Προς το περιεχόμενο

PC για γραφειο 550Ε

gallaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, ψάχνω να κάνω μία σύνθεση για γραφείο ενα πισι. ΑΠο εφαρμογές office, ie, καμια ταινία, και το πιό βαρύ sims :P

σκεφτομαι amd και κατέλημα σε αυτό

CPU: AMD PHENOM II X2 555 3.2GHZ DUAL CORE BLACK EDITION ΒΟΧ : 97E

Mobo: MSI 760GM-E51 : 94,9E

Ram: KINGSTON KVR1333D3N9K2/2G : 55E

HD: Samsung Spinpoint F3 : 63,53E

PSU: CORSAIR CMPSU-450VX 450W : 69E

CD: Sony Optiarc : 18,89E

Case: FC-PE08A PURE SERIES BLACK : 17,9E

Monitor: FUJITSU L20T-2 20'' LED : 129E

Ηχεια: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501676]LOGITECH 980[/url]: 14,38E

Πληκτρολόγιο/Ποντίκι MICROSOFT : 17,9E

Σύνολο: 547,5Ε

Για την οθόνη δεν είμαι σίγουρος μονο... Ακούω παρατηρήσεις....

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γειά σας, ψάχνω να κάνω μία σύνθεση για γραφείο ενα πισι. ΑΠο εφαρμογές office, ie, καμια ταινία, και το πιό βαρύ sims :P

σκεφτομαι amd και κατέλημα σε αυτό

CPU: AMD PHENOM II X2 555 3.2GHZ DUAL CORE BLACK EDITION ΒΟΧ : 97E

Mobo: MSI 760GM-E51 : 94,9E

Ram: KINGSTON KVR1333D3N9K2/2G : 55E

HD: Samsung Spinpoint F3 : 63,53E

PSU: CORSAIR CMPSU-450VX 450W : 69E

CD: Sony Optiarc : 18,89E

Case: FC-PE08A PURE SERIES BLACK : 17,9E

Monitor: FUJITSU L20T-2 20'' LED : 129E

Ηχεια: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501676]LOGITECH 980[/url]: 14,38E

Πληκτρολόγιο/Ποντίκι MICROSOFT : 17,9E

Σύνολο: 547,5Ε

Για την οθόνη δεν είμαι σίγουρος μονο... Ακούω παρατηρήσεις....

Δημοσ.
δες αυτήν την οθόνη dell 20''

Την πήρα την συγκεκριμένη πριν 10 μέρες για το γραφείο κι εγώ από MSystems στα 125 ευρώ τελική με αντικαταβολή και μου την στείλανε την επόμενη μέρα.

Για τα λεφτά της και για την χρήση που προορίζεται είναι από τις καλύτερες προτάσεις.

Δημοσ.
δες αυτήν την οθόνη dell 20''

Την πήρα την συγκεκριμένη πριν 10 μέρες για το γραφείο κι εγώ από MSystems στα 125 ευρώ τελική με αντικαταβολή και μου την στείλανε την επόμενη μέρα.

Για τα λεφτά της και για την χρήση που προορίζεται είναι από τις καλύτερες προτάσεις.

Δημοσ.
Αυτή που έβαλα εγώ που είνια και led καλύτερη δεν είναι?

Το ότι είναι led δεν σημαίνει και καλύτερη απαραίτητα. Έχει καλύτερες γωνίες θέασης απ'οτι φένεται αλλά περιορισμένη συνδεσιμότητα, μόνο αναλογική (vga).

Για Fujitsu από την εμπειρία μου σε κάποια laptops που πέρασαν από τα χέρια μου και μου άφησαν ψυχολογικά...μόνο κλιματιστικό θα αγόραζα, και σίγουρα όχι οθόνη αν είχα την δυνατότητα για κάποια άλλη. Προσωπική άποψη βέβαια :-)

Δημοσ.
Αυτή που έβαλα εγώ που είνια και led καλύτερη δεν είναι?

Το ότι είναι led δεν σημαίνει και καλύτερη απαραίτητα. Έχει καλύτερες γωνίες θέασης απ'οτι φένεται αλλά περιορισμένη συνδεσιμότητα, μόνο αναλογική (vga).

Για Fujitsu από την εμπειρία μου σε κάποια laptops που πέρασαν από τα χέρια μου και μου άφησαν ψυχολογικά...μόνο κλιματιστικό θα αγόραζα, και σίγουρα όχι οθόνη αν είχα την δυνατότητα για κάποια άλλη. Προσωπική άποψη βέβαια :-)

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ, δεν ξερω κιολας γι αυτό ρωτάω εδώ. Έχεις κα΄ποια να μου προτήνεισ στα λεφτά εκει γύρο?

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ, δεν ξερω κιολας γι αυτό ρωτάω εδώ. Έχεις κα΄ποια να μου προτήνεισ στα λεφτά εκει γύρο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...