Προς το περιεχόμενο

xbox 1 games on xbox 360

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορω να κατεβασω κοπιες games του xbox 1 για να τα παιξω στο χbox 360?

αν ναι με ποιο προγραμμα κ πειτε λιγο διαδιακασια(λογικα τα καιω σε απλα dvd+) κατεβαζω games για το 360 τα γραφω με imageburn.

Δημοσ.

μπορω να κατεβασω κοπιες games του xbox 1 για να τα παιξω στο χbox 360?

αν ναι με ποιο προγραμμα κ πειτε λιγο διαδιακασια(λογικα τα καιω σε απλα dvd+) κατεβαζω games για το 360 τα γραφω με imageburn.

Δημοσ.

Πρεπει να τα κανεις μετατροπη απο ΧΒΟΧ σε ΧΒΟΧ360.

Και παλι δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια αν τα κανεις μετατροπη, ειναι συγκεκριμενα. (Υποψην οτι οταν τα κανεις μετατροπη θα τα γραψεις σε Double Layer DVD+R και πρεπει να θεσεις σωστο layer break διαφορετικα δεν θα παιξει)

Δημοσ.

Πρεπει να τα κανεις μετατροπη απο ΧΒΟΧ σε ΧΒΟΧ360.

Και παλι δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια αν τα κανεις μετατροπη, ειναι συγκεκριμενα. (Υποψην οτι οταν τα κανεις μετατροπη θα τα γραψεις σε Double Layer DVD+R και πρεπει να θεσεις σωστο layer break διαφορετικα δεν θα παιξει)

Δημοσ.
να κατεβασεις τα παιχνιδια νομιμα? η να κατεβασεις απο το pc και μετα στο xbox360

Μαλλον το 2ο...Υπαρχουν καπου για να κατεβουν νομιμα?:-D

Προσωπικα το δοκιμασα αλλα δεν μπορεσα να παιξω κανενα παιχνιδι (πχ Halo 2) τωρα αν γινεται μακαρι καποιος να μας το εξηγησει πιο αναλυτικα...

Δημοσ.
να κατεβασεις τα παιχνιδια νομιμα? η να κατεβασεις απο το pc και μετα στο xbox360

Μαλλον το 2ο...Υπαρχουν καπου για να κατεβουν νομιμα?:-D

Προσωπικα το δοκιμασα αλλα δεν μπορεσα να παιξω κανενα παιχνιδι (πχ Halo 2) τωρα αν γινεται μακαρι καποιος να μας το εξηγησει πιο αναλυτικα...

Δημοσ.

Εγω βρηκα ετοιμο το Black, το εγραψα σε δισκακι και επαιξε κανονικα (επρεπε να κατεβασει απο το νετ το playback support για ΧΒΟΧ1 παιχνιδια).

Δημοσ.

Εγω βρηκα ετοιμο το Black, το εγραψα σε δισκακι και επαιξε κανονικα (επρεπε να κατεβασει απο το νετ το playback support για ΧΒΟΧ1 παιχνιδια).

Δημοσ.

δωσε το Link τα αυθεντικα τα παιζει ολα μλκς λενε για compative.

βαζεις προγραματακι μεσο cd κ gg.

Ποιο αλανι θα μου θυμησει το site Που βλεπουμε το ban για το xbox live?

θα το βρω εγω για τα games κ θα βαλω αναλυτικο οδηγο

Δημοσ.

δωσε το Link τα αυθεντικα τα παιζει ολα μλκς λενε για compative.

βαζεις προγραματακι μεσο cd κ gg.

Ποιο αλανι θα μου θυμησει το site Που βλεπουμε το ban για το xbox live?

θα το βρω εγω για τα games κ θα βαλω αναλυτικο οδηγο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...