damastes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 φίλε Poulinos εγκατέστησα το netgear τελικά σήμερα. Ολα καλά με internet, πολύ καλύτερο σήμα wifi αν και γενικά λίγο περίεργο interface. Στο θέμα μας, ανοιξα το steam, συνδέθηκα σε κάποιον server να δοκιμάσω την τύχη μου ξανά. Και... NETGEAR RULEZZZ !!! Ούτε nat, firewall έκλεισα ουτε τίποτα, απλά δουλεύει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 aha, το γνωστό πανάθλιο Linksys WAG160N, μακρυά και αγαπημένοι ακόμα και αν σας πληρώνουν για να το πάρετε!
damastes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 τα λεγες εσύ 8 μήνες πριν αλλά που να ξερα τι θα μου κάτσει.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 φίλε Poulinos εγκατέστησα το netgear τελικά σήμερα. Ολα καλά με internet, πολύ καλύτερο σήμα wifi αν και γενικά λίγο περίεργο interface. Στο θέμα μας, ανοιξα το steam, συνδέθηκα σε κάποιον server να δοκιμάσω την τύχη μου ξανά. Και... NETGEAR RULEZZZ !!! Ούτε nat, firewall έκλεισα ουτε τίποτα, απλά δουλεύει μια χαρα γιατι αμα δεν επαιζε θα μας εβριζες aha, το γνωστό πανάθλιο Linksys WAG160N, μακρυά και αγαπημένοι ακόμα και αν σας πληρώνουν για να το πάρετε! επειδη σαν hardware ολα τα Linksys einai αρκετα καλα με ενα firmware Θα μπορουσαν να το κανουν να παιζει τελεια οπως το wag200.εν τω μεταξυ για το wag54g2 πως λεγοταν αυτο και εμοιαζε στο wag160n ειχα ακουσει χειροτερα.εστω ενα custom firmware. τα λεγες εσύ 8 μήνες πριν αλλά που να ξερα τι θα μου κάτσει. o thresh το μισει για το Ip isolation.ακομα δεν ξερω τι το ηθελε μεσα στο σπιτι.
damastes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 μια χαρα γιατι αμα δεν επαιζε θα μας εβριζες οχι βέβαια, μπορεί κάποιοι να προτείνουν με περισσότερες γνώσεις σε κάποιο αντικείμενο, αλλα η τελική ευθύνη είναι του αγοραστή, τουλάχιστον οσον αφορά εμένα. Μην λες για το wag200 γιατί αυτό είχα πριν το 160 και ψόφησε με συνεχείς αποσυνδέσεις. Τερμα τα Linksys πλεον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 o thresh το μισει για το AP isolation.ακομα δεν ξερω τι το ηθελε μεσα στο σπιτι. fixed δεν το ήθελα αυτό είναι το θέμα και αυτό μου το επέβαλε ακόμα και αν το είχα disabled
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 fixed δεν το ήθελα αυτό είναι το θέμα και αυτό μου το επέβαλε ακόμα και αν το είχα disabled σορρυ το θυμομουν αναποδα.α το εφτιαξαν? οχι βέβαια, μπορεί κάποιοι να προτείνουν με περισσότερες γνώσεις σε κάποιο αντικείμενο, αλλα η τελική ευθύνη είναι του αγοραστή, τουλάχιστον οσον αφορά εμένα. Μην λες για το wag200 γιατί αυτό είχα πριν το 160 και ψόφησε με συνεχείς αποσυνδέσεις. Τερμα τα Linksys πλεον. το Linksys wag200 ειναι ευχη και καταρα μαζι ευχη γιατι εκει που ενα thomson πχ θα κλειδωσει 13 mbit αυτο θα σου παιξει στα 15 αν εχεις καλη γραμμη και ειναι σταθερο φτηνο ρουτερ αντεχει πολλα παιρνει custom firmware κτλ αλλα αν εχεις καμια γραμμη χαλια η με κανα attenuation 40 εκει θα σε τσακισει αποσυνδεσεις.το wag200 καλο αλλα οχι για την ελλαδα που οι μισες γραμμες ειναι μπαχαλο. το thomson το αναποδο.πολυ σταθερο αλλα ελλειψη firmware στο κοινο δυσκολες ρυθμισεις καμποσα bugs
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 σορρυ το θυμομουν αναποδα.α το εφτιαξαν? λογικά ναι, βγάζοντας revision 2.0
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 δηλαδη οποιος εχει το παλιο τον .... λες και δεν μπορουσαν να φτιαξουν αλλο firmware.lew και ηταν θεμα hardware αν εννοεις αυτο με το revision 2.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 ακριβώς, εμείς με το revision 1.0 πήραμε το μακρύτερο...
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 ελπιζω το revision 2 να μην ειναι οπως ηταν το wag354 v2 που ηταν μαυρο χαλι σε firmware updateκαι brickare για την πλακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.