kostasfalcon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 οχι μην τρελαινεσαι με 629 παιρνεις dell 1558 που σηκωνει και το pro 11 (δες εδω τσεκαρισμενα http://www.game-debate.com/games/index.php?p_make=Intel&p_deriv=Core+i3-M330+2.13GHz&gc_make=ATI&gc_deriv=Mobility+Radeon+HD+4570&g_id=951&game=Pro+Evolution+Soccer+2011&ram=4&checkSubmit=#system%20requirements ) με γραφικα στο medium και φυσικα παιρνεις σοβαρο λαπτοπ με αριστη υποστηριξη. στο λαπτοπ κοιτας πρωτα την αξιοπιστια και μετα τα χαρακτηριστικα. αν μπορεις βεβαια να παρεις και το vaio που σου ειπα τοτε ακομα καλυτερα και θα παιζεις τα παντα. ---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:51 ---------- 1564 δεν υπαρχει στην αγορα ουτε για δειγμα και η 4330 ειναι πολυ αδυναμη καρτα επειδη αναφερθηκε η 5145 ειναι ουσιαστικα overclocked 4570 που ειναι μια χαρα καρτα για τετοια games. ---------- Προσθήκη 26-08-2010 στις 00:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 25-08-2010 στις 23:52 ---------- 1. οι NVIDIA ειναι για κλαμματα στα λαπτοπ (οι αντιστοιχες ΑΤΙ παιζουν με σχεδον 10 βαθμους κατω και συνηθως παιζουν καλα μονο με drivers του κατασκευαστη του λαπτοπ). 2. αλλο 3200 αλλο 3300 αλλο 5145 και 4570 και αλλο 5650 ή GT330. εγω παιζω pro 10 με intel HD on board (και cpu SU4100 1,3 ghz 4 gb ram) με medium και 1366χ768 και παει με 30 καρε. ακομα και σε παλιο λαπτοπ με ΑΤΙ Mobility 1400 επαιζε στο full (1.6ghz cpu 2 gb ram) 3. τα fujitsu ειναι για κλαμματα. γιατι αραγε το eshop (αλλο σοβαρο μαγαζι) τα βγαζει συνεχεια προσφαρα;;; ποσο μαλλον για απαιτητικη δουλεια οπως ειναι το gaming. (στα χαρτια ναι ειναι πολυ καλυτερο απο χαρακτηριστικα) Εχω την εντυπωση οτι και εσυ και ο αλλος φιλος κανετε τους κινεζους! Εδω μιλαμε για full detail ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εσυ μου λες για medium settings. Επισης η 3300 που αναφερεις ειναι onboard που σημαινει πολυ χαμηλες επιδοσεις και με χαρακτηριστικα μη αξια αναφορας. Εχω τους 258.96 και ειμαι μια χαρα οσον αφορα τους drivers. Και μονο που αναφερεσαι σε υποσυστηματα γρσφικων με 64 bit διαυλο και λιγα pipeline εν ετος 2010 μου λεει πολλα....ο ανθρωπος θελει να παιξει κανενα παιχνιδι και να το ευχαριστηθει. Δεν νομιζω οτι ειναι για κλαματα οι καρτες της nvidia (μιλαμε παντα για λαπτοπ) ειχα παλαιοτερα και φορητο με την 7950GTXGO 512DDR3 και ειμουν πολυ ικανοποιημενος - θυμασαι τι ειχε τοτε η ati? Τελος αν δεις τα benchmarks (και οχι μονο τα 3d mark - αλλα και στα παιχνιδια) η gt240m με 48cores χτυπαει και περναει σε πολλα σημεια την ati 4650 η οποια εχει και 16 cores επιπλεον. Επισης σε πολλα παιχνιδια ειναι κοντα στην 5650 η οποια εχει 80 cores. EDIT: Ενδεικτικα να σου πω μια μετρηση που εχω κανει στο 3dmark 03 αγγιζει τις 20000 οταν υποσυστηματα ακομα και με την 5650 ειναι κατω απο μενα! Σου φερνω ενα παραδειγμα οταν εσυ μου λες για ati 3300 - 4570 και λοιπα σκουπιδια με τιμες πανω απο 600 ευρω
GoldenEye Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Εχω την εντυπωση οτι και εσυ και ο αλλος φιλος κανετε τους κινεζους! Εδω μιλαμε για full detail ΤΑ ΠΑΝΤΑ και εσυ μου λες για medium settings. Επισης η 3300 που αναφερεις ειναι onboard που σημαινει πολυ χαμηλες επιδοσεις και με χαρακτηριστικα μη αξια αναφορας. Εχω τους 258.96 και ειμαι μια χαρα οσον αφορα τους drivers. Και μονο που αναφερεσαι σε υποσυστηματα γρσφικων με 64 bit διαυλο και λιγα pipeline εν ετος 2010 μου λεει πολλα....ο ανθρωπος θελει να παιξει κανενα παιχνιδι και να το ευχαριστηθει. Δεν νομιζω οτι ειναι για κλαματα οι καρτες της nvidia (μιλαμε παντα για λαπτοπ) ειχα παλαιοτερα και φορητο με την 7950GTXGO 512DDR3 και ειμουν πολυ ικανοποιημενος - θυμασαι τι ειχε τοτε η ati? Τελος αν δεις τα benchmarks (και οχι μονο τα 3d mark - αλλα και στα παιχνιδια) η gt240m με 48cores χτυπαει και περναει σε πολλα σημεια την ati 4650 η οποια εχει και 16 cores επιπλεον. Επισης σε πολλα παιχνιδια ειναι κοντα στην 5650 η οποια εχει 80 cores. δεν καταλαβες. ειπα οτι δεν πειραζει να κανεις μερικες υποχωρησεις στα χαρακτηριστικα για την αξιοπιστια. ειπαμε ναι ειναι πολυ καλυτερη η GT240m αλλα fujitsu και μαλιστα απο το eshop δεν θα παιρνα ουτε με σφαιρες. γιατι το λαπτοπ δεν ειναι desktop ουτε ανεμιστηρες κτηνη μπορεις να του βαλεις για πολυωρο gaming και αμα παθει κατι δεν μπορεις να βαλεις χερι και τα parts ειναι πανακριβα...
