μου πεις αν ειναι ψεμα κατι αποσα λεω, αν ειναι παραπληροφορηση η αν δεν ισχυει κατι.

Εγω ας πουμε σας ειπα καπου οτι κανετε διαφημιση στα αλλα καταστηματα ή δυσφημιση στο πλαισιο? Συζητηση κανουμε και οπως αναφερετε εσεις καποια πλεονεκτηματα του Χ καταστηματος ετσι σας αντιπαραθετω καποια πλεονεκτηματα κι εγω του πλαισιου. Οχι ομως για να το διαφημισω, αλλα για να καταλαβετε οτι το πλαισιο εχει αυξημενα λειτουργικα εξοδα σε σχεση με ενα μικρο καταστημα γιατι προσφερει πολυ περισσοτερες υπηρεσιες.

Και επειδη τιποτα δεν ειναι τσαμπα, ναι αυτες οι επιπλεον υπηρεσιες (πχ aftersales, προσωπικο, υποκαταστηματα ανα την Ελλαδα, ετοιμοπαραδοτο στοκ κλπ) μεταπηδουν στην τελικη τιμη των προιοντων.

Να σημειωσω εδω οτι δεν ειμαι σταθερος πελατης του πλαισιου, καθως αναλωνω παντα πριν απο μια μεγαλη αγορα χρονο σε ερευνα.

Ανεργος μπορω να σου σκαναρω και το καρτελακι του ΟΑΕΔ εαν θες, μιας και στο ειπα και σ επροηγουμενο ποστ και επιμενεις σε αυτο το γαιτανακι.

Αλλα και στο πλαισιο να δουλευα, δεν ενδυναμωνεις την πειθω σου και δεν αποδυναμωνεις την θεση μου στη συζητηση, με τετοια επιχειρηματα. Δεν παιζει κανενα ρολο αν δουλευω στο πλαισιο. Αυτα που γραφω αν μπορεις να τα διαψευσεις εχει καλως, αν οχι δεν χρειαζεται να επικαλεισαι τη φαντασια σου για την επαγγελματικη μου ιδιοτητα και τα κινητρα μου να αντιπαρερχομαι καποιες υπερβολες που διαβαζω εδω μεσα.

Anyway επειδη εγω flame δεν εχω κανει στην κουβεντα μου και επειδη σε καθε απαντηση που λαμβανω απο σενα αντιμετωπιζω προσωπικες επιθεσεις, μην αναρωτηθεις για ποιο λογο δε θα απαντησω σε επομενο ποστ σου. Καλη συνεχεια.

Είπαμε σου δείχνω διαφορές 100 και 400 ευρώ, ε δε νομίζω ότι έχεις κάτι άλλο να πεις.

Και αν είσαι και άνεργος και υποστηρίζεις τόσο πολύ ένα μαγαζί με τέτοιο τεράστιο τζίρο (που είναι και πανάκριβο ) τότε μάλλον είσαι χλιδάνεργος ή απλά υπάλληλος του πλαισίου.

---------- Προσθήκη στις 10:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:48 ----------

Νομίζω ότι κάτι παρανοήθηκε, με ενδιαφέρουν οι απόψεις των άλλων αλλά δεν θέλω να επιβάλω σε κανένα την άποψη μου.

Ας χαμηλώσουμε λίγο τους τόνους...

Μάλιστα έχεις 2 ποστ και τα 2 είναι σε αυτό το thread. Ηρθανε και ενισχύσεις παιδιά;

Άντε και το τρίτο post.

Τελικά για να ξεκινήσει να γράφει κάποιος θέλει: έγκριση από κάποιους συμφορουμίτες και επιλογή "στρατοπέδου".

Εγώ αγοράζω από όλα τα καταστήματα ανάλογα ποιό έχει την καλύτερη τιμή στο προϊόν που με ενδιαφέρει, με ποσοστό συμμετοχής 60% Πλαίσιο 30% E-SHOP και 10% στα υπόλοιπα. Γιαυτό ρίχνω "δαγκωτό" στο Πλαίσιο χωρίς να με νοιάζει αν θα δυσαρεστήσω (γιατί όμως?) και μερικούς.

και για μενα θα ηταν μακραν το καλυτερο μαγαζακι :X

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=4437590

Σωστός ο Δημήτρης....

Αλλά και κακοπροαίρετος...

