Προς το περιεχόμενο

αγορά Υ/Η μεχρι 600€

gusteg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα να μου προτείνετε ένα μηχάνημα με 23-24 οθόνη με onboard vga (θα πάρω μετά κάποια low end).

θα ήθελα 1.5tb δίσκο, 4gb ram και σκοπός είναι σε ένα χρόνο να μπορώ να βάλω μια vga για να παίζω diablo 3. δεν παίζω άλλα games.

δεν ασχολούμαι με oc και δεν θέλω να κάνω αναβάθμιση καθε 2-3 χρόνια (αν εξαιρέσουμε το diablo για όλα τα υπόλοιπα μου αρκούσε και το athlon3000+ laptop που είχα)

θα ήθελα και κάποια σχετικά 2.1 ηχεία

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

καλό και αυτό αλλά είναι +43 η δεύτερη μνήμη και ο σκληρός είναι 500 αντι για 1500 που θέλω. το ίδιο psu προτείνεις και εσύ αλλά θα αντέχει μία κάρτα σαν την 5770?

μήπως να πάω καλύτερα σε μητρική με usb3 και sata3 δηλ σειρά 8 και να βάλω έναν μικρότερο διπύρηνο? για ιντερνετ και άλλα απλά πράγματα νομίζω ο 4χ είναι λίγο αχρείαστος

Δημοσ.

καλό και αυτό αλλά είναι +43 η δεύτερη μνήμη και ο σκληρός είναι 500 αντι για 1500 που θέλω. το ίδιο psu προτείνεις και εσύ αλλά θα αντέχει μία κάρτα σαν την 5770?

μήπως να πάω καλύτερα σε μητρική με usb3 και sata3 δηλ σειρά 8 και να βάλω έναν μικρότερο διπύρηνο? για ιντερνετ και άλλα απλά πράγματα νομίζω ο 4χ είναι λίγο αχρείαστος

Δημοσ.

Τα +43 είναι υπολογισμένα στην τελική τιμή . 5770 Ανετότατα..Βάλε και έναν τέτοιο

Δημοσ.

Τα +43 είναι υπολογισμένα στην τελική τιμή . 5770 Ανετότατα..Βάλε και έναν τέτοιο

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...