Kappas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω εαν λέει κάτι, το βάζω για όποιον ενδιαφέρεται και δεν το είδε. Λέει προϊόντα stock. Μήπως δεν είναι μεταχειρισμένα/επισκευασμένα που έχει συνήθως το Πλαίσιο stock. http://www.plaisio.gr/Campaign/Bazzar0810.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 μόνο της μεταμόρφωσης έχει Stock House;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ιδεα μου η δεν λενε καν τι εχουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ιδεα μου η δεν λενε καν τι εχουν ? και εγώ την ιδία ιδέα με σένα έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Tους πηρα τηλεφωνο. Τα κομματια ειναι αχρησιμοποιητα και 2-3 τιμες ενδεικτικες που ρωτησα ειναι αρκετα καλες. ΠΧ κουτι Lian Li A12 45 ευρω. Απο καρτες γραφικων η πιο δυνατη που εχει απο nvidia ηταν η GTX275. Παιζουν καλες ευκαιριες, Στηνεις νεο pc μισοτιμης (οκ οχι τελευταιας τεχνολογιας αλλα τερατακι οπως και να χει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
special Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 καλα παιδια αχρησιμοποιητα δεν ειναι εκτος απο ελαχιστα και μην περιμενε συσκευασια.Π.χ μητρικες και καρτες γραφικων και τροφοδοτικα τα περνετε στο χερι.Ειδικα για τροφοδοτικα μου εκανε εντυπωση που δεν ειχαν καλωδια μια και σκευτομουν τι θα τα κανουν εαν τους μεινουν.οχι οτι μας πολυενδιαφερει η συσκευασια αλλα εστω τα sli-cable επρεπε να υπηρχαν.παρεπιπτοντος η asus αντιπροσωπεια δεν δινει ουτε πουλαει οποτε η απο φιλο η απο ebay.A kai 6 μηνες εγγυηση εχετε για προιοντα στοκ με την αποδειξη σας.εαν ειναι ελατωματικο το πατε παλι μεταμορφωση και οχι στο κοντινο σας πλασιο για αντικατασταση οποτε finger cross και επιλεγετε.Και καντε γρηγορα οσοι σκοπευετε γιατι θα εξαφανιστουν τα καλα απο τυπους που βγαζουν μεροκαματο απο το στοκ του πλαισιου η τα πουλανε μετα παραπανω στις αγγελιες στα φορουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ανακατασκευασμεna,χωρίς εγγύηση σε τιμές -30% το πολύ ... No thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ακόμα το παλεύετε με το στοκ του Πλαισίου? τελικά υπάρχουν και "πεισματάρηδες" σε αυτό το κόσμο. χαρά στα κουράγια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Λιγα πραματα. Εγω πηρα ενα pna turbo-x. Eιχε μεσα φωτογραφιες απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη με την οικογενεια του. Δορυφορους δεν εβρισκε (χαλασμενο κοινως), προγραμμα δεν ειχε. Ισα-ισα με την γλυκα εμεινα. Κατ'εμε δεν αξιζει το ολο θεμα. Νομιζω τα computerομαγαζα πρεπει να το σκεφτουν λιγο διαφορετικα το θεμα του στοκ. Πολλα αντικειμενα με μουσειακη αξια και πολλα για πεταμα. Laptop χωρις μπαταρια-τροφοδοτικο-πληκτρα. Γραφικοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Λιγα πραματα. Εγω πηρα ενα pna turbo-x. Eιχε μεσα φωτογραφιες απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη με την οικογενεια του. Δορυφορους δεν εβρισκε (χαλασμενο κοινως), προγραμμα δεν ειχε. Ισα-ισα με την γλυκα εμεινα. Κατ'εμε δεν αξιζει το ολο θεμα. Νομιζω τα computerομαγαζα πρεπει να το σκεφτουν λιγο διαφορετικα το θεμα του στοκ. Πολλα αντικειμενα με μουσειακη αξια και πολλα για πεταμα. Laptop χωρις μπαταρια-τροφοδοτικο-πληκτρα. Γραφικοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Λιγα πραματα.Εγω πηρα ενα pna turbo-x. Eιχε μεσα φωτογραφιες απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη με την οικογενεια του. Δορυφορους δεν εβρισκε (χαλασμενο κοινως), προγραμμα δεν ειχε. Ισα-ισα με την γλυκα εμεινα. Κατ'εμε δεν αξιζει το ολο θεμα. Νομιζω τα computerομαγαζα πρεπει να το σκεφτουν λιγο διαφορετικα το θεμα του στοκ. Πολλα αντικειμενα με μουσειακη αξια και πολλα για πεταμα. Laptop χωρις μπαταρια-τροφοδοτικο-πληκτρα. Γραφικοτητες. δεν έχουν τι να τα κάνουν στις αποθήκες και λένε ας κάνουμε ένα Stock House να καθαρίσουμε από την σαβούρα εντάξει μπορεί όμως και να βρεις & κάτι αξιόλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Λιγα πραματα.Εγω πηρα ενα pna turbo-x. Eιχε μεσα φωτογραφιες απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη με την οικογενεια του. Δορυφορους δεν εβρισκε (χαλασμενο κοινως), προγραμμα δεν ειχε. Ισα-ισα με την γλυκα εμεινα. Κατ'εμε δεν αξιζει το ολο θεμα. Νομιζω τα computerομαγαζα πρεπει να το σκεφτουν λιγο διαφορετικα το θεμα του στοκ. Πολλα αντικειμενα με μουσειακη αξια και πολλα για πεταμα. Laptop χωρις μπαταρια-τροφοδοτικο-πληκτρα. Γραφικοτητες. δεν έχουν τι να τα κάνουν στις αποθήκες και λένε ας κάνουμε ένα Stock House να καθαρίσουμε από την σαβούρα εντάξει μπορεί όμως και να βρεις & κάτι αξιόλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Πηρα μια gigabyte 5770 90euro,6μηνες εγγυηση.Eπισκευασμενη και χωρις παρελκομενα.Εντυπωσεις προσεχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Πηρα μια gigabyte 5770 90euro,6μηνες εγγυηση.Eπισκευασμενη και χωρις παρελκομενα.Εντυπωσεις προσεχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Πολλή σαβούρα παίδες στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Οι ευκαιρίες πέθαναν προ πολλού, ειδικά στο εν λόγω μαγαζί. Χάσιμο χρόνου και βενζίνης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.