Ο jmk δεν έχει απολύτως καμία σχέση με πλάισιο...

Απλός πελάτης...

Δε με προσέχεις.. Φυσικά αισχροκερδουν και άλλοι. Το θέμα μας είναι αν αισχροκερδεί το πλαίσιο.

Μα κανενα δε χαλάνε τα "θετικα" που αναφέρεις, εννοείται. Όσο για το παραμύθι των λειτουργικών εξόδων που περνάνε στην τελική τιμή ξαναδιάβασε (αν διάβασες) το προηγούμενο ποστ μου.

Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε κόσμιο επίπεδο, να το κλείσουμε το thread;

/sc

Και δε το κλείνεις δεν έχει άλλο νόημα η κουβέντα

κάποτε λέγαμε θα ανοίξουν οι αλυσίδες και θα έχουν τρομερες τιμές και δεν θα επιβιώσουν τα μικρά καταστήματα σκεπτόμενοι ότι η αλυσίδα λόγω του όγκου των παραγγελιών μπορεί να πετύχει πολύ φθηνότερη τιμή.

Και τώρα έρχεσαι και μου λες ότι δεν μπορεί η αλυσίδα να ανταγωνιστεί το μικρό μαγαζί. Πω πω τι τραβάει η καημένη αλυσίδα με κάτι εκατομμύρια ευρώ τζίρο.

20 - 25 % διαφορά στην τιμή από την φθηνότερη είναι χαώδης διαφορά ειδικά όσο αυξάνεται το ποσό.

400 ευρώ δε τα λες και κοντά στην φθηνότερη ούτε όμως και τα 100 ευρώ.

Κοντά στην φθηνή τιμή θα πεις για διαφορές των 20 άντε 30 ευρώ.

---------- Προσθήκη στις 10:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:45 ----------

Είπαμε σου δείχνω διαφορές 100 και 400 ευρώ, ε δε νομίζω ότι έχεις κάτι άλλο να πεις.

Και αν είσαι και άνεργος και υποστηρίζεις τόσο πολύ ένα μαγαζί με τέτοιο τεράστιο τζίρο (που είναι και πανάκριβο ) τότε μάλλον είσαι χλιδάνεργος ή απλά υπάλληλος του πλαισίου.

---------- Προσθήκη στις 10:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:48 ----------

Μάλιστα έχεις 2 ποστ και τα 2 είναι σε αυτό το thread. Ηρθανε και ενισχύσεις παιδιά;

Κοίτα να δεις...20-25% διαφορά εγώ σε ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ/ΕΨΑΞΑ/ΑΓΟΡΑΣΑ δεν βρήκα ποτέ!ΑΝ όμως έβρισκα πανάκριβό προϊόν ΔΕΝ θα το έπαιρνα από το Πλαίσιο αλλά από αλλού!Νόμος της αγοράς!

ΟΜΩΣ είσαι εντελώς ανακριβής!Με το να μου λες ότι σε 1-2 προϊόντα είναι πανάκριβο από κάποιο άλλο ΑΥΤΟΜΑΤΑ δεν ενισχύεις την άποψη του ότι είναι πανάκριβο το Πλαίσιο!Όπως σου είπα και πιο πάνω συνολικά και σε μέσο όρο έχει πολύ καλές τιμές!Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό...άντε γεια!

Επίσης.....μην μου μιλάς για αλυσίδες και φθηνές τιμές κ.α.!Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!Ένα καθαρά e-shop (που είναι αρκετά που υπάρχουν στο skroutz.gr) ΔΕΝ έχει ούτε μαγαζιά να συντηρεί,ούτε υπαλλήλους,ούτε after sales ούτε τίποτα!ΑΡΑ έχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ!Το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο θα το συγκρίνεις με αλυσίδες του στυλ Saturn,Electroworld-Κωτσόβολος,E-SHOP κ.α.!Σε σύγκριση με αυτά ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ,ΣΥΝΟΛΙΚΑ είναι φθηνότερο/καλύτερο after sales/καλύτερη εξυπηρέτηση!

Αν διαφωνείς ΕΙΔΙΚΑ με την τελευταία παράγραφο τότε πολύ απλά ΔΕΝ έχεις δουλέψει ποτέ σου σε τέτοιου είδους μαγαζιά ή δεν ξέρεις τι γίνεται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...