Προς το περιεχόμενο

eshop newsletter 20/8/10

GeorgT.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωραιος ο othon!! Χωρις να κάνεις φασαρία κλπ τους ξεφτίλισες απλά κ ωραία!

+ ειμαι σίγουρος οι υπάλληλοι θα πήγανε να τα πάρουνε μετα απο τα σκουπίδια!

Αρχικα δεν λειτουργούσε κ σε μένα το πισω δεξί κανάλι οπότε έλεγα κριμα κριμα που δεν θα βγαλω ακρη με αυτούς τωρα!

Τελος η easy touch πολυ κακης ποιότητας προϊόντα βγαζει (ειχα παρει κ μια τιμονιερα που ηταν το κάτι αλλο)!

Φασαρία;

Δεν είσαι καλά.

Δε φτάνει που πετάω τα λεφτά μου στις σαβούρες που μου πλασάρουν, θα πετάω και σε ηρεμηστικά; Μπααα...

Τώρα, για το θέμα του κάδου με βάζεις σε υποψίες, ήταν σχεδόν άδειος.

Το θεωρώ πολύ πιθανό ο λιγούρης που με χάζευε απ' την πόρτα, τώρα να κάνει μακροβούτι στα σκουπίδια.

Ρε συ Γιώργο, αν σου πω ότι δεν το περίμενα κάποια στιγμή, θα πω ψέματα.

Έχω διαβάσει σε πάνω από 10 fora ένα κάρο απογοητευμένους πελάτες τους να τους κράζουν με τις μπάντες.

Απλά θεώρησα πως 13 ευρώ είναι λίγα και αξίζει να το ρισκάρεις.

Το ξαναλέω, πάλι καλά που έγινε το σκηνικό, γιατί ήμουν έτοιμος να πάρω κινητό απ' αυτούς.

Πάντως σ' ευχαριστώ και για την πληροφορία, γιατί τη συγκεκριμένη μάρκα δεν τη γνώριζα και τώρα μαθαίνω απ' τα λάθη μου.

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μετά από μια τέτοια αποκάλυψη, τους ευχαρίστησα θερμά για την άψογη εξυπηρέτησή τους και ζήτησα από τον πωλητή και την ταμία να βγουν λίγο μαζί μου στην πόρτα.

Για καλή μου τύχη το έπραξαν.

Είναι ωραίο να σε βλέπουν να πετάς στα σκουπίδια τα προϊόντα τους!

Ωραίος!

Έδειξες τη δυσαρέσκειά σου με τον καλύτερο τρόπο χωρίς φασαρίες και τράβαλα. Από την άλλη με άγχωσες λίγο. Η δικιά μου παραγγελία είναι σε αναμονή παραλαβής. Ελπίζω να μην τα πάρουν από τα σκουπίδια και τα στείλουν σε άλλο θύμα

Δημοσ.
Και να σκεφτείς ότι ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Nokia X6 απ' αυτούς.

Αμ δε σφάξανε...

Εκανες χαζομαρα... επρεπε να πας σπιτακι σου.. να το παιξεις μπομπ ο μαστορας, και να τα χαλασεις (να μην φενεται οτι το εκανες εσυ.. ).. υστερα πας σε αλλο καταστημα που δεν εχεις ξαναπατησει παιρνεις το πιστοτικο σου και ληγει το θεμα..

Δημοσ.
Εκανες χαζομαρα... επρεπε να πας σπιτακι σου.. να το παιξεις μπομπ ο μαστορας, και να τα χαλασεις (να μην φενεται οτι το εκανες εσυ.. ).. υστερα πας σε αλλο καταστημα που δεν εχεις ξαναπατησει παιρνεις το πιστοτικο σου και ληγει το θεμα..

Δηλαδή να βγάζω και ταλαιπωρία για πάρτη τους;

Μιλάς για πιστωτικό, να το κάνω τι;

Έχεις την εντύπωση ότι θα ξαναψωνίσω από εκεί;

Ούτε με σφαίρες φίλε.

Δημοσ.

Ούτε με σφαίρες φίλε.

με το πιστωτικο αγοραζες αναλωσιμα...αλλα αποψη σου....:rolleyes:

τελικα αξιζουν ή οχι τα ακουστικα????????

Δημοσ.

Αξίζουν και παραααξιζουν!

Εγω το ειπα αναπαρήγαγα το πρόβλημα του Othon με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα και μόλις έβαλα τις σωστές ρυθμίσεις έπαιζαν πάλι τέλεια.

