Νικαετός Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Η γνωστή σε όλους μας εταιρεία MSI μας παρουσιάζει μια νέα μητρική η οποία αποτελεί μια νέα έκδοση της 870A Fuzion η οποία είχε παρουσιαστεί λιγότερο από δυο μήνες πρίν. Ό λόγος για την 870A Fuzion Power Edition η οποία κάνει χρήση των AMD 770 και SB850 chips Όσον αφορά την νέα μας μητρική είναι συμβατή με ΑΜ3 επεξεργαστές διαθέτει τέσσερα slots για DDR3 μνήμες, δύο PCI-Express x16 slots για το CrossFireX, SLI ή AMD+Nvidia γραφικά έξη SATA των 6.0 Gbps , Gigabit Ethernet, μια USB 3.0 είσοδο στην πίσω πλευρά( η άλλη είναι πάνω στην μητρική) και έναν FireWire connector. Η νέα μητρική περιλαμβάνει επίσης Power, Reset και Clear CMOS κουμπιά ενώ η τιμή της υπολογίζετε στα €148. Πηγή:tcmagazine.com
Νικαετός Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Η γνωστή σε όλους μας εταιρεία MSI μας παρουσιάζει μια νέα μητρική η οποία αποτελεί μια νέα έκδοση της 870A Fuzion η οποία είχε παρουσιαστεί λιγότερο από δυο μήνες πρίν. Ό λόγος για την 870A Fuzion Power Edition η οποία κάνει χρήση των AMD 770 και SB850 chips Όσον αφορά την νέα μας μητρική είναι συμβατή με ΑΜ3 επεξεργαστές διαθέτει τέσσερα slots για DDR3 μνήμες, δύο PCI-Express x16 slots για το CrossFireX, SLI ή AMD+Nvidia γραφικά έξη SATA των 6.0 Gbps , Gigabit Ethernet, μια USB 3.0 είσοδο στην πίσω πλευρά( η άλλη είναι πάνω στην μητρική) και έναν FireWire connector. Η νέα μητρική περιλαμβάνει επίσης Power, Reset και Clear CMOS κουμπιά ενώ η τιμή της υπολογίζετε στα €148. Πηγή:tcmagazine.com
NoDsl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 ας το σβήσει κάποιος... EDIT: ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΣ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ktnxbye
NoDsl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 ας το σβήσει κάποιος... EDIT: ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΣ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ktnxbye
Nik.K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Γιατι ? Παλι Copy-Paste απο το Thelab και αυτο ?
Nik.K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Γιατι ? Παλι Copy-Paste απο το Thelab και αυτο ?
NoDsl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Το πόστ μου ρε μάστορα. Έλεος. Τελικά είστε πολύ μητέρες τερέζες στο cpusers έτσι;
NoDsl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Το πόστ μου ρε μάστορα. Έλεος. Τελικά είστε πολύ μητέρες τερέζες στο cpusers έτσι;
Nik.K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Χαχαχαχαχα, δεν εχω καμια σχεση με το CPUsers μαστορα οπως λες......Ουτε και θελω βασικα να εχω γενικα σχεση με κανεναν. Απλα τελευταια φορα που μιλησες την ειπες σε καποιον για το Copy-Paste απο το The Lab και οπως ειπες ας το σβησει καποιος ετσι φανηκε δεν νομιζεις ?
Nik.K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Χαχαχαχαχα, δεν εχω καμια σχεση με το CPUsers μαστορα οπως λες......Ουτε και θελω βασικα να εχω γενικα σχεση με κανεναν. Απλα τελευταια φορα που μιλησες την ειπες σε καποιον για το Copy-Paste απο το The Lab και οπως ειπες ας το σβησει καποιος ετσι φανηκε δεν νομιζεις ?
NoDsl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δεν έχεις άδικο στο πως φάνηκε αλλά αν οι mods έβλεπαν το ιστορικό του ποστ πήγα να γράψω κάτι που δεν ίσχυε σχετικά με τη μητρική οπότε θα παίρνανε γραμμή από εκεί τι εννοούσα. Και δυστυχώς μόλις ανακάλυψα ότι δεν έχουν delete button τα ποστ εδώ.
NoDsl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δεν έχεις άδικο στο πως φάνηκε αλλά αν οι mods έβλεπαν το ιστορικό του ποστ πήγα να γράψω κάτι που δεν ίσχυε σχετικά με τη μητρική οπότε θα παίρνανε γραμμή από εκεί τι εννοούσα. Και δυστυχώς μόλις ανακάλυψα ότι δεν έχουν delete button τα ποστ εδώ.
potamos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Η γνωστή σε όλους μας εταιρεία MSI μας παρουσιάζει μια νέα μητρική η οποία αποτελεί μια νέα έκδοση της 870A Fuzion η οποία είχε παρουσιαστεί λιγότερο από δυο μήνες πρίν. Ό λόγος για την 870A Fuzion Power Edition η οποία κάνει χρήση των AMD 770 και SB850 chips Κάνει τη χρήση των AMD® 870+SB850 Δείτε τα specs: 870A Fuzion 870A Fuzion Power Edition Ξέρει όμως κανείς να μου πει στο είναι η 870A Fuzion Power Edition;;;;;;;;; 8 μήνες περιμένουμε... Με τα πόδια έρχεται;!;;... Έχω φάει σκάλωμα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.