Προς το περιεχόμενο

eshop newsletter 20/8/10

GeorgT.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580112

Τελικά αυτά τι λένε παιδιά; Λίγα reviews και το site της εταρείας έχει μόνο μια περιγραφή τους. Εγώ που έχω laptop χωρίς 5.1 υποστήριξη, θα μπορέσουν να παίζουν έστω και σε 2.1;

Μπορείς να τσεκάρεις εδώ reviews:

http://www.amazon.co.uk/Easy-Touch-Headphone-5-1-Channels/dp/B000WFJ9T6

εγώ πάντως τα τσίμπισα

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα πήρα και εγώ τα ακουστικά για 12.90 € καλά είναι αλλά δεν έχω καταλάβει πως τα συνδέεις στην τελευταία foto στο eshop τι είναι όλες αυτές οι υποδοχές πρέπει να τα συνδέσεις με τα ηχεία?

Δημοσ.
τα πήρα και εγώ τα ακουστικά για 12.90 € καλά είναι αλλά δεν έχω καταλάβει πως τα συνδέεις στην τελευταία foto στο eshop τι είναι όλες αυτές οι υποδοχές πρέπει να τα συνδέσεις με τα ηχεία?

Τα τσίμπησα και εγώ!! Αυτό με τις συνδέσεις πιστεύω οτι είναι αρκετά απλό!!

Όπως θα δεις έχει είσοδο και έξοδο! Δηλαδή τα καλώδια όπως θα φεύγουν απο το PC σου, θα πηγαίνουν πρώτα στα ακουστικά στο Input και απο εκεί θα βγαίνουν απο το Output και θα πηγαίνουν στο στερεοφωνικό σου / ηχεία σου !! Μιλάμε για συστήματα πάντα με 5.1 !! :-)

Δημοσ.

Τα τσίμπησα και εγώ!! Αυτό με τις συνδέσεις πιστεύω οτι είναι αρκετά απλό!!

Όπως θα δεις έχει είσοδο και έξοδο! Δηλαδή τα καλώδια όπως θα φεύγουν απο το PC σου, θα πηγαίνουν πρώτα στα ακουστικά στο Input και απο εκεί θα βγαίνουν απο το Output και θα πηγαίνουν στο στερεοφωνικό σου / ηχεία σου !! Μιλάμε για συστήματα πάντα με 5.1 !! :-)

Δημοσ.

ωραία!thanks brandon!αλλά κάτσε να δούμε αν θα τα πάρουμε εμένα λέει ακόμα από χθες Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας

Δημοσ.

ωραία!thanks brandon!αλλά κάτσε να δούμε αν θα τα πάρουμε εμένα λέει ακόμα από χθες Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας

Δημοσ.

ox ναι έχεις δίκιο Κυριακή σήμερα πάμε για one piece τώρα :lol:

Δημοσ.

ox ναι έχεις δίκιο Κυριακή σήμερα πάμε για one piece τώρα :lol:

Δημοσ.

(Αναμένεται νέα παραλαβή 24/8)

μην παραξενευτείτε παιδια αν μεχρη την τετάρτη μείνει στον Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας ;)

μετα βλέπουμε αν κινηθεί τίποτα!

Δημοσ.

(Αναμένεται νέα παραλαβή 24/8)

μην παραξενευτείτε παιδια αν μεχρη την τετάρτη μείνει στον Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας ;)

μετα βλέπουμε αν κινηθεί τίποτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...