GeorgT. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δε μπορω να καταλάβω με ποιο σκεπτικό το βαλανε στο newletter απο το eshop?? Θελανε ενα κράχτη που υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να μην το παρει σχεδόν κανένας! Έπεσαν εξω με τον προμηθευτή?? Το μονο που ξερω ειναι οτι στο plus4u το έχουνε με παράδοση σε 3 μερες που αν δεν κανω λαθος ανήκει στον ιδιο όμιλο! http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=106001346
medgio01 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Να κανω μια ερωτηση που ισως ειναι και ηλιθια...αυτα τα headphones κανουν για 2.0 ηχεια ή δεν παιζει ρολο?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 σήμερα πήγα στην Εξέλιξη Παραγγελίας και μου λέει Άμεσα Διαθέσιμο!στο site τα ίδια γράφει medgio01:νομίζω θα κάνουν αν συνδέσεις μόνο το πράσινο καλώδιο γιατί τα ηχεία σου μόνο αυτό έχουν αλλά δεν ξέρω σίγουρα μόλις τα πάρω στα χέρια μου (αν τα πάρω) θα σου πω
SpirosLouis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Έχω νέα!!!! "Η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε" :D:D:D Είναι δικά μου!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Καλύτερα να μην τα ισοπεδόνουμε όλα και ας μην προτρέχουμε.
nem52 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Έχω νέα!!!! "Η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε" :D:D:D Είναι δικά μου!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Καλύτερα να μην τα ισοπεδόνουμε όλα και ας μην προτρέχουμε. Δεν καταλαβα... για πλακα η σοβαρα το λες? ---------- Προσθήκη στις 13:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:07 ---------- Δεν καταλαβα... για πλακα η σοβαρα το λες? Οχι ενταξει προετρεξα και εγω μωρε.. τιμολογηση μου γραφει...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 τα δικά μου είναι ακόμα στη Συγκέντρωση Προϊόντων αλλά από κάτω λέει Άμεσα Διαθέσιμο και όχι αναμονή παραλαβής όπως πριν!άντε να δούμε λέτε να πάμε να τα πάρουμε και να μας πουν κάνουν 35 ευρώ?
nem52 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 τα δικά μου είναι ακόμα στη Συγκέντρωση Προϊόντων αλλά από κάτω λέει Άμεσα Διαθέσιμο και όχι αναμονή παραλαβής όπως πριν!άντε να δούμε λέτε να πάμε να τα πάρουμε και να μας πουν κάνουν 35 ευρώ? 35 αρχ@@@ θα τους δωσω αν μου πουν ετσι!!!
SpirosLouis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 χχααχαχαχαχαχ η πλάκα είναι ότι μόλις παρατίρησα ότι δεν υποστιρίζει 5.1 η mobo μου.χα00χα0χα μπορώ να πω ότι είναι επαγελματικά. μάλλον πρέπει να παρω κάρτα ήχου τώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 σιγά νομίζω δουλεύουν και stereo αν συνδέσεις μόνο το πράσινο καλώδιο μιας και δεν έχει άλλη υποδοχή η μητρική σου αν δεν είναι 5.1 η μπορείς να πάρεις μια φτηνή κάρτα ήχου τα ακουστικά τα πήρες?
SpirosLouis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ναι τα πήρα και έκανα και αυτό που λες μόνο δηλαδή σε stereo. Ακόμα και έτσι βλέπω μεγάλη διαφορά από τα 8-9€ ακουστικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 ωραία!άντε να τα πάρουμε και εμείς!εμένα είναι στην τιμολόγηση αύριο μάλλον έρχονται
medgio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 σήμερα πήγα στην Εξέλιξη Παραγγελίας και μου λέει Άμεσα Διαθέσιμο!στο site τα ίδια γράφει medgio01:νομίζω θα κάνουν αν συνδέσεις μόνο το πράσινο καλώδιο γιατί τα ηχεία σου μόνο αυτό έχουν αλλά δεν ξέρω σίγουρα μόλις τα πάρω στα χέρια μου (αν τα πάρω) θα σου πω thanx...αναμενω
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 medgio01 όπως λέει ο SpirosLouis ποιο πάνω αν τα συνδέσεις με τον τρόπο που σου λέω παίζουν κανονικά και ας μην έχεις 5.1
alexpeykh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μπα εδω καμια εξέλιξη. Μαλιστα τα ειχα παραγγειλει με παραλαβη στις 31/8 και εγινε 10/9. Αν δε γινει κατι μεχρι αυριο θα περιμενω να τα φερουν και θα λαβουν "αναμονη" μου φαινεται...
IVIetaCreatoR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τα παρέλαβα και εγώ μετά απο sms, για 13 ευρώ καλά φαίνονται αλλά μου φαίνεται παίζουν λίγο χαμηλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.