kostasfalcon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 δεν καταλαβες. ειπα οτι δεν πειραζει να κανεις μερικες υποχωρησεις στα χαρακτηριστικα για την αξιοπιστια. ειπαμε ναι ειναι πολυ καλυτερη η GT240m αλλα fujitsu και μαλιστα απο το eshop δεν θα παιρνα ουτε με σφαιρες. γιατι το λαπτοπ δεν ειναι desktop ουτε ανεμιστηρες κτηνη μπορεις να του βαλεις για πολυωρο gaming και αμα παθει κατι δεν μπορεις να βαλεις χερι και τα parts ειναι πανακριβα... Εμενα παλι μια χαρα μου εκατσε το amilo pi3560-f4. Το εχω σκισει στο gaming και σε πληροφορω οτι δεν ακουω καν το ανεμιστηρακι. Οι θερμοκρασιες πολυ καλες (παρολο την ζεστη) cpu κατω απο 70 - gpu (και μαλιστα o/c) 65. Δεν ξερω αν εχεις δει αυτην την σειρα απο κοντα αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης! Τελος αν θυμασαι το fujitsu ειναι απο αλλαγη γιατι μου ειχε χαλασει το acer ferrari. Αφου τηρησαν τον λογο τους και την εγγυηση με αντικατασταση δεν εχω λογο να μην τους εμπιστευομαι.
GoldenEye Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Εμενα παλι μια χαρα μου εκατσε το amilo pi3560-f4. Το εχω σκισει στο gaming και σε πληροφορω οτι δεν ακουω καν το ανεμιστηρακι. Οι θερμοκρασιες πολυ καλες (παρολο την ζεστη) cpu κατω απο 70 - gpu (και μαλιστα o/c) 65. Δεν ξερω αν εχεις δει αυτην την σειρα απο κοντα αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης! Τελος αν θυμασαι το fujitsu ειναι απο αλλαγη γιατι μου ειχε χαλασει το acer ferrari. Αφου τηρησαν τον λογο τους και την εγγυηση με αντικατασταση δεν εχω λογο να μην τους εμπιστευομαι. για καινουργιο μηχανημα ειναι πολυ. ειδικα για την cpu. εκτος και αν παιζεις μεσημερι σε δωματιο με πανω απο 35 βαθμους. και ναι τα χω δει απο κοντα. απλα μου επιβεβαιωνει για πιο λογο τα δινουν προσφορα...
kostasfalcon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 για καινουργιο μηχανημα ειναι πολυ. ειδικα για την cpu. Στο gaming αυτες οι θερμοκρασιες! σε σερφαρισμα εχω αυτην την στιγμη 47 cpu και 46 gpu
GoldenEye Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Στο gaming αυτες οι θερμοκρασιες! σε σερφαρισμα εχω αυτην την στιγμη 47 cpu και 46 gpu ναι το καταλαβα αλλα δικαιολογουνται μονο σε χωρο με πολυ ζεστη, τωρα αν μου λες 47 στο σερφαρισμα τοτε να υποθεσω οτι εισαι σε χωρο με κλιματισμο;
kostasfalcon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ναι το καταλαβα αλλα δικαιολογουνται μονο σε χωρο με πολυ ζεστη, τωρα αν μου λες 47 στο σερφαρισμα τοτε να υποθεσω οτι εισαι σε χωρο με κλιματισμο; Εχεις δει εσυ σε λαπτοπ με πολυωρο gaming πιο χαμηλες θερμοkρασιες? συνηθως ειμαι 65 cpu και gpu. Οχι δεν εχω κλιματισμο και στην μια κατασταση και στην αλλη. Το εχω μονο σε μια βαση επανω στην οποια μαλιστα δεν χρησιμοποιω καν τους ανεμιστηρες της γιατι την εχω στα ποδια μου.
