cygamer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Για σας παιδια. Ειμαι φοιτητης στη θεσσαλονικη και ψαχνω για ενα φθηνο αυτοκινητακι που θα αντεξει 3 χρονακια (Μετα θα πουληθει οσο οσο). Χρηση για κινηση κυριως εντος πολεως, αντε και καμια δυο εξορμησεις καθε μηνα.Διαθετω μεχρι 2500ευρω (οχι παραπανω). Αν εχετε να προτεινετε κατι σ αυτα τα χρηματα θα βοηθουσε παρα πολυ. Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cygamer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Για σας παιδια. Ειμαι φοιτητης στη θεσσαλονικη και ψαχνω για ενα φθηνο αυτοκινητακι που θα αντεξει 3 χρονακια (Μετα θα πουληθει οσο οσο). Χρηση για κινηση κυριως εντος πολεως, αντε και καμια δυο εξορμησεις καθε μηνα.Διαθετω μεχρι 2500ευρω (οχι παραπανω). Αν εχετε να προτεινετε κατι σ αυτα τα χρηματα θα βοηθουσε παρα πολυ. Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Nissan Micra του 2000 και εισαι αρχηγος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Nissan Micra του 2000 και εισαι αρχηγος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Nissan Micra του 2000 και εισαι αρχηγος! χα! αυτο ακριβως εχω κι εγω και ειμαι πληρως ευχαριστημενος παντως προτιμησε το 1.3 γιατι εχει τεραστια διαφορα στη δυναμη το 1.0 δε παει βημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Nissan Micra του 2000 και εισαι αρχηγος! χα! αυτο ακριβως εχω κι εγω και ειμαι πληρως ευχαριστημενος παντως προτιμησε το 1.3 γιατι εχει τεραστια διαφορα στη δυναμη το 1.0 δε παει βημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Eχει το Nissan Micra 1.3 του 2000 2.5εκ ευρω? Τεσπα αφου μιλαμε για αμαξι που θα το πουλησει σε 3 χρονια, και για χρηση πολης νομιζω οτι τα αλογα δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια και τα κυβικα πρεπει να λιγα, δηλαδη απο 1000 εως 1300 max. Τα αλογα οι ροπες κλπ δεν νομιζουν να τον ενδιαφερουν ιδιαιτερα για μια τετοια αγορα. Το σημαντικο ειναι για αυτα τα 3χρονια να του φαει τα λιγοτερα δυνατα λεφτα, και μετα θα το στειλει στο καλο. Αρα, απο εμενα ας παρει ενα αμαξι που εχει αραιη τακτικη συντηρηση, χαμηλα τελη κυκλοφοριας και ασφαλεια, φθηνα ανταλλακτικα και χαμηλη καταναλωση. Συγκεκριμενα μοντελα που εχουν σχετικα φθηνη συντηρηση και γενικα πληρουν τις παραπανω προυποθεσεις: fiesta/ibiza/getz/colt/fabia Μιλαμε φυσικα για μοντελα 10ετιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Eχει το Nissan Micra 1.3 του 2000 2.5εκ ευρω? Τεσπα αφου μιλαμε για αμαξι που θα το πουλησει σε 3 χρονια, και για χρηση πολης νομιζω οτι τα αλογα δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια και τα κυβικα πρεπει να λιγα, δηλαδη απο 1000 εως 1300 max. Τα αλογα οι ροπες κλπ δεν νομιζουν να τον ενδιαφερουν ιδιαιτερα για μια τετοια αγορα. Το σημαντικο ειναι για αυτα τα 3χρονια να του φαει τα λιγοτερα δυνατα λεφτα, και μετα θα το στειλει στο καλο. Αρα, απο εμενα ας παρει ενα αμαξι που εχει αραιη τακτικη συντηρηση, χαμηλα τελη κυκλοφοριας και ασφαλεια, φθηνα ανταλλακτικα και χαμηλη καταναλωση. Συγκεκριμενα μοντελα που εχουν σχετικα φθηνη συντηρηση και γενικα πληρουν τις παραπανω προυποθεσεις: fiesta/ibiza/getz/colt/fabia Μιλαμε φυσικα για μοντελα 10ετιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εγω θα σου πρότεινα τα 106-saxo 1.1cc. Το 106 είχα και εγω σαν φοιτητής και με πήγαινε παντού, ολη την μακεδονία γύρισα,απο συντήρηση ζητούσε ελάχιστα και τα ανταλακτικά του ήταν παμφθηνα.Και αν και 1.1 πήγαινε πολυ καλα στο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εγω θα σου πρότεινα τα 106-saxo 1.1cc. Το 106 είχα και εγω σαν φοιτητής και με πήγαινε παντού, ολη την μακεδονία γύρισα,απο συντήρηση ζητούσε ελάχιστα και τα ανταλακτικά του ήταν παμφθηνα.Και αν και 1.1 πήγαινε πολυ καλα στο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/534640/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/869907/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/870253/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Χτύπα κανένα Hyundai Atos αν βρείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Χτύπα κανένα Hyundai Atos αν βρείς. χειροτερο αμαξι, απο αποψη αισθητικης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Προσωπικα απο μικρα το wagonR+ που εχω με εχει βολεψει αφανταστα. Και απο θεμα καταναλωσης, και χωρων, τα παντα ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εγώ βάζω +1 σε saxo και 106... Ωραία αυτοκινητάκια, "παιχνιδιάρικα" στην οδήγηση... Τώρα κάτι Atos, micra κτλπ... Πολύ γκομενίστικα τα βλέπω ρε παιδιά... Προσωπικά δεν θα τα έπαιρνα για κανένα λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.