Προς το περιεχόμενο

eshop newsletter 20/8/10

GeorgT.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτη την τιμη εννοειται οτι δεν θα τα ακυρωσεις.

Αν αναλογιστεις οτι με 11€ ειχα παρει μονοφωνικα Philips....

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα πήρα εγώ σήμερα και είναι super! για 13 ευρώ αν και είναι για περισσότερα χρήματα πιστεύω!

ο ήχος είναι πολύ καθαρός και έχει καλό μπάσο στα mp3 το ίδιο και στις ταινίες αλλά εκεί ακούγετε ακόμα καλύτερα και ναι ακούγετε 5.1 ήχος αν και στην ταινία που το δοκίμασα είναι dvdrip κατεβασμένη από το net ακούγετε τέλεια και 5.1 σε κάποια σημεία που άκουσα δεν είδα όλη την ταινία ακόμα

ότι είναι 5.1 μπορείς να το καταλάβεις και με άλλους τρόπους πχ εμένα έχει ένα πρόγραμμα η μητρική μου για να δω αν ακούγονται όλα τα ηχεία (έχω 5.1) και αν πατήσω από εκεί τα πίσω ηχεία ακούγετε στα ακουστικά ότι είναι πίσω και αντίστοιχα με τα μπροστά και το κεντρικό και το sub τότε έχει και αυτή τη δόνηση που είναι πολή καλή τρίζει το ακουστικό!

βέβαια όταν έχεις τα ακουστικά θα πρέπει να κλείσεις η να χαμηλώσεις τέρμα τα ηχεία γιατί ακούγετε και από τα ακουστικά και από τα ηχεία!αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα όταν έχεις τα ακουστικά κλείνεις τα ηχεία και όταν έχεις τα ηχεία κλείνεις τα ακουστικά έχουν κουμπάκι

τώρα το μικρόφωνο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα δεν φτάνει το καλώδιο είναι μικρό αλλά κάπως θα γίνει :)

μετά θα τα δοκιμάσω και με το ps3 δεν γίνετε να τα συνδέσω 5.1 γιατί δεν έχουν οπτική ίνα αλλά stereo νομίζω γίνετε και αν πάρεις και έναν adaptora θα δουλέψει και το μικρόφωνο πιστεύω :)

πάντως τα ακουστικά είναι μια χαρά και ειδικά για 13 ευρώ είναι super

Δημοσ.

Τελικά έιναι όντως σούπερ τα ακουστικά.

'Οποιος τα παρήγγειλε, να μην ακυρώσει.

Δυστυχώς όπως είπα και χτες, έπεσα σε ελλατωματικό κομμάτι και σήμερα που το πήγα για αλλαγή, είχαν ένα ίδιο συνδεδεμένο σε ένα pc τους και ακούγοντάς τα έπαθα την πλάκα μου.

Το μόνο κακό είναι ότι θα πρέπει να περιμένω να δω τι θα πει το service τους και πότε θα μου το αντικαταστήσουν.

Χαλάλι όμως τελικά τα 12.90, τα αξίζει με το παραπάνω.

Δημοσ.

Othon επειδη ηθελα να πειραξω λιγο τις ρυθμισεις αντιμετωπισα και εγω μολις τωρα το προβλημα με το τριξιμο στο αριστερο ακουστικο.

Μολις αλλαξα την ποιοτητα αναπαρωγης στο Full δηλαδη 24Hz Studio απο Ποιοτητα DvD...

Μολις το πηγα στις προεπιλεγμενες ρυθμισεις ξαναδουλεψε οπως επρεπε :-D

Δημοσ.

απο που πειράζεις τις ρυθμίσεις?από το πρόγραμμα που έχει τις ρυθμίσεις για τα ηχεία?επίσης ακούγετε και εσάς ο ήχος και από τα ακουστικά και από τα ηχεία ταυτόχρονα ή μόνο σε μένα το κάνει?δεν είναι βέβαια πρόβλημα γιατί κλείνεις τα ηχεία αλλά λέω μήπως δεν το κάνει σε σας

Δημοσ.
Othon επειδη ηθελα να πειραξω λιγο τις ρυθμισεις αντιμετωπισα και εγω μολις τωρα το προβλημα με το τριξιμο στο αριστερο ακουστικο.

Μολις αλλαξα την ποιοτητα αναπαρωγης στο Full δηλαδη 24Hz Studio απο Ποιοτητα DvD...

Μολις το πηγα στις προεπιλεγμενες ρυθμισεις ξαναδουλεψε οπως επρεπε :-D

Φίλε stefid, το δοκίμασα και αυτό που λες.

Πριν ξεκινήσω για επιστροφή, κυριολεκτικά το έλιωσα στις δοκιμές, μήπως και άλλαζε κάτι.

Το ακουστικό ακούγεται λες και δεν είναι καλά βιδωμένο στη θέση του ή για όποιον ξέρει καλύτερα, ακούγεται ακριβώς όπως όταν βάζεις πάνω σε ένα ηχείο μια βίδα ή κάτι παρόμοιο.

Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι στα ακουστικά του καταστήματος, δεν ακουγόταν το παραμικρό, όπως κι αν το δοκίμασα!

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, μόλις πριν ξεκινήσω να ποστάρω, μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι το προϊόν δεν παρουσίασε ελλάτωμα και να πάω να το πάρω πίσω.

Θα πέσει πολύ γέλιο!

Το γαμώτο είναι ότι σαν ακουστικά τα πήγα με 1000 κι έχω ξενερώσει αφάνταστα στην ιδέα ότι θα τα πάρω πίσω στην ίδια κατάσταση...

Δημοσ.
Φίλε stefid, το δοκίμασα και αυτό που λες.

Πριν ξεκινήσω για επιστροφή, κυριολεκτικά το έλιωσα στις δοκιμές, μήπως και άλλαζε κάτι.

Το ακουστικό ακούγεται λες και δεν είναι καλά βιδωμένο στη θέση του ή για όποιον ξέρει καλύτερα, ακούγεται ακριβώς όπως όταν βάζεις πάνω σε ένα ηχείο μια βίδα ή κάτι παρόμοιο.

Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι στα ακουστικά του καταστήματος, δεν ακουγόταν το παραμικρό, όπως κι αν το δοκίμασα!

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, μόλις πριν ξεκινήσω να ποστάρω, μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι το προϊόν δεν παρουσίασε ελλάτωμα και να πάω να το πάρω πίσω.

Θα πέσει πολύ γέλιο!

Το γαμώτο είναι ότι σαν ακουστικά τα πήγα με 1000 κι έχω ξενερώσει αφάνταστα στην ιδέα ότι θα τα πάρω πίσω στην ίδια κατάσταση...

Προσπάθησε να τα βάλεις στον υπολογιστή του καταστήματος μήπως φταίει καμία ρύθμιση...

Δημοσ.
Προσπάθησε να τα βάλεις στον υπολογιστή του καταστήματος μήπως φταίει καμία ρύθμιση...

Εντάξει, τι να πεις τώρα...

Αναγνωρίζουν το τρίξιμο, αλλά δεν το θεωρούν ελλατωματικό!

Μετά από μια τέτοια αποκάλυψη, τους ευχαρίστησα θερμά για την άψογη εξυπηρέτησή τους και ζήτησα από τον πωλητή και την ταμία να βγουν λίγο μαζί μου στην πόρτα.

Για καλή μου τύχη το έπραξαν.

Είναι ωραίο να σε βλέπουν να πετάς στα σκουπίδια τα προϊόντα τους!

Δημοσ.

Μετά από μια τέτοια αποκάλυψη, τους ευχαρίστησα θερμά για την άψογη εξυπηρέτησή τους και ζήτησα από τον πωλητή και την ταμία να βγουν λίγο μαζί μου στην πόρτα.

Για καλή μου τύχη το έπραξαν.

Είναι ωραίο να σε βλέπουν να πετάς στα σκουπίδια τα προϊόντα τους!

:mrgreen:respect:mrgreen:

Δημοσ.
:mrgreen:respect:mrgreen:

Και να σκεφτείς ότι ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Nokia X6 απ' αυτούς.

Αμ δε σφάξανε...

Δημοσ.

στα μούτρα τους έπρεπε να τα πετάξεις! τι να πεις τώρα φίλε... μακριά απ' αυτούς

Δημοσ.
στα μούτρα τους έπρεπε να τα πετάξεις! τι να πεις τώρα φίλε... μακριά απ' αυτούς

Ευτυχώς που πέταξα μόνο 13 ευρώ φίλε.

Ο προηγούμενος από μένα που του ζητούσαν να πληρώσει "δωρεάν" service της ψηφιακής του τι να πει ο δόλιος;

Δημοσ.

Ωραιος ο othon!! Χωρις να κάνεις φασαρία κλπ τους ξεφτίλισες απλά κ ωραία!

+ ειμαι σίγουρος οι υπάλληλοι θα πήγανε να τα πάρουνε μετα απο τα σκουπίδια!

Αρχικα δεν λειτουργούσε κ σε μένα το πισω δεξί κανάλι οπότε έλεγα κριμα κριμα που δεν θα βγαλω ακρη με αυτούς τωρα!

Τελος η easy touch πολυ κακης ποιότητας προϊόντα βγαζει (ειχα παρει κ μια τιμονιερα που ηταν το κάτι αλλο)!

Δημοσ.

ευτυχώς σε μένα δουλέυουν τέλεια!τα σύνδεσα και με το ps3 5,1 όχι stereo όπως έλεγα βρίκα τρόπο,και ακούγονται super!τόσο στο ps3 όσο και στο pc

Δημοσ.

Για να ακούγετε το "μπάσο" στα ακουστικά πρέπει αν είναι σύνδεση 5.1; Με ποιο χρώμα από τα καλώδια που περιέχει πρέπει να συνδέσω ώστε να λειτουργέι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...