Προς το περιεχόμενο

μεταφορα αρχειου απο το ενα Pc στο αλλο

Mullenv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!Εχω ενα αρχειο 5gbit και θελω να το μεταφερω απο το ενα pc στο αλλο...δοκιμασα να κανω lan αλλα δεν τα καταφερα.Δυστιχως το φλασακι το εχω ξεχασει σπιτι(ειμαι διακοπες)και εδω που βρισκομε δεν μπορω να βρω ενα dvd για να γραψω..καμια ιδεα παιδες?

Δημοσ.

1) Βγαζεις το δισκο και τον βαζεις στο αλλο pc και το μεταφερεις γρηγορα

2) Πως προσπαθεις να κανεις δικτυο?

Δημοσ.

το ενα pc ειναι tower και το αλλο laptop :(

---------- Προσθήκη στις 15:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:26 ----------

Βασικα νομιζω πως δεν μπορω να κανω lan επειδη το tower einai profesional xp και το laptop Home xp

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να μας πεις πως προσπαθείς να κάνεις δίκτυο.

Υπάρχει κάποιο router όπου είναι συνδεμένο το desktop και συνδέεις και τον laptop ασύρματα ή έχεις ένα καλώδιο και το κουμπώνεις στους δύο υπολογιστές.

Δεν παίζει ρόλο αν είναι pro ή home ή vista ή 7 ή macos.

Αν είσαι σε router και το laptop συνδέεται κανονικά τότε κάνεις δεξί κλικ στον φάκελο που περιέχει το αρχείο και επιλέγεις κοινή χρήση ή Ιδιότητες->Κοινή χρήση και κάνε κοινόχρηστο τον φάκελο. Αν σε ρωτήσει για "απλή κοινή χρήση" πάτα ναι.

Τώρα πήγαινε στον άλλον και προσπάθησε να βρεις τον φάκελο στην περιοχή δικτύου.

Άλλος τρόπος είναι να μεταφέρεις το αρχείο στα κοινόχρηστα έγγραφα. Κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και πήγαινε στο μενού Εργαλεία->Επιλογές φακέλων->Για προχωρημένους και τσεκάρισε την επιλογή "Χρήση απλής κοινής χρήσης αρχείων (Συνιστάται)" αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο.

Δες ΕΔΩ για περισσότερα σχετικά με την κοινή χρήση.

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να μας πεις πως προσπαθείς να κάνεις δίκτυο.

Υπάρχει κάποιο router όπου είναι συνδεμένο το desktop και συνδέεις και τον laptop ασύρματα ή έχεις ένα καλώδιο και το κουμπώνεις στους δύο υπολογιστές.

Δεν παίζει ρόλο αν είναι pro ή home ή vista ή 7 ή macos.

Αν είσαι σε router και το laptop συνδέεται κανονικά τότε κάνεις δεξί κλικ στον φάκελο που περιέχει το αρχείο και επιλέγεις κοινή χρήση ή Ιδιότητες->Κοινή χρήση και κάνε κοινόχρηστο τον φάκελο. Αν σε ρωτήσει για "απλή κοινή χρήση" πάτα ναι.

Τώρα πήγαινε στον άλλον και προσπάθησε να βρεις τον φάκελο στην περιοχή δικτύου.

Άλλος τρόπος είναι να μεταφέρεις το αρχείο στα κοινόχρηστα έγγραφα. Κάνε διπλό κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και πήγαινε στο μενού Εργαλεία->Επιλογές φακέλων->Για προχωρημένους και τσεκάρισε την επιλογή "Χρήση απλής κοινής χρήσης αρχείων (Συνιστάται)" αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο.

Δες ΕΔΩ για περισσότερα σχετικά με την κοινή χρήση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...