Προς το περιεχόμενο

eshop newsletter 20/8/10

GeorgT.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω ακομα τα περιμενω, εχει κολλησει στη συγκεντρωση προιοντων..

και σε μενα το ιδιο αναμονη παραλαβης.......μονο μην φαμε ακυρο ...ας περιμενουμε ως τις 10/9 που θα εχουν παραλαβη....

Δημοσ.
Εγω ακομα τα περιμενω, εχει κολλησει στη συγκεντρωση προιοντων..

και σε μενα το ιδιο αναμονη παραλαβης.......μονο μην φαμε ακυρο ...ας περιμενουμε ως τις 10/9 που θα εχουν παραλαβη....

Δημοσ.

Παιδιά πάντως εμένα η παραγγελία μόλις άλλαξε κατάσταση και το είχα παραγγείλει απο τις 24 αυγούστου! Οπότε υπομονή!

Δημοσ.

Παιδιά πάντως εμένα η παραγγελία μόλις άλλαξε κατάσταση και το είχα παραγγείλει απο τις 24 αυγούστου! Οπότε υπομονή!

Δημοσ.

Δεν πιστευω να τα δίνουν χωρις σύστημα! Λογικα θα εξυπηρετούνται πρώτοι αυτοι που παράγγειλαν πιο νωρις, π.χ εγω τα πήρα με την πρώτη φουρνιά που αλλά ειχα κανει την παραγγελία γύρω στις 19/8!

Δημοσ.

Δεν πιστευω να τα δίνουν χωρις σύστημα! Λογικα θα εξυπηρετούνται πρώτοι αυτοι που παράγγειλαν πιο νωρις, π.χ εγω τα πήρα με την πρώτη φουρνιά που αλλά ειχα κανει την παραγγελία γύρω στις 19/8!

Δημοσ.

Παιδια εγω σημερα παρελαβα τα ακουστικα.. στην αρχη οταν τα πρωτοσυνεδεσα ειχα το ιδιο προβλημα με τον othon αλλα μετα πηγα και αλλαξα τα herz σε 24000 και επαιζαν χωρις τριξιμο αλλα με χειροτερο ηχο. υστερα τα ξανααλλαξα σε 48000 που το ειχα στην αρχη και επαιζαν με γαματο ηχο και χωρις τριξιμο.. επισημαινω οτι στην αρχη κατι παιζοταν παντως που δεν καταλαβα.. απο οτι καταλαβα εγω αντι για ηχειακι μπασου εχει την δονηση.. και ετσι οταν τα πρωτοεβαλα δονουτανε συνεχεια οτι μουσικη και να επαιζε το pc.. μετα περιοριστηκε να δονειται αρκετα και χωρις τριξιμο μονο οταν χρειαζοτανε μπασο.. επισης εβαλα και μια blue ray ταινια και τα ακουστικα παιζανε τελεια, και στο call μονο οταν χρειαζεται δουλευει το μπασο (δονειται δηλαδη) οταν δηλαδη σκαει βομβα κτλ. τωρα δεν ξερω... να εχει προβλημα οταν τα βαζεις και να πρεπει να αναβοκατεβασεις τα hz?? παραλογο μου φαινεται.. αφου τα εφτιαξα εγω παντως τωρα δεν με πολυενδιαφερει. (τι λετε να παω για reviewer??? :P:p:p )

Δημοσ.

Αναμένεται νέα παραλαβή 14/9 καταχωρήστε την προπαραγγελία σας τώρα!

Μας κοροιδευουν? Απο 30/9 στις 10/9 και μετα στις 14/9? Άλλα λεει στα χαρακτηριστικα , αλλα στη διαθεσιμοτητα και αλλα αν πατησεις να δεις τη διαθεσιμοτητα στα καταστηματα.

Δημοσ.
Αναμένεται νέα παραλαβή 14/9 καταχωρήστε την προπαραγγελία σας τώρα!

Μας κοροιδευουν? Απο 30/9 στις 10/9 και μετα στις 14/9? Άλλα λεει στα χαρακτηριστικα , αλλα στη διαθεσιμοτητα και αλλα αν πατησεις να δεις τη διαθεσιμοτητα στα καταστηματα.

και εγω ειμαι ενας απο αυτους που περιμενουν απο 28/08 καπου εκει αν θυμαμαι καλα, τι λετε παιδια θα φαμε ακυρο? Αν ηταν ομως ετσι γιατι να μην το ειχαμε φαει ηδη

Δημοσ.

και εμείς περιμέναμε παιδιά!αλλά τελικά άξιζε τον κόπο σε μένα ήρθαν τα ακουστικά την προηγούμενη βδομάδα και στο site έλεγε Αναμένεται νέα παραλαβή 10/9!να κοιτάτε στην εξέλιξη παραγγελίας μόλις γράψει εκεί άμεσα διαθέσιμο την άλλη μέρα θα έρθει :)

Δημοσ.
και εμείς περιμέναμε παιδιά!αλλά τελικά άξιζε τον κόπο σε μένα ήρθαν τα ακουστικά την προηγούμενη βδομάδα και στο site έλεγε Αναμένεται νέα παραλαβή 10/9!να κοιτάτε στην εξέλιξη παραγγελίας μόλις γράψει εκεί άμεσα διαθέσιμο την άλλη μέρα θα έρθει :)

το ευχομαι γιατι εχω διαβασει αρκετα καλα για αυτα τα ακουστικα και αν υπολογισουμε και την τιμη τοτε η προσφορα τα σπαει!

Δημοσ.

Και εγώ με την σειρά μου τα παρέλαβα σήμερα...υπομονή παιδιά τα ακουστικά είναι καταπληκτικά , ειδικά το vibration είναι φοβερό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...