Προς το περιεχόμενο

προτεινετε htpc

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα προτασεις για htpc ,στοχος προβολη ματροσκα κ download .gaming καθολου.Aραπαμε για κατι φτηνο χαμηλης κααταναλωσεις . max 200-250. βγανει κατι αξιολογο με αυτο το budget?

Δημοσ.

θα ηθελα προτασεις για htpc ,στοχος προβολη ματροσκα κ download .gaming καθολου.Aραπαμε για κατι φτηνο χαμηλης κααταναλωσεις . max 200-250. βγανει κατι αξιολογο με αυτο το budget?

Δημοσ.

Γιατι δεν πας σε ενα ετοιμο media player ?

πχ Playon!HD Mini ACR-PV73200 - Full Media Player

εχω μπει κι εγω στο ιδιο τρυπακι ... να στησω ενα απλο συστηματακι το παρακατω .. :

FC-PE08A 450W PSU PURE SERIES BLACK

MSI 785GM-E51

AMD ATHLON II X2 245 2.9GHZ

KINGSTON KVR1333D3N9K2/2G 2GB (2X1GB)

WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB

SAMSUNG DVDRW SH-S203

(H' blu ray LG CH10LS20 Internal Blu-ray Combo Drive LightScribe Sata Black Retail )

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 700 V2.0 DSP

( δεν ξερω αν ειναι σωστη η μητρικη για συνδεση ηχου )

αν ξερει καποιος αλλος φιλος ας ενημερωσει - αντιπροτεινει μια αλλη ..

ευχαριστω

Δημοσ.

Γιατι δεν πας σε ενα ετοιμο media player ?

πχ Playon!HD Mini ACR-PV73200 - Full Media Player

εχω μπει κι εγω στο ιδιο τρυπακι ... να στησω ενα απλο συστηματακι το παρακατω .. :

FC-PE08A 450W PSU PURE SERIES BLACK

MSI 785GM-E51

AMD ATHLON II X2 245 2.9GHZ

KINGSTON KVR1333D3N9K2/2G 2GB (2X1GB)

WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB

SAMSUNG DVDRW SH-S203

(H' blu ray LG CH10LS20 Internal Blu-ray Combo Drive LightScribe Sata Black Retail )

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 700 V2.0 DSP

( δεν ξερω αν ειναι σωστη η μητρικη για συνδεση ηχου )

αν ξερει καποιος αλλος φιλος ας ενημερωσει - αντιπροτεινει μια αλλη ..

ευχαριστω

Δημοσ.

ξεχασα να πω οτι εχω σκληρο ,κατα τα αλλα για ακριβως τα ιδια πραγματα υπολογιζω κ εγω . με τα torrent ομως τι παιζει με τα media player ?

Δημοσ.

ξεχασα να πω οτι εχω σκληρο ,κατα τα αλλα για ακριβως τα ιδια πραγματα υπολογιζω κ εγω . με τα torrent ομως τι παιζει με τα media player ?

Δημοσ.

Συνήθως δεν παίζει.:P

Εχω HTPC και δουλεύει σκυλί 2 χρόνια περίπου με καμιά προσθήκη-αλλαγή αραιά και που. TT Lanbox - Ε5300 @ 3600 - 3GB ram - 8800 GT - Kingston SSD 64 - HDD Samsung F3 1TB.

Κατεβαστήρι, youtube στην τηλεόραση, internet στην τηλεόραση, παιχνίδια PC, lan games με το παιχνιδόπισο στο δωμάτιο, το laptop μου και κανά laptop φίλου στείνονται τρελά 2vs2 - 3vs3, μουσική δισκοθήκη και ταινιοθήκη με XBMC,karaoke με το ultrastar deluxe, emulators, mame γενικά το εχω λιώσει.

Καλό και το WD HD live το οποίο είδα και πολύ μερακλήδικα στημένο σε σπίτι φίλου (με audio-video library και σύνδεση στο internet με bridge), αλλά σε σχέση με ενα decent HTPC δεν πιάνει μία.

