lioyf Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα...θα ήθελα να μου πείτε ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές Απο cydia πως λέγονται κ αν υπάρχουν για κατέβασμα you tybe κ αν υπάρχει blutooth ξεκλειδωτο για όλα τα κινητά...κ ποια είναι τα κορυφαία θέματα ...περιμένω προτάσεις ευχαριστώ ... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
lioyf Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ φίλε μου το έχω κάνει αυτό που λες κ έχω κανονικά το cydia απλά επειδή έχει πληθορα Απο πράγματα θα ήθελα τα ποιο σημαντικά Απο εφαρμογές εικόνας ηχου θεματον κ γενικά τα καλύτερα που πρέπει να έχεις Απο το cydia ..ευχάριστω πάντως για το blutooth . Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
dinos33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 για κατέβασμα you tybe Για να κατεβάζεις video απ' το YouTube στο iPhone χρειάζεσαι το YourTube (του pumpkin), θα το βρεις στην κατηγορία Tweaks (repo: ModMyi.com http://apt.modmyi.com/). Κοστίζει: $2.00 blutooth ξεκλειδωτο για όλα τα κινητά Όπως σου είπε και ο rpz0r, το iBlueNova (του MeDevil), θα το βρεις στην κατηγορία System (repo: iSpazio http://ispaziorepository.com/). Κοστίζει: $5.99 γενικά τα καλύτερα που πρέπει να έχεις Απο το cydia Αυτό είναι γενικό... άλλες εφαρμογές μου χρειάζονται εμένα, άλλες εσένα, άλλες μ' αρέσουν εμένα, άλλες εσένα. Μερικές απ' τις αγαπημένες μου εφαρμογές: SBSettings iBlueNova Safari Download Manager iFile Αυτές οι εφαρμογές βρίσκονται στη Cydia, η συσκευή σου θα πρέπει να είναι jailbroken, για να κάνεις jailbreak μπορείς να χρησιμοποιήσεις το JailbreakMe (συμβατά iOS: 3.1.2, 3.1.3, 4.0, 4.0.1, 3.2.1), κάνε κλικ στην παρακάτω εικόνα για περισσότερες πληροφορίες...
dinos33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 για κατέβασμα you tybe Για να κατεβάζεις video απ' το YouTube στο iPhone χρειάζεσαι το YourTube (του pumpkin), θα το βρεις στην κατηγορία Tweaks (repo: ModMyi.com http://apt.modmyi.com/). Κοστίζει: $2.00 blutooth ξεκλειδωτο για όλα τα κινητά Όπως σου είπε και ο rpz0r, το iBlueNova (του MeDevil), θα το βρεις στην κατηγορία System (repo: iSpazio http://ispaziorepository.com/). Κοστίζει: $5.99 γενικά τα καλύτερα που πρέπει να έχεις Απο το cydia Αυτό είναι γενικό... άλλες εφαρμογές μου χρειάζονται εμένα, άλλες εσένα, άλλες μ' αρέσουν εμένα, άλλες εσένα. Μερικές απ' τις αγαπημένες μου εφαρμογές: SBSettings iBlueNova Safari Download Manager iFile Αυτές οι εφαρμογές βρίσκονται στη Cydia, η συσκευή σου θα πρέπει να είναι jailbroken, για να κάνεις jailbreak μπορείς να χρησιμοποιήσεις το JailbreakMe (συμβατά iOS: 3.1.2, 3.1.3, 4.0, 4.0.1, 3.2.1), κάνε κλικ στην παρακάτω εικόνα για περισσότερες πληροφορίες...
sokinss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 γεια σας εχω ενα iphone 3gs με os40 δεν εχει στο menu το cydia.δεν εχω κανει JailbreakMe γιατι το site εχει προβλημα.πως θα κανω εγκατασταση το cydia ? THANKSSS
dinos33 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 γεια σας εχω ενα iphone 3gs με os40 δεν εχει στο menu το cydia.δεν εχω κανει JailbreakMe γιατι το site εχει προβλημα.πως θα κανω εγκατασταση το cydia ?THANKSSS Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα με το JailbreakMe.com, σε ποιο firmware είσαι ακριβώς; iOS 4.0 ή μήπως iOS 4.0.2, αν αναβαθμίσεις στο 4.0.2 δε θα μπορείς να κάνεις jailbreak. Προτείνω να αναβαθμίσεις από iOS 4.0 σε 4.0.1, να κάνεις jailbreak με το JailbreakMe και να εγκαταστήσεις το PDF Patch από τη Cydia. Αν πάλι είσαι στο iOS 4.0.2, κάνε downgrade σε 4.0.1 και πάλι εγκατάσταση του PDF Patch
louros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 φιλαράκι είμαι στην 4.0.2!Πώς κάνω downgrade στην 4.0.1 ξέρεις??
