Προς το περιεχόμενο

Αφαιρεση ημερομηνιας απο φωτογραφια ?

goodMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο photoshop πως δουλεύει ή στο gimp;

Στο photoshop, βάζεις πρώτα το μέγεθος της βούρτσας (ή το αυξομειώνεις με τα πλήκτρα [ και ]). Καλά είναι να επιλέξεις την soft βούρτσα για να είναι πιο ομαλή η διόρθωση.

Μετά κρατάς πατημένο το ALT και κλικάρεις σε ένα παρόμοιο σημείο κοντά στα νούμερα. Αυτό είναι και το αρχικό σημείο όπου θα πάρει το πρόγραμμα την πληροφορία για την αντιγραφή.

Μετά αφήνεις το ALT και πατάς πάνω στο σημείο που θέλεις να γίνει η αντιγραφή.

Τώρα πλέον έχεις το αρχικό και το τελικό σημείο και με το ποντίκι και το αριστερό κλικ "μπογιατίζεις" το μέρος που θέλεις να σβήσεις.

Ίσως χρειαστεί να ορίσεις διαφορετικό σημείο με το ALT στην πορεία.

Εγώ ζουμάρω αρκετά κοντά στο σημείο που δουλεύω και λίγο-λίγο το διορθώνω.

Στο Gimp η επιλογή γίνεται με το CTRL (όπως λένε οι οδηγίες, δεν το έχω δουλέψει).

Παίξε λίγο με το clone tool, είναι πολύ δυνατό αλλά θέλει λίγο εξοικείωση.

Στο youtube έχει κάποια tutorials, δες ΕΔΩ.

Δημοσ.

Στο photoshop πως δουλεύει ή στο gimp;

Στο photoshop, βάζεις πρώτα το μέγεθος της βούρτσας (ή το αυξομειώνεις με τα πλήκτρα [ και ]). Καλά είναι να επιλέξεις την soft βούρτσα για να είναι πιο ομαλή η διόρθωση.

Μετά κρατάς πατημένο το ALT και κλικάρεις σε ένα παρόμοιο σημείο κοντά στα νούμερα. Αυτό είναι και το αρχικό σημείο όπου θα πάρει το πρόγραμμα την πληροφορία για την αντιγραφή.

Μετά αφήνεις το ALT και πατάς πάνω στο σημείο που θέλεις να γίνει η αντιγραφή.

Τώρα πλέον έχεις το αρχικό και το τελικό σημείο και με το ποντίκι και το αριστερό κλικ "μπογιατίζεις" το μέρος που θέλεις να σβήσεις.

Ίσως χρειαστεί να ορίσεις διαφορετικό σημείο με το ALT στην πορεία.

Εγώ ζουμάρω αρκετά κοντά στο σημείο που δουλεύω και λίγο-λίγο το διορθώνω.

Στο Gimp η επιλογή γίνεται με το CTRL (όπως λένε οι οδηγίες, δεν το έχω δουλέψει).

Παίξε λίγο με το clone tool, είναι πολύ δυνατό αλλά θέλει λίγο εξοικείωση.

Στο youtube έχει κάποια tutorials, δες ΕΔΩ.

Δημοσ.

Μολις τελειωσα την δουλεια μου με τις φωτογραφιες και εχω μεινει εκπληκτος απο το αποτελεσμα!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μολις τελειωσα την δουλεια μου με τις φωτογραφιες και εχω μεινει εκπληκτος απο το αποτελεσμα!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν συνεχίσεις να δουλεύεις με προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών θα ανακαλύψεις πολλές δυνατότητες.

Αν εμβαθύνεις κι άλλο θα ενθουσιαστείς με τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Αν συνεχίσεις να δουλεύεις με προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών θα ανακαλύψεις πολλές δυνατότητες.

Αν εμβαθύνεις κι άλλο θα ενθουσιαστείς με τα αποτελέσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...