Προς το περιεχόμενο

eshop newsletter 20/8/10

GeorgT.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλάβω με ποιο σκεπτικό το βαλανε στο newletter απο το eshop??

Θελανε ενα κράχτη που υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να μην το παρει σχεδόν κανένας!

Έπεσαν εξω με τον προμηθευτή??

Το μονο που ξερω ειναι οτι στο plus4u το έχουνε με παράδοση σε 3 μερες που αν δεν κανω λαθος ανήκει στον ιδιο όμιλο!

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=106001346

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σήμερα πήγα στην Εξέλιξη Παραγγελίας και μου λέει Άμεσα Διαθέσιμο!στο site τα ίδια γράφει :(

medgio01:νομίζω θα κάνουν αν συνδέσεις μόνο το πράσινο καλώδιο γιατί τα ηχεία σου μόνο αυτό έχουν αλλά δεν ξέρω σίγουρα μόλις τα πάρω στα χέρια μου (αν τα πάρω) θα σου πω

Δημοσ.

Έχω νέα!!!!

"Η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε" :D:D:D:D

Είναι δικά μου!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Καλύτερα να μην τα ισοπεδόνουμε όλα και ας μην προτρέχουμε.

Δημοσ.
Έχω νέα!!!!

"Η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε" :D:D:D:D

Είναι δικά μου!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Καλύτερα να μην τα ισοπεδόνουμε όλα και ας μην προτρέχουμε.

Δεν καταλαβα... για πλακα η σοβαρα το λες?

---------- Προσθήκη στις 13:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:07 ----------

Δεν καταλαβα... για πλακα η σοβαρα το λες?

Οχι ενταξει προετρεξα και εγω μωρε.. τιμολογηση μου γραφει...

Δημοσ.

τα δικά μου είναι ακόμα στη Συγκέντρωση Προϊόντων αλλά από κάτω λέει Άμεσα Διαθέσιμο και όχι αναμονή παραλαβής όπως πριν!άντε να δούμε :)

λέτε να πάμε να τα πάρουμε και να μας πουν κάνουν 35 ευρώ? :lol:

Δημοσ.
τα δικά μου είναι ακόμα στη Συγκέντρωση Προϊόντων αλλά από κάτω λέει Άμεσα Διαθέσιμο και όχι αναμονή παραλαβής όπως πριν!άντε να δούμε :)

λέτε να πάμε να τα πάρουμε και να μας πουν κάνουν 35 ευρώ? :lol:

35 αρχ@@@ θα τους δωσω αν μου πουν ετσι!!!

Δημοσ.

χχααχαχαχαχαχ η πλάκα είναι ότι μόλις παρατίρησα ότι δεν υποστιρίζει 5.1 η mobo μου.χα00χα0χα

μπορώ να πω ότι είναι επαγελματικά. μάλλον πρέπει να παρω κάρτα ήχου τώρα.

Δημοσ.

σιγά νομίζω δουλεύουν και stereo αν συνδέσεις μόνο το πράσινο καλώδιο μιας και δεν έχει άλλη υποδοχή η μητρική σου αν δεν είναι 5.1 η μπορείς να πάρεις μια φτηνή κάρτα ήχου

τα ακουστικά τα πήρες?

Δημοσ.

ωραία!άντε να τα πάρουμε και εμείς!εμένα είναι στην τιμολόγηση αύριο μάλλον έρχονται :)

Δημοσ.
σήμερα πήγα στην Εξέλιξη Παραγγελίας και μου λέει Άμεσα Διαθέσιμο!στο site τα ίδια γράφει :(

medgio01:νομίζω θα κάνουν αν συνδέσεις μόνο το πράσινο καλώδιο γιατί τα ηχεία σου μόνο αυτό έχουν αλλά δεν ξέρω σίγουρα μόλις τα πάρω στα χέρια μου (αν τα πάρω) θα σου πω

thanx...αναμενω :P

Δημοσ.

medgio01 όπως λέει ο SpirosLouis ποιο πάνω αν τα συνδέσεις με τον τρόπο που σου λέω παίζουν κανονικά και ας μην έχεις 5.1 :)

Δημοσ.

Μπα εδω καμια εξέλιξη. Μαλιστα τα ειχα παραγγειλει με παραλαβη στις 31/8 και εγινε 10/9. Αν δε γινει κατι μεχρι αυριο θα περιμενω να τα φερουν και θα λαβουν "αναμονη" μου φαινεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...