stelios_kom Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 καλησπέρα παιδία!!! εχω ένα μικρό θέμα που θέλω άμα μπορείτε να μ τ διευκρινισετε.. λοιπόν έχω ένα netbook που έχει πάνω win 7 starter υπάρχει κανένας τρόπος για να αλλάξω φόντο??? με μια γρήγορη ματιά π έριξα δν βρήκα κάτι..
stelios_kom Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 καλησπέρα παιδία!!! εχω ένα μικρό θέμα που θέλω άμα μπορείτε να μ τ διευκρινισετε.. λοιπόν έχω ένα netbook που έχει πάνω win 7 starter υπάρχει κανένας τρόπος για να αλλάξω φόντο??? με μια γρήγορη ματιά π έριξα δν βρήκα κάτι..
antonl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δεν υπάρχει εγγενώς τέτοια δυνατότητα στα starter. Ψάξε λίγο και θα βρεις μικρά προγράμματα που κάνουν τη δουλειά που θες (δε θυμάμαι ποιο χρησιμοποιώ).
antonl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δεν υπάρχει εγγενώς τέτοια δυνατότητα στα starter. Ψάξε λίγο και θα βρεις μικρά προγράμματα που κάνουν τη δουλειά που θες (δε θυμάμαι ποιο χρησιμοποιώ).
stelios_kom Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 thanks @antonl για τν άμεση απάντηση σ!! μεγάλη βλακεία τς microsoft πάντως...
stelios_kom Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 thanks @antonl για τν άμεση απάντηση σ!! μεγάλη βλακεία τς microsoft πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.