Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικό USB drive & format.

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επείδη το καλό το drive του μακ μου με έχει αφήσει εδώ και καιρό αν αγωράσω ενα εξωτερικό Drive, έτσι ώστε να προχωρήσω σε format του SSD και φρέσκια εγκατάσταση του SL θα το αναγνωρίσει στο bootαρισμα και θα κάνω μια χαρά τη δουλειά μου;

Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; θα κάνει απο μόνο του το λειτουργικό format τον SSD και θα περάσει απο πάνω το SL?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επείδη το καλό το drive του μακ μου με έχει αφήσει εδώ και καιρό αν αγωράσω ενα εξωτερικό Drive, έτσι ώστε να προχωρήσω σε format του SSD και φρέσκια εγκατάσταση του SL θα το αναγνωρίσει στο bootαρισμα και θα κάνω μια χαρά τη δουλειά μου;

Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; θα κάνει απο μόνο του το λειτουργικό format τον SSD και θα περάσει απο πάνω το SL?

Μπορεις παντως να βαλεις το dvd του sl σε εξωτερικο σκληρο και απο εκει να κανεις εγκατασταση στον ssd.

Στον ssd μην ξεχασεις να του κανεις χειροκινητα trim.

Θα το αναγνωρίσει κανονικά. Και εγώ με ένα εξωτερικό LG drive έκανα την εγκατάσταση του SL. Όταν θα κάνεις boot από το dvd του SL θα πας πάνω στο disk utility και θα επιλέξεις τον σκληρό και θα πατήσεις erase και μετά θα κάνεις την εγκατάσταση κανονικά.

δες και [ame=http://www.youtube.com/watch?v=loFUyDjCbK8&feature=search]εδώ[/ame] πως γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...