Προς το περιεχόμενο

Αξιολόγηση pc κα προτάσεις

nickdent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω 2 βδομάδες που αγόρασα pc(κυρίως για gaming) , η σύνθεσή του είναι η εξής :

CPU : INTEL I7 930 2,8GHz

m/b : ASUS P6X58D PREMIUM

κάρτα γραφικών : GAINWARD GEFORCE GTX 460 GLH 1GB

τροφοδοτικό : Thermaltake 850W

RAM : KINGSTON 3x1 GB PCI 10666

H/D : WD SATA 2 Caviar GP 1TB

Case : Thermaltake VK6000 ELEMENT S WINDOW

DVD R : LG GH22LS50 BLACK BULK

1325 euro απο eshop

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την παραπάνω σύνθεση και τι θα μπορούσα να προσθέσω ή ν'αλλάξω.Σκέφτομαι ν'αγοράσω 2η κάρτα γραφικών (SLI) αλλά δεν γνωρίζω αν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά και αν αξίζει.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω 2 βδομάδες που αγόρασα pc(κυρίως για gaming) , η σύνθεσή του είναι η εξής :

CPU : INTEL I7 930 2,8GHz

m/b : ASUS P6X58D PREMIUM

κάρτα γραφικών : GAINWARD GEFORCE GTX 460 GLH 1GB

τροφοδοτικό : Thermaltake 850W

RAM : KINGSTON 3x1 GB PCI 10666

H/D : WD SATA 2 Caviar GP 1TB

Case : Thermaltake VK6000 ELEMENT S WINDOW

DVD R : LG GH22LS50 BLACK BULK

1325 euro απο eshop

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την παραπάνω σύνθεση και τι θα μπορούσα να προσθέσω ή ν'αλλάξω.Σκέφτομαι ν'αγοράσω 2η κάρτα γραφικών (SLI) αλλά δεν γνωρίζω αν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά και αν αξίζει.

Δημοσ.

μεινε οπως εισαι...

μπορεις κατα την γνωμη μου αμα θελεις να βαλεις αλλα 3gb ram...

βεβαια δεν μπορω να καταλαβω τον λογο του θεματος μιας και η αγορα εχει ουτως η αλλως γινει...

Δημοσ.

μεινε οπως εισαι...

μπορεις κατα την γνωμη μου αμα θελεις να βαλεις αλλα 3gb ram...

βεβαια δεν μπορω να καταλαβω τον λογο του θεματος μιας και η αγορα εχει ουτως η αλλως γινει...

Δημοσ.

Ο Hdd ειναι ο green ή o black ?

Ενδιαφερεσαι για O/C ?

Οι ram τρεχουν στα 1066 MHz ? Γιατι επελεξες σε αυτη την ταχυτητα ?

Αν θες ταχυτητα παρε ενα ssd για τα windows .

Δημοσ.

Ενδιαφερεσαι για O/C ?

Δημοσ.

εγω θα προτεινα εναν SSD( solid state drive ) για να απογειωσεις το συστημα. Οσον αφορα τη σκεψη για 2η καρτα γραφικων, ξεχνα το προς το παρον. η διαφορα θα φανει οταν βελτιωθουν τα γραφικα ακομα περισσοτερο. εισαι μια χαρα τωρα.

Δημοσ.

εγω θα προτεινα εναν SSD( solid state drive ) για να απογειωσεις το συστημα. Οσον αφορα τη σκεψη για 2η καρτα γραφικων, ξεχνα το προς το παρον. η διαφορα θα φανει οταν βελτιωθουν τα γραφικα ακομα περισσοτερο. εισαι μια χαρα τωρα.

Δημοσ.

Ενδιαφερεσαι για O/C ?

o Hdd είναι green,οι ram είναι στα 1333MHz,επέλεξα τις αυτές τις ram γιατί ήταν σε προσφορά και δεν ήθελα να ξεφύγω απ'το budget και ναι ενδιαφέρομαι και για Ο/C.Όσο για ssd θ'ακολουθήσω την συμβουλή σας.

Δημοσ.

Ενδιαφερεσαι για O/C ?

o Hdd είναι green,οι ram είναι στα 1333MHz,επέλεξα τις αυτές τις ram γιατί ήταν σε προσφορά και δεν ήθελα να ξεφύγω απ'το budget και ναι ενδιαφέρομαι και για Ο/C.Όσο για ssd θ'ακολουθήσω την συμβουλή σας.

Δημοσ.

Στον SSD να βαλεις το λειτουργικο σιγουρα, τα προγραμματα και αν μενει χωρος για παιχνιδια που χρησιμοποεις περισσοτερο, αν και στα παιχνιδια δεν υπαρχει ορατη διαφορα με εναν ΗDD

Τελος, το cpu που πηρες δερνει :) κι εγω το ιδιο θα παρω και θα κανω ο/c

Δημοσ.

Στον SSD να βαλεις το λειτουργικο σιγουρα, τα προγραμματα και αν μενει χωρος για παιχνιδια που χρησιμοποεις περισσοτερο, αν και στα παιχνιδια δεν υπαρχει ορατη διαφορα με εναν ΗDD

Τελος, το cpu που πηρες δερνει :) κι εγω το ιδιο θα παρω και θα κανω ο/c

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...