Μόνα + στα media player η κατανάλωση το μέγεθος και φυσικά η τιμή.

Επειδή σκέφτεσαι απλά πράγματα σκέψου το πάντως ειδικά αν βρείς κανά μοντελάκι που να κατεβάζει έστω torrent και να παίζει σύνδεση με τα pc του σπιτιού και το internet ώστε να δουλεύει ως media server και να streamarει και το περιεχόμενο που εχεις στα pc του σπιτιού (video - audio και photos).

Δημοσ.
Συνήθως δεν παίζει.:P

Εχω HTPC και δουλεύει σκυλί 2 χρόνια περίπουμε με καμιά προσθήκη αλλαγή αραιά και που. TT Lanbox - Ε5300 @ 3600 - 3GB ram - 8800 GT - Kingston SSD 64 - HDD Samsung F3 1TB.

Κατεβαστήρι, youtube στην τηλεόραση, internet στην τηλεόραση, παιχνίδια PC, lan games με το παιχνιδόπισο στο δωμάτιο, το laptop μου και κανά laptop φίλου στείνονται τρελά 2vs2 - 3vs3, μουσική δισκοθήκη και ταινιοθήκη με XBMC,karaoke με το ultrastar deluxe, emulators, mame γενικά το εχω λιώσει.

Καλό και το WD HD live το οποίο είδα και πολύ μερακλήδικα στημένο σε σπίτι φίλου (με audio-video library και σύνδεση στο internet με bridge), αλλά σε σχέση με ενα decent HTPC δεν πιάνει μία.

Μόνα του + στα media player η κατανάλωση το μέγεθος και φυσικά η τιμή.

Επειδή σκέφτεσαι απλά πράγματα σκέψου το πάντως ειδικά αν βρείς κανά μοντελάκι που να κατεβάζει έστω torrent και να παίζει σύνδεση με τα pc του σπιτιού και το internet ώστε να δουλεύει ως media server και να streamarει και το περιεχόμενο που εχεις στα pc του σπιτιού (video - audio και photos).

Την συνθεση μου πως την βλεπεις?

ωραιο το συστηματακι σου με ssd και ενα Τerra .. μονο το κουτι ειναι ακριβουτσικο ... για μενα ... οπως ειπα κι εγω θελω να κανω ενα μικρο οπως αυτο που βγαινει πανω .. δυστυχως τα κουτια ειναι πολυ ακριβα ... γι αυτο εβαλα ενα απλο και καλο για τα χρηματα του και αυτα της τσεπης ....

μπορεις να μας πεις αν εχει εξτρα καρτα ηχου η χρησιμοποιεις αυην της μητρικης (ποια μητρικη εχεις)

Ευχαριστω

Δημοσ.

http://www.asrock.com/nettop/overview.asp?Model=ION%20330HT-BD

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1911&maincat_no=729

http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=83

Ζυγισμένα συστηματάκια τα οποία περιμένω απλά την τσέπη μου να γεμίσει

για να διαλέξω τελικά ποιό από όλα θα τσιμπήσω.

Μπορεί να μην παίζουν hi-end games σε full resolution, αλλά όλα τα υπόλοιπα

τα κάνουν με αξιοπρέπεια.

Αν πας σε τέτοια λύση, διάλεξε σύστημα με Atom 330, ή περίμενε να βγουν με

τον Atom 510 (η Zotac ετοίμαζε κάτι πρόσφατα).

Δημοσ.
http://www.asrock.com/nettop/overview.asp?Model=ION%20330HT-BD

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1911&maincat_no=729

http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=83

Ζυγισμένα συστηματάκια τα οποία περιμένω απλά την τσέπη μου να γεμίσει

για να διαλέξω τελικά ποιό από όλα θα τσιμπήσω.

Μπορεί να μην παίζουν hi-end games σε full resolution, αλλά όλα τα υπόλοιπα

τα κάνουν με αξιοπρέπεια.