MIKermit Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ειλικρινα δεν περιμενα να δημιουργησω εντασεις....!! Πιστευω οτι ολα οσα μου προτεινετε ειναι αξιολογα αλλα ψαχνω το value for money στα παιχνιδια!! Εννοειται οτι με ενδιαφερει κ το σερβις, αλλα για να χαλασει πρεπει πρωτα να το χρησιμοποιησω, αρα ψανχω δυνατη καρτα γραφικων μιας κ το pro δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις στον επεξεργαστη...
kostasfalcon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ειλικρινα δεν περιμενα να δημιουργησω εντασεις....!!Πιστευω οτι ολα οσα μου προτεινετε ειναι αξιολογα αλλα ψαχνω το value for money στα παιχνιδια!! Εννοειται οτι με ενδιαφερει κ το σερβις, αλλα για να χαλασει πρεπει πρωτα να το χρησιμοποιησω, αρα ψανχω δυνατη καρτα γραφικων μιας κ το pro δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις στον επεξεργαστη... Δεν θα ξανασχοληθω αλλο με αυτο το θεμα.....πιστευω να καταλαβες τι σε συμφερει. Αν παρεις κατι απο αυτα που σου προτειναν οι αλλοι, θα κλαις τα λεφτα που θα δωσεις μιας που εχουν αδυναμα υποσυστηματα γραφικων. Η τελικη αποφαση δικη σου....τουλαχιστον δεν προτεινα μηχανακι με καρτα γραφικων σκουπιδια.....
GoldenEye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δεν θα ξανασχοληθω αλλο με αυτο το θεμα.....πιστευω να καταλαβες τι σε συμφερει. Αν παρεις κατι απο αυτα που σου προτειναν οι αλλοι, θα κλαις τα λεφτα που θα δωσεις μιας που εχουν αδυναμα υποσυστηματα γραφικων. Η τελικη αποφαση δικη σου....τουλαχιστον δεν προτεινα μηχανακι με καρτα γραφικων σκουπιδια..... Ναι προτεινες σκουπιδι μηχανημα (χωρις παρεξηγηση και δεν το λεω για σενα το λεω για το brandname οχι για το συγκεκριμενο μοντελο) με καλη καρτα γραφικων. αν ο φιλος θελει gaming ναι ειναι πολυ καλο μηχανημα αλλα με αγνωστη αξιοπιστια (σε ξενα φορα αναφερονται θεματα με το touchpad, τον ανεμιστηρα και τον δισκο) δες και δω λιγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3138625 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189471&page=2
nik_n Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ειλικρινα δεν περιμενα να δημιουργησω εντασεις....!!Πιστευω οτι ολα οσα μου προτεινετε ειναι αξιολογα αλλα ψαχνω το value for money στα παιχνιδια!! Εννοειται οτι με ενδιαφερει κ το σερβις, αλλα για να χαλασει πρεπει πρωτα να το χρησιμοποιησω, αρα ψανχω δυνατη καρτα γραφικων μιας κ το pro δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις στον επεξεργαστη... Η τελικη επιλογή είναι δική σου φυσικά και μπορεί το fujitsu πράγματι να έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά αν θες service το ξεχνάς και πας σε Toshiba ή Dell
kostasfalcon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Η τελικη επιλογή είναι δική σου φυσικά και μπορεί το fujitsu πράγματι να έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά αν θες service το ξεχνάς και πας σε Toshiba ή Dell Εαν το παρει απο το eshop εχει 2 χρονια εγγυηση - αμεση αντικατασταση. Στην δικη μου περιπτωση (που μου χαλασε το acer ferrari) ισχυσε και πηρα το fujitsu pi3560-f4 και μεχρι τωρα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος γιατι κανω την δουλεια μου μια χαρα και παιζω και τα παντα!
nik_n Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Εαν το παρει απο το eshop εχει 2 χρονια εγγυηση - αμεση αντικατασταση. Στην δικη μου περιπτωση (που μου χαλασε το acer ferrari) ισχυσε και πηρα το fujitsu pi3560-f4 και μεχρι τωρα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος γιατι κανω την δουλεια μου μια χαρα και παιζω και τα παντα! Μόνο που αυτό δεν είναι service Ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα με αυτή την "υπηρεσία" του eshop. Χαίρομαι που στην περίπτωσή σου όλα πήγαν καλά. Τεσπα. Το θέμα δεν είναι αυτό.
kostasfalcon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μόνο που αυτό δεν είναι service Ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα με αυτή την "υπηρεσία" του eshop. Χαίρομαι που στην περίπτωσή σου όλα πήγαν καλά. Τεσπα. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θεμα ειναι να παιξει ο ανθρωπος κανενα παιχνιδι, αλλα με 4570 - 5450 -5470 δεν εχει χαιρι....
MIKermit Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μηπως αυτο LENOVO IDEAPAD G560G (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907080) αποτελει καλυτερη λυση απο το fujitsu? απο αποψη μαρκας (διαβασα στο φορουμ οτι ειαι πιο εμπιστη σαν εταιρια...) κ σαν καρτα γραφικων...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.