Αν ειμαστε νευρικοι και δεν παραδεχομαστε μερικα πραγματα οταν δεν ξερουμε μας φταινε ολα και ολα ελλατωματικα θα ειναι.

Οπως και να εχει λαθος αντιδραση αφου οπως λεει υπηρχαν στο καταστημα τα ακουστικα απλα θα κουμπωνε τα δικα του και θα εβλεπε αν φταινε οι ρυθμισεις.

Δημοσ.
Αξίζουν και παραααξιζουν!

Εγω το ειπα αναπαρήγαγα το πρόβλημα του Othon με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα και μόλις έβαλα τις σωστές ρυθμίσεις έπαιζαν πάλι τέλεια.

Αν ειμαστε νευρικοι και δεν παραδεχομαστε μερικα πραγματα οταν δεν ξερουμε μας φταινε ολα και ολα ελλατωματικα θα ειναι.

Οπως και να εχει λαθος αντιδραση αφου οπως λεει υπηρχαν στο καταστημα τα ακουστικα απλα θα κουμπωνε τα δικα του και θα εβλεπε αν φταινε οι ρυθμισεις.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.

Μπορεί τα πράγματα να έχουν όπως ακριβώς τα λες.

Το να δοκιμαστεί η λειτουργικότητα ενός προϊόντος δεν είναι δική μου δουλειά,

αλλά του εκάστοτε καταστήματος.

Δεν είμαι υποχρεωμένος να πιάνω από τ' αυτί τον κάθε υπάλληλο και να προσπαθώ να τον πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας!

Από τη στιγμή που δοκιμάζω ένα άλλο σετ και αυτό λειτουργεί κανονικά, αυτό και μόνο θα έπρεπε να τους βάλει σε σκέψεις.

Τέλος πάντων, δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να έρθω σε κόντρα μαζί σου.

Σέβομαι απόλυτα τη γνώμη σου και πραγματικά χαίρομαι που δεν είναι γενικό το πρόβλημα.

Απλά, δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να μπαίνουμε σε φόρουμ και να διαβάζουμε συμβουλές φίλων του πώς κατάφεραν με 1000 πατέντες να κάνουν τελικά να δουλέψει σωστά ένα σετ ακουστικών, γιατί όπως βλέπω μόνο με πατέντα δουλεύουν ψιλοσωστά.

Το ψιλομετάνιωσα που δεν ασχολήθηκα λίγο ακόμα, που ξέρεις, μπορεί στο τέλος να κέρδιζα επάξια τον τίτλο του Μαγκάιβερ...

Δημοσ.

Ούτε με σφαίρες φίλε.

Ενταξει αλλα στην τελικη μπορει με αυτον τον τροπο να στα αλλαζαν τα ακουστικα...

Δημοσ.

Οντως μπορει να επεσες σε ελλατωματικο κομματι αλλα με τον "ελεγχο" που (ΑΝ κανανε) διαπιστωσαν οτι δεν υπηρχε προβλημα,γιαυτο παει το μυαλο μου καθαρα στο Configuration των ρυθμισεων σου.

Δεν ειναι πατεντα η διαδικασια ουτε εχω λογο να διαφωνησω μαζι σου απλα στην προκειμενη περιπτωση κερδισμενο βγηκε το Eshop και μονο αυτο..

Γιαυτο και ασχοληθηκα παραπανω.

Καλη συνεχεια

Δημοσ.

πως να λειτουργούν, απλα εχουν περισσότερα ηχειακια μεσα:

IMG_0194.jpg

δεν εχει σχεσημε το config Γιατι απλα ο Othon ειπε:

Αναγνωρίζουν το τρίξιμο, αλλά δεν το θεωρούν ελλατωματικό!

δηλαδη σαν να αγοράζεις νεο αυτοκίνητο που να μην μπαίνει με την πρώτη η ταχύτητα αλλα στο συνεργείο να σου πουνε το αναγνωρίζουμε οτι κολλάει αλλα δεν ειναι σφάλμα!

Δημοσ.

Συνδέονται τα 3 καλώδια ήχου απο το pc π.χ κ το ρεύμα!!

Παράλληλα μπορείς κ απο εκει να ρυθμίζεις την ένταση!

Δημοσ.

Οπως έχω ξαναπεί τα έχω πρώτος πρώτος εδώ μέσα αλλά μόλις ανακάληψα τι ακουστικά είναι. !!!

Απλά...τέλεια!!! Πρώτη φορά ακούω για μπλάσο πάνω στο ακουστικό και ομως.!!! Είναι τέλειο...!!!

Οποιος τα έχει μπορεί να το δοκιμάσει... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...