Αν πας σε τέτοια λύση, διάλεξε σύστημα με Atom 330, ή περίμενε να βγουν με

τον Atom 510 (η Zotac ετοίμαζε κάτι πρόσφατα).

ASROCK ION 330HT-BD BLACK

470 euro ??? χαχαχα ευχαριστω αλλα με 300 κανω το ιδιο και καλυτερο (αν βαλω και μια High end καρτα γραφικων ) παω στα 450 ... σε ενα συστηματακι οπως ελεγε ο φιλος πιο πανω για ολα ... και ανετα ... παιχνιδια,ιντερνετ, μουσικη ,ταινιες ..

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω παίξει με αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522822 (όταν το είχε σε στοκ ήταν γύρω στα 200€) και εγκατεστημένο ubuntu με xbmx πάνω ( + torrent + web server + ftp server +++). Θέλει λίγο χειροτεχνία βέβαια, αλλά μόνο για κατεβαστήρι και προβολή ταινιών (και για pc που είναι always on) μου κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

ΥΓ: Εγώ αρκούμαι σε νορμάλ ανάλυσης ταινίες, μόλις αρχίζει και βαραίνει το πράγμα το βλέπω και κολλάει...

Δημοσ.
Την συνθεση μου πως την βλεπεις?

ωραιο το συστηματακι σου με ssd και ενα Τerra .. μονο το κουτι ειναι ακριβουτσικο ... για μενα ... οπως ειπα κι εγω θελω να κανω ενα μικρο οπως αυτο που βγαινει πανω .. δυστυχως τα κουτια ειναι πολυ ακριβα ... γι αυτο εβαλα ενα απλο και καλο για τα χρηματα του και αυτα της τσεπης ....

μπορεις να μας πεις αν εχει εξτρα καρτα ηχου η χρησιμοποιεις αυην της μητρικης (ποια μητρικη εχεις)

Ευχαριστω

Κάτι σαν αυτό εδω φτιάξε με καινούργια αλλά φτηνά component και vga - mobo που κανονικά στοιχίζουν ακριβά πάρε απο στοκ οπως αυτά που εχω στο SS.

http://www.flickr.com/photos/16850012@N05/4911471759/

Σε μητρική κινήσου στο χώρο των m-atx ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανά HTPC case που είναι πιο εμφανίσημα.

Τα lga 775 mobo τα δίνουν 10-30 ευρό και στήνεις μια χαρά μηχανάκια για το σαλόνι.

Τις 8800GT τις δίνουν 20 ευρό την στιγμή που την NV GTS 250 που είναι περίπου ίδια κλάση, καινούργια την εχουν 100+...

Για κουτί διάλεξε κάτι ευχάριστο στο μάτι μη ξεχνάς ότι θα μπεί σε σαλόνι ή βάλε ενα παλιό κουτί και κρύψτο πίσω απο την τηλεόραση να μη φαίνεται για αρχή και μετά βλέπεις.

Τα Ion-Atom ετοιματζίδικα στυλ asrock δε μου αρέσουν γιατί δεν αναβαθμίζονται, δεν εχουν γκάζι οπότε παιχνίδια γιόκ και δεν είναι και όσο φτηνά θα έπρεπε...

Μητρική εχω μια asrock conroe 1333 D667 αλλά δεν την προτείνω αφού για να κάνω σοβαρό overclock σε cpu και μνήμες ήθελε vdim mod, fsb bsel mod στην cpu απο 200 στα 266, και pin voltage mod στην cpu για να αλλάξεις το default vcore...ΧΨΑ κοινός

Η asus 775 m-atx που εχω στο Screenshot κάνει τα περισσότερα απ' αυτά απευθείας απο το bios ώστε να μην παιδεύεσαι άδικα και κάνει ενα δεκάρικο!!!

Μπορείς να πας και σε AMD αμα θες και αν βρείς m-atx AM3 σε καλά λεφτά στο στοκ.

Θα εχεις και περισσότερες επιλογές για αναβάθμιση της cpu μελλοντικά.

