Rabican Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Καλησπερα. πηρα χτες στο γραφειο εναν 320αρη WD και προσπαθησα να στησω ενα PC. εκανα διαφορες καγκουριες (2 φορες δεν επαιζε το ετοιμο ghost που ειχα και μου πεταγε μπλε οθονη) μετα κατι επαιξε με τα windows την ωρα που εκανα το format.. τεσπα, το θεμα ειναι πως βλεπω μεσα στο δισκο οταν μπουταρω απο το CD των windows (2000 Pro GR), 2 unallocated spaces. θα ηθελα να βλεπω ενα μονο. γινεται κατι τετοιο.το συνολο των 2 κομματιων ισουται με το συνολο του δισκου. πως μπορω ομως να τον φερω σε εργοστασιακη κατασταση παλι;
Rabican Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Καλησπερα. πηρα χτες στο γραφειο εναν 320αρη WD και προσπαθησα να στησω ενα PC. εκανα διαφορες καγκουριες (2 φορες δεν επαιζε το ετοιμο ghost που ειχα και μου πεταγε μπλε οθονη) μετα κατι επαιξε με τα windows την ωρα που εκανα το format.. τεσπα, το θεμα ειναι πως βλεπω μεσα στο δισκο οταν μπουταρω απο το CD των windows (2000 Pro GR), 2 unallocated spaces. θα ηθελα να βλεπω ενα μονο. γινεται κατι τετοιο.το συνολο των 2 κομματιων ισουται με το συνολο του δισκου. πως μπορω ομως να τον φερω σε εργοστασιακη κατασταση παλι;
RcManiac Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 οταν σου διχνει σε ποιο δισκο θες να τα εγκαταστησης και σου διξει τον δισκο σε 2 partition , διαγραφεις και τα 2 και σου βγαζει ενα που ισουτε με το συνολο του δισκου .
RcManiac Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 οταν σου διχνει σε ποιο δισκο θες να τα εγκαταστησης και σου διξει τον δισκο σε 2 partition , διαγραφεις και τα 2 και σου βγαζει ενα που ισουτε με το συνολο του δισκου .
Rabican Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 αυτο ειναι το προβλημα. δε μου δειχνει 2 partitions. μου δειχνει 2 unallocated spaces! μπορω να τα ενωσω αυτα...;
Rabican Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 αυτο ειναι το προβλημα. δε μου δειχνει 2 partitions. μου δειχνει 2 unallocated spaces! μπορω να τα ενωσω αυτα...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.