gs20309 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 όπως λέει κ ο τίτλος.. Ξέρει κανείς κανένα καλό οδηγό για να περάσω σε netbook asus 1101HA μόνο ubuntu ? έχει 2 partition , τρέχει xp κ κάτι που μοιάζει με ubuntu (μαθητικό).. η δουλειά θα γίνει μάλλον με φλασάκι, αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται άπό πριν να πειράξω κάτι με τα παρτίτιον ή να διαγράψω κάτι.. τα φώτα σας. επίσης ποια η διαφορά μεταξύ της netbook version k deskop version ekdosis ubuntu 10. θα μπορώ να κάνω εγκατάσταση ίδιων προγραμμάτων? κ επίσης η 10 εκδοση παίρνει προγράμματα που παίρνουν οι παλιότερες? (δεν έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου τα λινουξ)
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 δες εδώ έναν οδηγό για την εγκατάσταση του ubuntu
redLizard Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Θα πας σε αυτό το site http://unetbootin.sourceforge.net/ και θα κατεβάσεις το UNetBootin. Θα συνδέσεις ένα φλασάκι στο PC που δεν έχει σημαντικά δεδομένα μέσα και ξεκκινάς το πρόγραμμα. Από την επιλογή Distribution επιλέγεις τη διανομή που θέλεις και κάτω κάτω εκεί που λέει Type και Drive κοιτάς να δείχνει στο φλασάκι σου πατάς ΟΚ και περιμένεις, το πρόγραμμα θα σου φορμάρει το φλασάκι και θα στο στήσει έτσι ώστε να ξεκιννήσεις την εγκατάσταση της διανομής που επέλεξες από USB. Από εκεί και πέρα απλά bootαρεις από USB και ακολουθείς τις οδηγίες όπως στο url που έδειξε ο rafail1994 Η διαφορές ανάμεσα στην Netbook έκδοση και στην κανονική είναι σχεδόν ανύπαρκτες, απλά η Netbook έχει στηθεί για μικρότερες οθόνες ή με ρυθμίσεις κατάλληλες για Netbooks. Τα ίδια προγράμματα τρέχουν και οι 2.
gs20309 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Η διαφορές ανάμεσα στην Netbook έκδοση και στην κανονική είναι σχεδόν ανύπαρκτες, απλά η Netbook έχει στηθεί για μικρότερες οθόνες ή με ρυθμίσεις κατάλληλες για Netbooks. Τα ίδια προγράμματα τρέχουν και οι 2. Ευχαριστώ, αυτό ήθελα να ακούσω!.. Βασικά δεν ξέρω αλλά έγινε πολύ πιο απλή η εγκατάσταση.. Αποφάσισα να κρατήσω κ τα xp κ έκανα την εγκατάσταση μέσω windows, ανοιξα το .iso της ubuntu gia netbook κ από μόνο του με ρώτησε που να κάνει εγκατάσταση κ τσακ μπαμ έγινε η δουλειά.. ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις!!για νεότερη απορία θα επανέλθω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.