Catalyst Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εδώ και 2 βδομάδες χρησιμοποιώ για πρώτη φορά τα Windows 7 και κατ' επεκταση το Windows Media Player 12. Αλλά σε σχέση με το WMP11 μου φαίνεται ό,τι είναι πολύ δύσχρηστο και δεν εννοώ ό,τι είναι λίγο διαφορετική η διαρύθμιση των παραθύρων κτλ. Αυτά συνηθίζονται. Πρώτον δεν έχει την χειροκίνητη αναζήτηση για νέα αρχεία που έκανες με το F3. Τώρα πρέπει να περιμένεις να σου βρει από μόνο του ό,τι προσθέτεις στην βιβλιοθήκη. Για ένα τραγούδι έκανε 1 μέρα να το προσθέσει. Και τώρα έχω περίπου 170 τραγούδια. Αν προσθέσω τα άλλα 6000 που έχω πόσο θα κάνει; Κάνα μήνα; Επίσης διέγραψα πρίν αρκετές μέρες 2 CD και ακόμα να τα αφαιρέσει από την βιβλιοθήκη. Και δεν μπορώ να τα σβήσω ούτε εγώ. Ένα ακομα θέμα είναι ό,τι ένω μπορούσες να επεξεργαστείς τις πληροφορίες ενός τραγουδιού μέσα απο το WMP11 μόνο (καλλιτέχνης άλμπουμ, συνθέτης, κτλ.), στα 7 μπορείς να το κάνεις από τις ιδιότητες του αρχείου. Ωραία μέχρι εδώ. Τις φωτογραφίες ενός κομματιού όμως που μπορείς; Ούτε από τις ιδιότητες του αρχείου, ούτε από το WMP12 πια. Παρόλα αυτά μπορείς κανονικά να προσθέσεις νέα. Απλά δεν μπορείς να αφαιρέσεις. Ελπίζω απλά να μην έχω βρει τον τρόπο να το κάνω αυτό ακόμα. Αν κάποιος έχει ασχοληθει με τον WMP12 αν μου δώσει τα φώτα του.
Catalyst Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εδώ και 2 βδομάδες χρησιμοποιώ για πρώτη φορά τα Windows 7 και κατ' επεκταση το Windows Media Player 12. Αλλά σε σχέση με το WMP11 μου φαίνεται ό,τι είναι πολύ δύσχρηστο και δεν εννοώ ό,τι είναι λίγο διαφορετική η διαρύθμιση των παραθύρων κτλ. Αυτά συνηθίζονται. Πρώτον δεν έχει την χειροκίνητη αναζήτηση για νέα αρχεία που έκανες με το F3. Τώρα πρέπει να περιμένεις να σου βρει από μόνο του ό,τι προσθέτεις στην βιβλιοθήκη. Για ένα τραγούδι έκανε 1 μέρα να το προσθέσει. Και τώρα έχω περίπου 170 τραγούδια. Αν προσθέσω τα άλλα 6000 που έχω πόσο θα κάνει; Κάνα μήνα; Επίσης διέγραψα πρίν αρκετές μέρες 2 CD και ακόμα να τα αφαιρέσει από την βιβλιοθήκη. Και δεν μπορώ να τα σβήσω ούτε εγώ. Ένα ακομα θέμα είναι ό,τι ένω μπορούσες να επεξεργαστείς τις πληροφορίες ενός τραγουδιού μέσα απο το WMP11 μόνο (καλλιτέχνης άλμπουμ, συνθέτης, κτλ.), στα 7 μπορείς να το κάνεις από τις ιδιότητες του αρχείου. Ωραία μέχρι εδώ. Τις φωτογραφίες ενός κομματιού όμως που μπορείς; Ούτε από τις ιδιότητες του αρχείου, ούτε από το WMP12 πια. Παρόλα αυτά μπορείς κανονικά να προσθέσεις νέα. Απλά δεν μπορείς να αφαιρέσεις. Ελπίζω απλά να μην έχω βρει τον τρόπο να το κάνω αυτό ακόμα. Αν κάποιος έχει ασχοληθει με τον WMP12 αν μου δώσει τα φώτα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.