Προς το περιεχόμενο

Πανεπιστήμιο για μαθηματικά στις ΗΠΑ

Mcknizia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι ακριβώς κάνεις όταν κάνεις διδακτορικό? Κάτι έχω ακούσει ότι φτιάχνεις μια εργασία

που πρέπει να είναι πρωτότυπη και μετά την εξετάζουν και αν τηρείς κάποια κριτήρια σε περνάνε. Ακολουθείς κάποια μαθήματα ή κάνεις έρευνα?

Δημοσ.

Και τι ακριβώς κάνεις όταν κάνεις διδακτορικό? Κάτι έχω ακούσει ότι φτιάχνεις μια εργασία

που πρέπει να είναι πρωτότυπη και μετά την εξετάζουν και αν τηρείς κάποια κριτήρια σε περνάνε. Ακολουθείς κάποια μαθήματα ή κάνεις έρευνα?

Δημοσ.

Διδάσκεις και κάνεις έρευνα. Δεν είχατε στη σχολή σας υποψήφιους διδάκτορες?

Δημοσ.

Διδάσκεις και κάνεις έρευνα. Δεν είχατε στη σχολή σας υποψήφιους διδάκτορες?

Δημοσ.
Αχα!! Δεν ξέρω..... πληρώνεσαι πάντως, έτσι?

Ναι, αλλά απ'ότι έχω ακούσει δεν παίρνουν πολλά. (Ουσιαστικά δε νομίζω να θεωρείτα καν μισθός, αλλά πόροι για την έρευνα και οικονομική ενίσχυση(υποτροφία) για τους ίδιους)

Δημοσ.
Αχα!! Δεν ξέρω..... πληρώνεσαι πάντως, έτσι?

Ναι, αλλά απ'ότι έχω ακούσει δεν παίρνουν πολλά. (Ουσιαστικά δε νομίζω να θεωρείτα καν μισθός, αλλά πόροι για την έρευνα και οικονομική ενίσχυση(υποτροφία) για τους ίδιους)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...