Προς το περιεχόμενο

Προβλημα:android market

equi__13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους και ολες. Σημερα πηρα το desire,αλλα δυστυχως ξενερωσα. Το κινητο εχει καποιο problem στο να συνδεθει στο μαρκετ,και αμεσα μεσω της εφαρμογης,και εμεσα πχ απο qr scanner η απο link σε site. ΣΥγκεκριμενα μου ζηταει username/pass για το προφιλ μου και οταν παταω next φορτωνει φορτωνει και τιποτα. Στα settings εχω βαλει να συνδεεται νετ αποκλειστηκα με wifi και με λιγο ψαξιμο στο google διαβασα οτι κι αλλοι ειχαν αυτο το θεμα και μαλλον φταιει οτι θελει απαραιτητα συνδεση 3G/gprs κλπ Εν παση περιπτωση καποιοι προτειναν να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,αλλα μερικοι ειπαν οτι ουτε αυτο επιασε. Αν ξερει καποιος οτιδηποτε ας μου δωσει τα φωτα του. Ευχαριστω προκαταβολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα σε ολους και ολες. Σημερα πηρα το desire,αλλα δυστυχως ξενερωσα. Το κινητο εχει καποιο problem στο να συνδεθει στο μαρκετ,και αμεσα μεσω της εφαρμογης,και εμεσα πχ απο qr scanner η απο link σε site. ΣΥγκεκριμενα μου ζηταει username/pass για το προφιλ μου και οταν παταω next φορτωνει φορτωνει και τιποτα. Στα settings εχω βαλει να συνδεεται νετ αποκλειστηκα με wifi και με λιγο ψαξιμο στο google διαβασα οτι κι αλλοι ειχαν αυτο το θεμα και μαλλον φταιει οτι θελει απαραιτητα συνδεση 3G/gprs κλπ Εν παση περιπτωση καποιοι προτειναν να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,αλλα μερικοι ειπαν οτι ουτε αυτο επιασε. Αν ξερει καποιος οτιδηποτε ας μου δωσει τα φωτα του. Ευχαριστω προκαταβολικα

thanks για τη γρηγορη απαντηση φιλος. Οχι δεν εχω κανει κανενα account γιατι αυτο ειναι το προβλημα,δε με αφηνει. απλα δεν "επικοινωνει" το κιν με τον server οταν παω sign in k sign up και φορτωνει,σαν να μην εχω ιντερνετ οταν ειμαι στο μαρκετ.

• Super Moderators

Δεν χρειάζεται invite. Πας gmail.com από το pc σου, κάνεις ένα νέο λογαριασμό και μετά το ενσωματώνεις στο android κινητό. Χωρίς gmail account δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες του android.

B)

το πρόβλημα είναι οτι και google account να έχεις οταν βάζεις τα στοιχεία στο κινητό για σύνδεση την πρώτη φορά, ψάχνει για gprs να συνδεθεί και ας έχεις wifi. Το ίδιο πρόβλημα έχει και ο αδερφος μου που δεν έχει σύνδεση 3g.

Λοιπον το πρόβλημα έχει λύση πολύ απλή. Το θέμα σου είναι ενα γνωστό bug του android, δεν χρειάζεται ουτε soft,hard reset ούτε τίποτα. Το δoκιμάσα στο κινητο του αδερφού μου και δούλεψε.

1.Συνδέσου με το wi-fi.

2. Ανοιξε την εφαρμογή του youtube που υπάρχει στο κινητό σου.

3. Πάτα menu

4. διάλεξε ο λογαριασμός μου (My account)

5. εκει θα σου ζητήσει τα στοιχεία του gmail. Βαλε το gmail και το password του λογαριασμού που θέλεις να συνδέσεις.

6. Έτοιμος, θα δείς θα ξεκινήσει κατευθείαν το google sync και θα μπορείς να μπαίνεις και στο μαρκετ

Λοιπον το πρόβλημα έχει λύση πολύ απλή. Το θέμα σου είναι ενα γνωστό bug του android, δεν χρειάζεται ουτε soft,hard reset ούτε τίποτα. Το δoκιμάσα στο κινητο του αδερφού μου και δούλεψε.

1.Συνδέσου με το wi-fi.

2. Ανοιξε την εφαρμογή του youtube που υπάρχει στο κινητό σου.

3. Πάτα menu

4. διάλεξε ο λογαριασμός μου (My account)

5. εκει θα σου ζητήσει τα στοιχεία του gmail. Βαλε το gmail και το password του λογαριασμού που θέλεις να συνδέσεις.

6. Έτοιμος, θα δείς θα ξεκινήσει κατευθείαν το google sync και θα μπορείς να μπαίνεις και στο μαρκετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...