x_vagos_x Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ορίστε : How to Downgrade iPhone 4.0.2 to 4.0.1 (Mac+PC)
georgeadams Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δεν μπορείς πλέον να κάνεις downgrade σε 4.0.1. Όταν πας να κάνεις update ή restore, το iTunes συνδέεται στην Apple, στέλνει ένα ειδικό κωδικό ECID (κάτι σαν το serial number του iPhone) και ζητάει ένα "signature" μοναδικό για κάθε iPhone και για κάθε έκδοση του iOS. Αν το signature που θα σου στείλει πίσω ο server της Apple ταιριάζει με την έκδοση του iOS που θέλεις να βάλεις, τότε μόνο μπορείς να κάνεις το update ή restore. Από τις 19/8 και μετά, η Apple σταμάτησε να στέλνει signatures για 4.0.1. Στέλνει μόνο για 4.0.2. Αν είχες αποθηκεύσει μέσω του Cydia το Signature για την 4.0.1 (το κάνει το Cydia την πρώτη φορά που τρέχει), πριν από τις 19/8, τότε και μόνο τότε μπορείς να βάλεις την 4.0.1. Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να βγει η 4.1 και μετά κάποιος να καταφέρει να βρει λύση για να την κάνει jailbreak...
louros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 και γιατί να περιμένω την 4.1??Για την 4.0.2 δε θα βγάλουν jailbreak??
dinos33 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αν είχες αποθηκεύσει μέσω του Cydia το Signature για την 4.0.1 (το κάνει το Cydia την πρώτη φορά που τρέχει), πριν από τις 19/8, τότε και μόνο τότε μπορείς να βάλεις την 4.0.1. Downgrade iOS 4.0.2 to 4.0.1 for iPhone 4, 3GS Without Cydia SHSH | jailbreak (http://bit.ly/cEIWaR) και γιατί να περιμένω την 4.1??Για την 4.0.2 δε θα βγάλουν jailbreak?? Η Dev Team με δημοσίευμά της στις 26 Αυγούστου 2010 δήλωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο jailbreak για το iOS 4.0.2, αλλά αναμένει την κίνηση της Apple με την κυκλοφορία του iOS 4.1, οπότε αν θες να κάνεις jailbreak υπάρχουν δύο επιλογές... μπρος (4.1) ή πίσω (4.0.1)
georgeadams Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Downgrade iOS 4.0.2 to 4.0.1 for iPhone 4, 3GS Without Cydia SHSH | jailbreak (http://bit.ly/cEIWaR) Έχω ένα συνάδελφο στη δουλειά με φρέσκο iPhone 3GS με iOS 3.1.3 που δεν μπορέσαμε να κάνουμε update σε 4.0.1 με τον παραδοσιακό τρόπο (το αγόρασε μετά τις 19/8). Μάλλον θα δοκιμάσουμε τη μέθοδο που προτείνει το άρθρο μπας και τα καταφέρουμε. Δεν είμαι αισιόδοξος όμως γιατί τα σχόλια στο άρθρο λένε πως μάλλον δεν παίζει το κόλπο. Για να δούμε...
dinos33 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Έχω ένα συνάδελφο στη δουλειά με φρέσκο iPhone 3GS με iOS 3.1.3 που δεν μπορέσαμε να κάνουμε update σε 4.0.1 με τον παραδοσιακό τρόπο (το αγόρασε μετά τις 19/8). Μάλλον θα δοκιμάσουμε τη μέθοδο που προτείνει το άρθρο μπας και τα καταφέρουμε. Δεν είμαι αισιόδοξος όμως γιατί τα σχόλια στο άρθρο λένε πως μάλλον δεν παίζει το κόλπο. Για να δούμε... Υπάρχουν όμως και αναφορές ότι λειτούργησε. Εγώ προσωπικά δεν το δοκίμασα, επειδή πρόλλαβα και έκανα downgrade από iOS 4.0 σε 3.1.3 στο iPhone 3G μου και θα μείνω εκεί μέχρι να βγει το iOS 4.1 ή -τέλος πάντων- κάποιο που διορθώνει τα προβλήματα με την ταχύτητα! Ελπίζω να τα καταφέρετε με τον συνάδελφο και το 3GS
i4user Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας Έχω ένα iphone 3g και το έκανα jailbreak πρόσφατα . Δεν έχω καταφέρει να μπώ στο Cydia ούτε μια φορά χωρίς να μου βγάλει error.Σηνύθως το error failed to fetch έχω δοκιμάσει πολλα fix μα κανένα δεν δούλεψε.Είμαι σε 3.1.3 Κάθε Βοήθεια θα ήταν χρήσιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.