Προς το περιεχόμενο

αγορά hard disk

kyriakos2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι δεν θα έχεις πρόβλημα αν και νομίζω ότι όλα τα laptop περνούν 2.5 inches μέγεθος

εγώ γενικά φοβάμαι γιατί η HP είναι λίγο ότι να ναι και κάτι άκουσα ότι κλειδώνουν τους σκληρούς και κάτι τέτοια !:mad:

Δημοσ.
ναι δεν θα έχεις πρόβλημα αν και νομίζω ότι όλα τα laptop περνούν 2.5 inches μέγεθος

εγώ γενικά φοβάμαι γιατί η HP είναι λίγο ότι να ναι και κάτι άκουσα ότι κλειδώνουν τους σκληρούς και κάτι τέτοια !:mad:

Δημοσ.

Για να κάνεις σωστό Install στο Laptop σου, ΌΠΟΙΟ σκληρό και να βάλεις, χρειάζεσαι δισκάκι εγκατάστασης για το συγκεκριμένο Laptop, αλλιώς δεν πρόκειται να σου δει κανέναν σκληρό.

Δημοσ.

Για να κάνεις σωστό Install στο Laptop σου, ΌΠΟΙΟ σκληρό και να βάλεις, χρειάζεσαι δισκάκι εγκατάστασης για το συγκεκριμένο Laptop, αλλιώς δεν πρόκειται να σου δει κανέναν σκληρό.

Δημοσ.

πριν λίγο έβαλα του hp pavilion dv6 artist edition στο sony vaio vgn fw31j και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα !

Δημοσ.

πριν λίγο έβαλα του hp pavilion dv6 artist edition στο sony vaio vgn fw31j και δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα !

Δημοσ.

Που τα ακουτε αυτα ρε σεις ... ??? :lol::lol::lol:

Παρε ενα 2.5" δισκο και βαλτον πανω και θα παιξει κανονικοτατα....

Το μονο θεμα ειναι οτι σε μερικα λαπτοπ χρειαζεται να κανεις format/recovery απο το cd γιατι μπορει να μη σου δεχτει το κλειδι των windows ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...