Προς το περιεχόμενο

εχω καλη καρτα γραφικων και δεν μπορω να την εγκαταστησω

ΑΛΕΚΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν εχω το serial

ουτε το κουτι

πως μπορω να την κανω install χωρις αυτα???

Πιο serial και πιο κουτί? Της κάρτας γραφικών? Να τα κάνεις τι ακριβώς? Δεν χρειάζονται...

Δημοσ.

τρελο κιολας...κριμα ρε μαμωτο...κατι τετοια κατεβαζουν το επιπεδο του forum.. τσ τσ τσ...

ρε φιλε το μονο που χρειαζεσαι αν δεν εχεις προσβαση στο ιντερνετ να κατεβασεις τον driver,

ειναι να βαλεις ενα cd οπου ηδη να εχεις γραψει απο αλλο pc η απο φιλο σου τον driver και

να τον κανεις εγκατασταση..

Δημοσ.

Παιδια το παιδι μαλλον δεν το κατεχει το αθλημα, κρινοντας απο την ημ/νια εγγραφης του στο φορουμ και απο τον τροπο που γραφει.

Φιλε μου αν μπορεις εξηγησε μας με δικα σου λογια τι εννοεις. Ειμαστε εδω για να βοηθησουμε.

Δημοσ.
Παιδια το παιδι μαλλον δεν το κατεχει το αθλημα, κρινοντας απο την ημ/νια εγγραφης του στο φορουμ και απο τον τροπο που γραφει.

Φιλε μου αν μπορεις εξηγησε μας με δικα σου λογια τι εννοεις. Ειμαστε εδω για να βοηθησουμε.

Ισα ισα, τωρα εγγραφτηκε, βαζει με κεφαλαια το ονομα του + ΜΥΚΟΝΟΣ διπλα, και εγω bait για trollarisma μυριζω.

Δημοσ.

Με τέτοιο μπέρδεμα και φημολογία που κυκλοφορεί, δεν θα ήταν περίεργο κάποιος να νομίζει πως χρειάζεται serial key για να εγκατασταθεί μια κάρτα.

Άκουσα από γιατρό δημοσίου νοσοκομείου, να περιγράφει το <<χτύπημα>> από στατικό στη mercedes σου, ως διαρροή ρεύματος..ευτυχώς δεν ήταν χειρούργος.

Επίσης, μια φορά αρπάχτηκα με ιαχωβά οδηγό φορτηγού διεθνών μεταφορών, όταν επέμενε πως το <<αυτοκίνητο στρίβει με την μπάρα (!!) και όχι με τους τροχούς>> άρα το abs δεν βοηθάει στο τρίψιμο...ευτυχώς είναι μακαρίτης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...