nitrodr125 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Γεια χαρά, έχω πάρει κάποια parts για να στήσω έναν NAS . Έχω στήσει ήδη έναν nas με το FreeNAS. Οι ανάγκες μου άλλαξαν και θέλω να τρέχω κάποιες σελίδες που φτιάχνω. Δοκίμασα να στήσω MySQL , PHP και όλα τα σχετικά στον NAS και έπαιξαν μια χαρά. Το θέμα είναι ότι δεν μου αρέσει και τόσο αυτός ο συνδιασμός. Έχετε ιδέα κάποια λύση για να στήσω έναν web server με όλα τα καλά αλλά και να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου σαν nas ? Το ιδανικό θα ήταν κάποιος συνδιασμός που να έχει και Plesk.
nitrodr125 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Γεια χαρά, έχω πάρει κάποια parts για να στήσω έναν NAS . Έχω στήσει ήδη έναν nas με το FreeNAS. Οι ανάγκες μου άλλαξαν και θέλω να τρέχω κάποιες σελίδες που φτιάχνω. Δοκίμασα να στήσω MySQL , PHP και όλα τα σχετικά στον NAS και έπαιξαν μια χαρά. Το θέμα είναι ότι δεν μου αρέσει και τόσο αυτός ο συνδιασμός. Έχετε ιδέα κάποια λύση για να στήσω έναν web server με όλα τα καλά αλλά και να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου σαν nas ? Το ιδανικό θα ήταν κάποιος συνδιασμός που να έχει και Plesk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.