Stefanos-Markos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εχω μία απορία. Έχει δοκίμάσει κανείς να δουλέψει το Logitech Wireless presenter R400 σε iworks keynote ή Microsoft Office Mac powerpoint? Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομε να το αγοράσω λόγο παρουσιάσεων και διάβασα ότι δν υπάρχουν επίσημη drivers απο την Logitech και κάτι δεν μου πάει καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos-Markos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εχω μία απορία. Έχει δοκίμάσει κανείς να δουλέψει το Logitech Wireless presenter R400 σε iworks keynote ή Microsoft Office Mac powerpoint? Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομε να το αγοράσω λόγο παρουσιάσεων και διάβασα ότι δν υπάρχουν επίσημη drivers απο την Logitech και κάτι δεν μου πάει καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ρίξε μια ματιά στο blog τις logitech στα comments. http://blog.logitech.com/2009/08/05/new-logitech-professional-presenter-r800-and-logitech-wireless-presenter-r400/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ρίξε μια ματιά στο blog τις logitech στα comments. http://blog.logitech.com/2009/08/05/new-logitech-professional-presenter-r800-and-logitech-wireless-presenter-r400/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos-Markos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Λοιπόν, πήγα και το πήρα σήμερα ( το R400 ) και στο keynote δουλέυουν τα κουμπία για την προηγούμενη/επόμενη παρουσίαση και την έξοδο απο την παρουσίαση αλλα δεν δουλευει το κουμπί που έχει για την έναρξη της παρουσίασης. Δεν το δοκίμασα για το MS Office για Mac αλλά λογικά θα παίζει. ps. Thanks Whiteyez για την πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.