Απλά με μια γρήγορη ματιά δεν είδα κάτι καλό σε τόσο λίγα λεφτά.

Δημοσ.
Κάτι σαν αυτό εδω φτιάξε με καινούργια αλλά φτηνά component και vga - mobo που κανονικά στοιχίζουν ακριβά πάρε απο στοκ οπως αυτά που εχω στο SS.

http://www.flickr.com/photos/16850012@N05/4911471759/

Σε μητρική κινήσου στο χώρο των m-atx ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανά HTPC case που είναι πιο εμφανίσημα.

Τα lga 775 mobo τα δίνουν 10-30 ευρό και στήνεις μια χαρά μηχανάκια για το σαλόνι.

Τις 8800GT τις δίνουν 20 ευρό την στιγμή που την NV GTS 250 που είναι περίπου ίδια κλάση, καινούργια την εχουν 100+...

Για κουτί διάλεξε κάτι ευχάριστο στο μάτι μη ξεχνάς ότι θα μπεί σε σαλόνι ή βάλε ενα παλιό κουτί και κρύψτο πίσω απο την τηλεόραση να μη φαίνεται για αρχή και μετά βλέπεις.

Τα Ion-Atom ετοιματζίδικα στυλ asrock δε μου αρέσουν γιατί δεν αναβαθμίζονται, δεν εχουν γκάζι οπότε παιχνίδια γιόκ και δεν είναι και όσο φτηνά θα έπρεπε...

Μητρική εχω μια asrock conroe 1333 D667 αλλά δεν την προτείνω αφού για να κάνω σοβαρό overclock σε cpu και μνήμες ήθελε vdim mod, fsb bsel mod στην cpu απο 200 στα 266, και pin voltage mod στην cpu για να αλλάξεις το default vcore...ΧΨΑ κοινός

Η asus 775 m-atx που εχω στο Screenshot κάνει τα περισσότερα απ' αυτά απευθείας απο το bios ώστε να μην παιδεύεσαι άδικα και κάνει ενα δεκάρικο!!!

Μπορείς να πας και σε AMD αμα θες και αν βρείς m-atx AM3 σε καλά λεφτά στο στοκ.

Θα εχεις και περισσότερες επιλογές για αναβάθμιση της cpu μελλοντικά.

Απλά με μια γρήγορη ματιά δεν είδα κάτι καλό σε τόσο λίγα λεφτά.

Για τον λόγο της αναβάθμισης κλείνω σε pc παρα σε media player ή ion συστηματα ... ;) ωραια η προταση σου ... ευχαριστω

ειμαι απο Θεσ/νικη ομως ... κι αυτα ειναι στο στοκ house του πλαισιου εε ? κριμα ... αν ειχε εδω θα ακολουθουσα τη συμβουλη σου ..

Δημοσ.
Συνήθως δεν παίζει.:PΕχω HTPC και δουλεύει σκυλί 2 χρόνια περίπου με καμιά προσθήκη-αλλαγή αραιά και που. TT Lanbox - Ε5300 @ 3600 - 3GB ram - 8800 GT - Kingston SSD 64 - HDD Samsung F3 1TB.

Αυτο το βασιζεις που ακριβως ? Η πληθωρα των Media Player στην αγορα υποστηριζουν Bit Torrent...Ισως να μην πιασεις τις ιδιες ταχυτητες αλλα μεχρι το δεν παιζει απεχει πολυ.

Δημοσ.
Συνήθως δεν παίζει.:PΕχω HTPC και δουλεύει σκυλί 2 χρόνια περίπου με καμιά προσθήκη-αλλαγή αραιά και που. TT Lanbox - Ε5300 @ 3600 - 3GB ram - 8800 GT - Kingston SSD 64 - HDD Samsung F3 1TB.

Αυτο το βασιζεις που ακριβως ? Η πληθωρα των Media Player στην αγορα υποστηριζουν Bit Torrent...Ισως να μην πιασεις τις ιδιες ταχυτητες αλλα μεχρι το δεν παιζει απεχει πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...