kazak-hool Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 θελω να φτιαξω μια φοτογραφια και να την βαλω σε κορνιζα. ελεγα να παω να αγορασω αλλα απο που ? εχετε καποια αλλη ιδεα??? θελω να ακουσω διαφορες αποψεις . ευχαριστω . το εργο μου (piece of art ) θα ειναι περιπου 30*40 σμ
kazak-hool Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 θελω να φτιαξω μια φοτογραφια και να την βαλω σε κορνιζα. ελεγα να παω να αγορασω αλλα απο που ? εχετε καποια αλλη ιδεα??? θελω να ακουσω διαφορες αποψεις . ευχαριστω . το εργο μου (piece of art ) θα ειναι περιπου 30*40 σμ
slygeo87 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εγώ μικρός είχα φτιάξει μια κορνίζα που είχα δει στο Art Attack. Εκοψα χαρτονάκι και κόλλησα πάνω μακαρονάκια σε σχήμα πεταλούδας. Τα έβαψα μετά με τέμπερα και έβαλα την αφεντομουτσουνάρα μου. Υποθέτω σε ενδιαφέρει κάτι πιο σοβαρό. ΧΑ!
slygeo87 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εγώ μικρός είχα φτιάξει μια κορνίζα που είχα δει στο Art Attack. Εκοψα χαρτονάκι και κόλλησα πάνω μακαρονάκια σε σχήμα πεταλούδας. Τα έβαψα μετά με τέμπερα και έβαλα την αφεντομουτσουνάρα μου. Υποθέτω σε ενδιαφέρει κάτι πιο σοβαρό. ΧΑ!
cb_papi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μπορείς να πας το έργο σου σε κορνιζάδικο/κατάστημα με πίνακες - είδη τέχνης, να διαλέξεις το πλαίσιο που σου αρέσει και θα στο φτιάξουν αυτοί.
cb_papi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μπορείς να πας το έργο σου σε κορνιζάδικο/κατάστημα με πίνακες - είδη τέχνης, να διαλέξεις το πλαίσιο που σου αρέσει και θα στο φτιάξουν αυτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.