Προς το περιεχόμενο

eshop newsletter 20/8/10

GeorgT.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σας κανω μια ερωτηση, σε περιπτωση που σπαει ο διαολος το ποδι και μας τα φερουν αυριο. Στη συσκευασια υπαρχουν καλωδια για να συνδεθει το πανελ των ακουστικων με τον υπολογιστη ή πρεπει να παρω extra?

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά δεν θα πεθάνουμε χωρίς τα ακουστικά...ας κάνουν και ένα μήνα...

Από τη στιγμή που τα έχουμε παραγγείλει με 13€ τι σκάτε? Σε αυτή την τιμή

μόνο κινέζικα βρίσκεις και μάπες όπως είπε κ κάποιος άλλος....

Εγώ έχω πάρει και τα 2.1 της easytouch που είχε πάλι προσφορά και είναι

μια χαρά ηχεία, τρίζουν τα παράθυρα με το μπάσο.

Δημοσ.

Παντως αν δεν μας τα φερουν εγω θα πεθανω ... το αναμενεται νεα παραλαβη εφυγε και το προιον ειναι διαθεσιμο...εχουμε κολλησει στην συγκεντρωση προιοντων για να δουμε θα αλλαξει στατους η παραγγελια???

Δημοσ.

Παρελαβα και εγω. Οσον αφορα το μπασο ,οντως στην αρχη που το δοκιμαζεις τριζει το ενα ηχειο,στην περιπτωση μου το δεξι. Κανοντας ομως την αλλαγη στην ποιοτητα του ηχου, δεν υπαρχει προβλημα με το τριξιμο, αλλα παιζει αισθητα πιο χαμηλα το μπασο. Ουτε το μισο απο οτι επαιζε πριν και δεν ξερω πως ανεβαινει παλι η ενταση του. Τι το εχω στο high ,τι το low ειναι το ιδιο. Κατα τα αλλα, μονο και μονο για το βαρος της συσκευασιας που σου δινουν τα 13 εθρω ειναι λιγα.

Δημοσ.
Παρελαβα και εγω. Οσον αφορα το μπασο ,οντως στην αρχη που το δοκιμαζεις τριζει το ενα ηχειο,στην περιπτωση μου το δεξι. Κανοντας ομως την αλλαγη στην ποιοτητα του ηχου, δεν υπαρχει προβλημα με το τριξιμο, αλλα παιζει αισθητα πιο χαμηλα το μπασο. Ουτε το μισο απο οτι επαιζε πριν και δεν ξερω πως ανεβαινει παλι η ενταση του. Τι το εχω στο high ,τι το low ειναι το ιδιο. Κατα τα αλλα, μονο και μονο για το βαρος της συσκευασιας που σου δινουν τα 13 εθρω ειναι λιγα.

Οντως πολυ καλο packaging...

Δημοσ.
όλα καλά τίγρη, έτοιμη η παραγγελία αύριο θα πα να παραλάβω!

περισσότερα αύριο λοιπόν

και εμενα στην τιμολογηση ειναι οποτε λογικα παραλαμβανω και εγω αυριο ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον ....αυριο λεμε τις εντυπωσεις μας!!!

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Σημερα και εγω τα πηρα , αλλα εχω μια απορια.Αυτη τη στιγμη εχω συνδεσει logitech x -540 5.1 στη καρτα ηχου.Για να βαλω τα ακουστικα , θα πρεπει καθε φορα να βγαζω τα καλωδια απο τα ηχεια και να βαζω αυτα απο τα ακουστικα ; Δεν γινεται να τα εχω και τα 2 μαζι συνδεδεμενα , ωστε να αποφευγω το βαζε - βγαζε καθε φορα ; :rolleyes:

Ευχαριστω

Δημοσ.
Καλησπερα σας.Σημερα και εγω τα πηρα , αλλα εχω μια απορια.Αυτη τη στιγμη εχω συνδεσει logitech x -540 5.1 στη καρτα ηχου.Για να βαλω τα ακουστικα , θα πρεπει καθε φορα να βγαζω τα καλωδια απο τα ηχεια και να βαζω αυτα απο τα ακουστικα ; Δεν γινεται να τα εχω και τα 2 μαζι συνδεδεμενα , ωστε να αποφευγω το βαζε - βγαζε καθε φορα ; :rolleyes:

Ευχαριστω

Θα τα βάλεις όλα τα βίσματα από τα ηχεία σου στο output που έχει η συσκευή "ελένχου"(το πραματάκι που συνδέεις και τα ακουστικά-από πίσω)

-----------------------------------------------------------

Εγώ τα έστειλα για service γιατί αντιμετόπισα κάποια προβλήματα αλλά μου λένε ότι είναι οκ. Τι να κάνω; Να τους βάλω να τα δοκιμάσουμε επιτόπου;

Δημοσ.

Λοιπόν εντυπώσεις,

1 - (τα ηχεία φαίνεται να έχουν σημαδάκια (μπας και είναι του othon.gr ???xaxaaaa) αλλά η συσκευασία ήταν κομπλέ, το περτικαλί υφασματάκι δεν το σχολιάζω κάν).

2) Οι οδηγίες είναι για τα πανηγύρια, - πολωνορωσικά - αγγλικά τύπου me Jane you tarzan.

3) Είτε βάλω τα καλώδια επάνω είτε κάτω το αποτέλεσμα είναι ίδιο κι επίσης,

4) Γιατί μπροστά έχει δύο υποδοχές για ακουστικά???Μία δε φτάνει???

5) Η δόνηση που προκαλεί τρίξιμο που λέγατε απενεργοποιείται

6) Epic FAIL, το βύσμα τροφοδοσίας δεν μπαίνει όλο μέσα στην υποδοχή, προεξέχει 2 - 3 χιλιοστά

7) ΑΝ κατάλαβα, μπορώ να συνδέσω στην πλαστικούρα μονάδα ΚΑΙ τα 5.1 creative μου?

Να είναι παράλληλα συνδεδεμένα δηλαδης?Καλό αν γίνεται......

συνεχίζω δοκιμές και επανέρχομαι...

ανάμεικτα τα πράματα ντούντς κι από ποιότητα καμία σκέση με τα ηχεία

Δημοσ.

Εγω εκανα αυτο που ελεγε ο SpirosLouis(thnx btw :D ) και παιζουν και τα 2 μαζι.Αυτο που μου κανει εντπυπωση παντος ειναι οτι ακομα και αν εχω τη μοναδα( τη πλαστικουρα με τα βισματα...) χωρις ρευμα , τα 5.1 ηχεια παιζουν κανονικα.....Πραγμα που σημανει οτι απλως συνδεονται με τις εισοδους με εσωτερικα καλωδια.

πρωτη εντυπωση :

Καλα ειναι μπορω να πω για 12,90....Για 35 με τιποτα.Ο ηχος με χαλαει λιγακι , ισως γιατι ειναι στην onboard καρτα ηχου , αλλα τον βρισκω καλο στη τελικη.Μεχρι στιγμης( πρωτη μερα) δεν μετανοιωνω για την αγορα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...