GeorgT. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αυριο λογικά θα το έχω κ εγώ!! Αιντε μας έπρηξε λίγο το eshop αλλα ξηγηθηκε! (τελικα μάλλον κόλλημα του προμηθευτή ηταν)
k_dinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Και εγω ακομα στην αναμονη ειμαι... Αν και δεν μου αρεσει η ιδεα με τα καλωδια, θα προτιμουσα να ηταν με USB να ξεμπερδευουμε. Τωρα απο την καρτα ηχου θα πανε τα καλωδια στα ακουστικα και μετα στο sub woofer ή το αντιθετο?
stefid Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εφτασαν και τα δικα μου στο Ηρακλειο. Ρε λες να εστρωσε το Eshop;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 όχι δεν έστρωσε!εμένα ακόμα προωθείται Υποκατάστημα λέει από χθες το βράδυ λογικά αύριο θα έρθουν γιατί το απόγευμα είναι κλειστά
GeorgT. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εφτασαν και τα δικα μου στο Ηρακλειο.Ρε λες να εστρωσε το Eshop; εφτσααν πιο γρηγορα στο ηρακλειο απο τη Σαλονικα?? Μπράβο! Εδω σε καμια ωρα πιστεύω θα ερθει το σμσ!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 μπορεί να τα είχε παραγγείλει ποιο γρήγορα τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτά και το απόγευμα εδώ στα Τρίκαλα κλείνουν το απόγευμα τις Τρίτες και της Πέμπτες κουράζονται πολύ βλέπεις
GeorgT. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 H αλήθεια να λεγετε μ@λ@κι@ να κλείνουν απογεύματα! Υποτίθεται (ηλεκτρ.) πολυκατάστημα θελουν να ειναι κ οχι μαγαζάκι της γειτονιάς!!! Δεν εχει σχεση ρε ποτε το παραγγειλες, οι έτοιμες παραγγελίες φεύγουνε πρωι πρωι λογικά για τις περισσότερες πόλεις! Απλα για ηρακλειο λογικά θα βιάστηκαν λογο του πλοίου ενω για εδω φεύγει οποτε θελει με φορτηγάκι!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 πως δεν έχει σχέση πότε το παρήγγειλες?άμα εγώ το παραγγείλω Τρίτη και εσύ Πέμπτη σε μένα δεν θα έρθει ποιο γρήγορα?τεσπα σημασία έχει ότι αύριο θα έρθει εμένα και σήμερα μάλλον εσένα οπότε μια χαρά
GeorgT. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ναι ρε για αυτο έγραψα μονο για τις έτοιμες παραγγελίες
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ok όταν έρθουν πες μας εντυπώσεις Edit:τώρα μου έστειλαν sms (3:05) και τώρα είναι κλειστά όπως και το απόγευμα
chiderboy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Τα παράγγειλα και εγώ χτες βράδυ. Σήμερα φαίνεται να έχει λήξει η προσφορα Τι να λένε σαν ακουστικά; Από αυτά που ήθελα να πάρω πέρα του 5.1 να έχουν καλύτερο ήχο; Επίσης δε λέει πουθενά για απόκριση συχνότητας http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200011402
halvas0000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Τα παράγγειλα και εγώ χτες βράδυ. Σήμερα φαίνεται να έχει λήξει η προσφορα Τι να λένε σαν ακουστικά; Από αυτά που ήθελα να πάρω πέρα του 5.1 να έχουν καλύτερο ήχο; Επίσης δε λέει πουθενά για απόκριση συχνότητας Το απόγευμα θα παώ να τα πάρω. Ελπίζω στα Χανιά να έχουν ανοιχτά αφού κοίταξα το ωράριο του καταστήματος και έλεγε : Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:00-14:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00 Όσον αφορά τις συχνότητες είναι κανονικές (20ΗΖ-20.000ΗΖ).
petergi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Εγω τα παρελαβα και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες...ηχεια 50ευρω ++++
othon.gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Νωρίς το απόγευμα παρέλαβα τα 5.1 ακουστικά. Απογοήτευση σκέτη! Όταν βάζω κάποιο mp3, το αριστερό ακουστικό τρίζει (από ελλάτωμα) χωρίς καν να έχω ανοιχτά τα μπάσα. Όταν δε τα ανοίξω, η παραμόρφωση σπάει κόκκαλα! Το ίδιο ισχύει και για το δεξί, σε χαμηλότερο βαθμό βέβαια. Μέχρι εδώ καλά, πρόκειται απλά για ελλατωματικό κομμάτι, το οποίο το αλλάζεις. Στις ταινίες (dolby 5.1 και τα σχετικά) η κατάσταση χειροτερεύει. Το 5.1 απλά απουσιάζει! Δυναμώνεις την ένταση των "πίσω" (υποτίθεται) ακουστικών και απλά ανεβαίνει η ένταση, τίποτα παραπάνω! Μπάσα στις ταινίες;;;; Να ΄ναι καλά η δόνηση που σου δίνει την εντύπωση ότι κάτι τρέχει στα γύφτικα. Σε γενικές γραμμές το όλο σύστημα είναι μια σκέτη αποτυχία. Αύριο θα επιχειρήσω να κάνω αντικατάσταση, μήπως και έπεσα στην περιπτωσάρα, αν και βλέπω πάλι στα ίδια να πέφτω. Αν στο επόμενο κομμάτι διορθωθεί το θέμα του τριξίματος, απλά θα λέω ότι απέκτησα ακουστικά με 12.90€, σε καμία περίπτωση όμως surround. Θα επανέλθω για να σας πω νεότερα, ειδικά όσον αφορά το θέμα της αντικατάστασης.
chiderboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τι έγινε τα ακουστικά τα πήρε κάνας άλλος. Λένε τίποτα ή να τα ακυρώσω για τίποτε πιο ποιοτικό σε στερεο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.