Προς το περιεχόμενο

Μετά από φορμάτ κολλάει ακόμα

titakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,έχω ένα υπολογιστή ο οποίος ψιλοκολλούσε είτε άνοιγα φακέλους είτε τον χρησιμοποιούσα στον ίντερνετ.σε ότι και να έκανα κολλούσε.του έκανα φορμάτ και εξακολουθεί να κολλάει και ίσως περισσότερο από πριν.τα windows xp pro του είχα και του έβαλα τα ίδια.τι μπορεί να φταίει??πιστεύω ότι θα ναι κατι απο hardware αλλα δεν ξέρω τι.βοηθήστε... :-D

Δημοσ.

με το hardware εννοώ αν φταίει τίποτα σκληρός δίσκος καμιά μητρική ή κάτι τέτοιο.είναι pentium 4 αρκετά παλιός...

Δημοσ.

προσπάθησα τώρα να τον ανοίξω και μου βγάζει σφάλμα.ότι ένα αρχείο είναι κατεστραμμένο <windows root>\system32\hal.dll.δεν μπαίνει στα windows ούτε ασφαλή λειτουργία.μήπως φταίει ο σκληρός δίσκος?

• Moderators
Δημοσ.
μήπως φταίει ο σκληρός δίσκος?

Εχει αρκετα μεγαλες πιθανοτητες να ειναι οντως ο δισκος.Δοκιμασε ενα live cd(πχ ubuntu)για να κανεις μερικα check up.

• Moderators
Δημοσ.
που μπορώ να το κατεβάσω αυτό?δεν ξέρω καν πως να το χρησιμοποιησω...

Google is your friend.

Δημοσ.

ναι διαμόρφωση έκανα δούλεψε για ένα διάστημα με κολληματάκια σε ότι και να έκανα και τώρα μου παρουσίασε αυτό το σφάλμα αλλά και πρίν τη διαμόρφωση μου παρουσίασε πάλι το ίδιο σφάλμα.έχω ένα 2 σκληρό θα βάλω εκεί τα windows και θα δω αν έχει διαφορά...

Δημοσ.
ναι διαμόρφωση έκανα δούλεψε για ένα διάστημα με κολληματάκια σε ότι και να έκανα και τώρα μου παρουσίασε αυτό το σφάλμα αλλά και πρίν τη διαμόρφωση μου παρουσίασε πάλι το ίδιο σφάλμα.έχω ένα 2 σκληρό θα βάλω εκεί τα windows και θα δω αν έχει διαφορά...

Οπως ειπαν και τα υπολοιπα μελη κατεβασε μια εκδοση live του ubuntu και μπες απο εκει. Υπαρχει μια λειτουργια που βλεπει κατα ποσο ο δισκος σου ειναι "καλος" η οχι. Εαν σου βγαλει οτι εχει σφαλματα καλυτερα να παρεις αλλον. :-)

Δημοσ.

Οπως ειπαν και τα υπολοιπα μελη κατεβασε μια εκδοση live του ubuntu και μπες απο εκει. Υπαρχει μια λειτουργια που βλεπει κατα ποσο ο δισκος σου ειναι "καλος" η οχι. Εαν σου βγαλει οτι εχει σφαλματα καλυτερα να παρεις αλλον. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...