Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη επεξεργαστη,μνημων και καρτας γραφικων

anastasios5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,εχω δυο λαπτοπ LG το E500 και το R700,το δευτερο μου εχει χαλασει(δηλαδη η οθονη και εχει σπασει ο μηχανισμος που αναδιπλωνει την οθονη ),σκεφτομαι να βγαλω τον επεξεργαστη,την καρτα γραφικων και τις μνημες του και να τα βαλω στο Ε500,αλλα δεν ξερω αν γινεται να το κανω,δηλαδη αν ειναι συμβατα,για πειτε εσεις που ξερετε καλυτερα,και θα ηθελα να μου προτεινετε κανα σαιτ που να εξηγεθ το πως να το αλλαξω.

---------- Προσθήκη 21-08-2010 στις 00:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 20-08-2010 στις 20:05 ----------

Πειτε ρε παιδια γιατι θελω το συντομοτερο δυνατο αα φτιαξω το συστημα

Δημοσ.

γεια σας,εχω δυο λαπτοπ LG το E500 και το R700,το δευτερο μου εχει χαλασει(δηλαδη η οθονη και εχει σπασει ο μηχανισμος που αναδιπλωνει την οθονη ),σκεφτομαι να βγαλω τον επεξεργαστη,την καρτα γραφικων και τις μνημες του και να τα βαλω στο Ε500,αλλα δεν ξερω αν γινεται να το κανω,δηλαδη αν ειναι συμβατα,για πειτε εσεις που ξερετε καλυτερα,και θα ηθελα να μου προτεινετε κανα σαιτ που να εξηγεθ το πως να το αλλαξω.

---------- Προσθήκη 21-08-2010 στις 00:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 20-08-2010 στις 20:05 ----------

Πειτε ρε παιδια γιατι θελω το συντομοτερο δυνατο αα φτιαξω το συστημα

Δημοσ.

Με μια πρώτη ματιά τα μοντέλα είναι συμβατά μεταξύ τους. Όταν το κάνεις φρόντισε να βάλει τα εξαρτήματα ένα ένα πρώτα τη μνήμη και κάνε δοκιμή, μετά τον επεξεργαστή και ξανάκανε δοκιμή και τέλος την κάρτα γραφικών.

Προφανώς έχεις ξανανοίξει laptop... αν όχι άνοιξε πρώτα τον χαλασμένο.

Καλή επιτυχία.

Δημοσ.

λοιπον,σημερα αλλαξα τις μνημες ραμ και δουλευουν τελεια,τωρα με τον επεξεργαστη φοβαμαι να προχωρησω,υπαρχει περιπτωση αν βγαλω αυτον που εχει τωρα και βαλω τον αλλο να χασω τα δεδομενα μου ή να εχω καποιο αλλο προβλημα?

Δημοσ.

να χάσεις δεδομένα αποκλείεται αυτό που μπορεί να γίνει είναι να υπερθερμαίνετε στην χειρότερη περίπτωση,τα δεδομένα σου είναι στον σκληρό δίσκο.

Δημοσ.

αλλαξα και τον επεξεργαστη και εβαλα τον intel core 2 duo Τ7500 του R700 και δουλευει τζαμι,κανενα προβλημα,και δεν υπερθερμαινετε,μην πω οτι εχει λιγοτερη θερμοκρασια απο πριν...

την καρτα γραφικων δεν την αλλαζω γιατι μου φαινετε αρκετα δυσκολο και δεν το διακινδυνευω

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια εγω θα ηθελα να παιζω και κανα παιχνιδι αλλα απο οτι κοιταξα στο πλαισιο,στο μουλτιραμα και σε καποια αλλα σαιτ καταστηματων,δυστηχως δεν πουλανε καρτες γραφικων για λαπτοπ.

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια εγω θα ηθελα να παιζω και κανα παιχνιδι αλλα απο οτι κοιταξα στο πλαισιο,στο μουλτιραμα και σε καποια αλλα σαιτ καταστηματων,δυστηχως δεν πουλανε καρτες γραφικων για λαπτοπ.

Δημοσ.

Ακόμα και να πουλούσαν (μπορείς να βρεις αλλά όχι εκεί) οι τιμές τους ως ανταλλακτικά είναι απαγορευτικές.

Δημοσ.

Ακόμα και να πουλούσαν (μπορείς να βρεις αλλά όχι εκεί) οι τιμές τους ως ανταλλακτικά είναι απαγορευτικές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...