Runner25 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 εχω ενα iphone 3g και σκεφρομαι να αγορασω το 4 η απορια μου ειναι θα μπορεσω να εχω ολες τις εφαρμογες και τα στοιχεια μου (πιστωτικη κλπ ) στο νεο Iphone δηλαδη να μεταφερω ολες τις εφαρμογες στο καινουργιο επισης τι πρεπει να κανω στο παλιο για να σβησω τα παντα ουτες ωστε μη γινει καμμια στραβη και αγοραζει ο αλλος που θα το πουλησω εφαρμογες με το acount μου
Runner25 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 εχω ενα iphone 3g και σκεφρομαι να αγορασω το 4 η απορια μου ειναι θα μπορεσω να εχω ολες τις εφαρμογες και τα στοιχεια μου (πιστωτικη κλπ ) στο νεο Iphone δηλαδη να μεταφερω ολες τις εφαρμογες στο καινουργιο επισης τι πρεπει να κανω στο παλιο για να σβησω τα παντα ουτες ωστε μη γινει καμμια στραβη και αγοραζει ο αλλος που θα το πουλησω εφαρμογες με το acount μου
Vasilisxd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Και έτσι να το δώσεις δέν γίνεται να αγοράζει με το Account σου γιατί πρέπει να ξέρει το password. Θα αναγκαστεί να βάλει το δικό του Account. Επίσης οι εφαρμογές του iPhone που έχεις , βρίσκονται στον υπολογιστή σου στο iTunes , όπως και τα στοιχεία απο το Account σου. Με το που κάνεις συγχρονισμό θα περαστούν όλα στο νέο κινητό.
Vasilisxd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Και έτσι να το δώσεις δέν γίνεται να αγοράζει με το Account σου γιατί πρέπει να ξέρει το password. Θα αναγκαστεί να βάλει το δικό του Account. Επίσης οι εφαρμογές του iPhone που έχεις , βρίσκονται στον υπολογιστή σου στο iTunes , όπως και τα στοιχεία απο το Account σου. Με το που κάνεις συγχρονισμό θα περαστούν όλα στο νέο κινητό.
kpartsi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Σε κάθε περίπτωση, για να μην έχει ο καινούργιος ιδιοκτήτης του κινητού πρόσβαση σε sms, επαφές κτλ., αρκεί ένα restore μέσα από το iTunes χωρίς όμως μετά να κάνεις sync! Το πολύ-πολύ μόνο να το ενεργοποιήσεις.
Sofokliss Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Στο iPhone σου επιλέγεις Settings -> General -> Reset -> Erase All Content and Settings και έχεις το iPhone σου στην κατάσταση όπως το αγόρασες. Να έχεις κάνει sync - backup πριν….
thakisn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Στο iPhone σου επιλέγεις Settings -> General -> Reset -> Erase All Content and Settings και έχεις το iPhone σου στην κατάσταση όπως το αγόρασες. Να έχεις κάνει sync - backup πριν…. Ενημερωτικά, όταν το είχα κάνει σε jailbroken 3gs με την 3.1.2, κόλλησε το σύμπαν και έφαγα όλο μου το βράδυ να το "αναστήσω" γιατί το πουλούσα την επόμενη μέρα. Τελικά ανακάλυψα ότι "απαγορεύεται" να ακολουθήσεις αυτή τη διαδικασία σε jailbroken κινητά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πλέον αλλά στη θέση σου θα προτιμούσα τη μέθοδο του restore από το iTunes και μετά set up as new.
athlios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Σε αυτο που λεει ο thakisn +1 γιατι το επαθα και εγω την ωρα που το πουλουσα Οποτε μονο restore.-
athlios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Σε αυτο που λεει ο thakisn +1 γιατι το επαθα και εγω την ωρα που το πουλουσα Οποτε μονο restore.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.